Com descarregar música de SoundCloud. SoundCloud és un dels llocs web més grans de el món, però no sempre és fàcil descarregar si trobes una pista que t'agrada en particular.

Normalment, si l'artista ha decidit posar la pista disponible per descarregar, apareixerà l'enllaç «Descàrrega gratuