Com descarregar jocs gratis a Nintendo 3DS. Acabes de comprar un Nintendo 3DS, L'última consola portàtil de Nintendo abans de Switch / Switch Lite. ¿NO? Segura que ja has començat a explorar la gran quantitat de possibilitats que ofereix aquesta última i el seu immens grup de títols.

Potser el teu pressupost és actualment escàs i, sabent que pot obtenir jocs gratuïts, T'agradaria tenir més informació sobre el tema. És aquest el cas, estic en el cert? Llavors em complau anunciar que has vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

En el tutorial d'avui, de fet, explicaré exactament Com descarregar jocs gratuïts a Nintendo 3DS. En primer lloc, també explicaré com preparar la consola i la targeta de memòria que hauràs de fer servir per descarregar els jocs. Des formatar la targeta SD fins a la connexió a Internet de la consola, passant per la creació del compte necessària per accedir a les funcions en línia de 3DS. Òbviament, llavors, no deixaré de proporcionar-te tots els detalls de el cas pel que fa a quin contingut pot obtenir completament gratis (i legal).

Que dius estàs preparat per continuar i començar a jugar Nintendo 3DS sense cost? Anem llavors, tot el que has de fer és prendre un temps lliure, posar-te còmode i seguir les instruccions a continuació. Dit això, no hi ha res més a fer. ¡Excepte desitjar-los una feliç lectura i gaudir!

Com descarregar jocs gratuïts en Nintendo 3DS. Passos previs.

Abans d'entrar en detalls sobre el procediment a com descarregar jocs gratis a Nintendo 3DS, És fonamental descriure les operacions preliminars necessàries per al correcte funcionament de la consola. A continuació trobarà tot el que necessita saber.

Prepara la targeta SD

Nintendo 3DS i tots els models associats (com Nintendo 2DS) li permeten descarregar jocs d'Internet, però per fer-ho han de passar per un Targeta SD / SDHC.

No obstant això, hi ha limitacions: les targetes SD es poden utilitzar des màxim 32 GB i aquest últim ha d'estar formatat en FAT. Si no sap quin model comprar, li suggereixo que googlee o busqui en la meva web quina targeta SD comprar. Òbviament cuidant de respectar els paràmetres que he indicat anteriorment. Per obtenir més informació sobre les targetes que es poden usar, també li recomano que mireu les pautes oficials de Nintendo.

Per formatar la targeta SD en FAT, pot recórrer a eines implementades «com a estàndard» pels sistemes operatius. No obstant això, el meu consell és usar el programa gratuït Formatador de targeta SD, Disponible per Windows i per MacOS i distribuït directament per Associació SD (Una associació composta pels principals fabricants de targetes SD de el món). De fet, aquest programari li permet formatar targetes SD de manera més efectiva i segura que amb eines «estàndard».

per a Windows

Per instal·lar el formatador de targeta SD a Windows, Només connecteu-vos a la pàgina web oficial de el programa. Desplaceu-vos cap avall de la pàgina i feu clic al botó blau per a Windows. En aquest punt, llegiu termes i condicions que apareixerà a la pantalla i premeu el botó acceptar present a la part inferior de la pàgina, per iniciar la Descàrrega  del programa

Després obriu el fitxer SDCardFormatter (versió).cremallera i trobarà el extracte del seu contingut en qualsevol carpeta. Si no sap com fer-ho, busqui com descomprimir un arxiu ZIP. És molt fàcil.

Un cop fet això, iniciï el fitxer Formatador de targeta SD (versió) Setup.exe. Premeu sobre l'element següent, marqui la casella Accepto els termes de l'acord de llicència. I feu clic successivament en Següent, Següent, instal·lar, , acabat y per completar la instal·lació

per MacOs

Pel que fa a el procediment per MacOS, Pot descarregar el formatador de targeta SD connectant-se a aquesta pàgina webleyendo jo termes i condicions i prement el botó acceptar. Una vegada que es completi la descàrrega, només necessita extracte el contingut de l'arxiu SDCardFormatter (versió) .zip obtingut i obrir l'arxiu Instal·lar el formatador de targeta SD (versió) .mpkg.

En aquest punt, ha de fer clic successivament en seguit, seguit, acceptar, seguit y instal·lar. Ara només has de inserir el contrasenya local i pressionar successivament instal·lar programari, prop y moviment, Per completar la instal·lació.

A continuació, ha d'ingressar el Targeta SD formatar en Ordinador. Si el seu terminal no té una terminal especial osca, Pot solucionar el problema comprant un Adaptador SD/microSD a USB. En general, el cost d'aquests productes és inferior a 10 euros.

Alternativament, si tens un Mac amb només portes llamp en format USB-C, Podries pensar en comprar un Adaptador SD/MicroSD a USB-C o un Hub USB-C amb lector de targetes integrat. Novament, el preu sol ser inferior a 10 euros.

Un cop començat Formatador de targeta SD, seleccioneu Unitat de targeta SD de menú desplegable Seleccionar targeta. Escrigui el nom que desitja assignar a el volum en el camp Etiqueta de volum i premeu el botó primer Format i després això acceptar. Si aquestes usant MacOS, Pot ser que hagi de escriure el contrasenya local.

En resum, el formatador de targetes SD és bastant fàcil d'usar, però si necessita més informació, pot trobar-los en la meva guia sobre com formatar una targeta SD. Després de completar la formatació de la targeta SD, recordi inserir l'última a l'apropiada Escurabutxaques Nintendo 3DS / Nintendo 2DS.

Connecta la consola a internet

Després de preparar la targeta SD, cal connectar la consola a internet. Afortunadament, aquest és un procediment simple. Explicaré com fer-ho immediatament.

Per començar, enceneu el 3DS i premeu el icona d'opcions (La de l' ajustos ), Al menú principal de la consola. Després d'això, pressiona el botó Ajustaments d'internet i, si cal, activi el suport sense fil, Empenyent la  palanca ubicada al costat dret.

Ara, pressiona el botó blau Configuracions de connexió, Escollir un de les tres osques disponible ( connexió 1, connexió 2 o connexió 3 ) I pressiona el botó Nova connexió. Després premeu el botó guiat, Per seguir el procediment proporcionat per la consola i respondre a preguntes que apareix a la pantalla. La consola et preguntarà si estàs en Casa o fora, si tens un punt d'accés. Si tens XNUMX connexió sense fils i si tens un encaminador que suporta tecnologies AOSS y WPS.

Clarament, les respostes que ha de donar varien segons la seva configuració, però sovint només ha de pressionar primer l'element No / cap d'aquests i després acceptar, Per començar a buscar connexions sense fil disponibles.

En aquest punt, seleccioneu el nom de xarxa a què voleu connectar i escriure la contrasenya. Així que pressiona acceptar i es realitzarà prova de connexió. Si tot va ser en la direcció correcta, l'escriptura apareixerà a la pantalla connexió reeixida i Nintendo 3DS / Nintendo 2DS començarà a descarregar qualsevol actualitzacions de programari. En aquest punt, premeu el botó esquena consola i tornar a menú principal ajustos.

Crea una identificació de Nintendo

El seu objectiu ara és configurar el Identificador de xarxa Nintendo o el perfil necessari per accedir a Nintendo eShop (La botiga digital de la companyia japonesa), des d'on descarregar els jocs.

Després premeu el botó Configuració de Nintendo Network ID present a la part superior i primeres pulsacions sobre l'element bo i després això Següent (Diverses vegades) Ara, seleccioneu l'article Crear una nova identificació i pressioni Següent. A continuació, ha de completar el formulari que apareix a la pantalla amb totes les dades requerides, com data de naixement, sexe de pertinença y País de residència.

També ha d'escriure el Identificador de xarxa Nintendo, És a dir, el nom d'usuari i el contrasenya per a ser utilitzat per accedir als serveis en línia de la companyia japonesa. També se li demanarà que introduïu un adreça de correu electrònic vàlida i pressioni confirmació. Finalment, hauràs de triar si vols limitar l'ús de la teva ID de Nintendo en un dispositiu i validi el compte fent clic al enllaç de confirmació rebut per correu electrònic

Perfecte, ara ha configurat correctament la seva consola per accedir als serveis en línia de Nintendo. Per a més informació sobre el perfil involucrat, li recomano que consulti el meu tutorial sobre com crear una compte Nintendo.

Com tenir jocs gratuïts en Nintendo 3DS

Després d'explicar com configurar la Nintendo 3DS / Nintendo 2DS per poder descarregar jocs gratuïts, Jo diria que estàs preparat per prendre mesures.

Després aneu a la pantalla de la consola principal i premeu la icona Nintendo eShop (La bossa de compres) És possible que se li demani ingressar nom d'usuari i el contrasenya del compte que va configurar prèviament.

Un cop que ingressi el botiga digital, Pot navegar per tots els jocs descarregables en la teva consola Notaràs immediatament que hi ha diverses subdivisions i que hi ha dos títols per una tarifa tu jugues gratis : Està clarament interessat en l'últim.

Bé, la primera secció que has de considerar és la de manifestació o versions de prova dels jocs. Per accedir a aquesta part de Nintendo eShop, simplement pressioni la icona verda manifestació present a la part inferior.

Aquí trobaràs alguns versions reduïdes gratis d'alguns dels títols més reeixits llançats per a Nintendo 3DS / Nintendo 2DS, per Pokémon Sol i Lluna perquè Detectiu Pikachu, passant per WarioWare Gold y Monster Hunter 4 Últim. En resum, amb aquests jocs ja tens diverses hores de diversió gratuïts per als teus sessions de joc.

No obstant això, pocs saben que la botiga electrònica també inclou jocs complets descarregables gratuïts. De fet, hi ha diversos disponibles. Aquests no figuren en cap secció de la botiga i, per tant, han de buscar-se manualment. És per això que moltes persones no coneixen aquesta possibilitat.

Jocs gratuïts per a Nintendo 3DS

En qualsevol cas, com s'indica en el lloc web oficial de Nintendo, els títols gratuïts (o gratuïts, com els anomena la companyia japonesa) disponibles per 3DS / 2DS són Fullblox, Invasió de IRONFALL, Mario Party: Star Rush - Convidat a la festa, Metroid Prime: Bola explosiva, Mini Mario & Friends: desafiament amiibo, Nintendo Badge Arcade, Pokémon Picross, Pokémon Rumble World, Pokémon Shuffle, acer Conductor: Sub Wars, Pictoposta y Equip Kirby Clash Deluxe. En resum, els jocs descarregables gratuïts certament no falten i també hi ha solucions per a diversos gustos.

Per instal·lar qualsevol d'aquests títols, simplement utilitzeu el funció de cerca la Nintendo eShop. Per donar-li un exemple concret, examinaré el joc. Pokémon Rumble World. Bé, per descarregar aquest últim, una vegada que hagi ingressat a la botiga digital de Nintendo, ha de pressionar l'element Cercar present a la part superior dreta, escriviu » Pokémon rumble world «I segueix endavant bo.

Després d'això, desplaceu-vos per la llista de resultats fins que el trobi Pokémon Rumble World (Icona de Pikachu) i seleccioneu-lo. Perfecte, ara només pressioni els botons en successió Procedeixi a descarregar, Següent, descarregar y Completa la descàrrega ara, Per començar la instal·lació de el joc. Una vegada que es completi la descàrrega, trobarà el joc en la pàgina principal de la consola i simplement pressioni la icona Pokémon Rumble World, Per començar-lo.

Si està interessat en títols pagaments, li suggereixo que també consulteu el meu guia sobre com descarregar jocs en Nintendo 3DS. Diverteix-te!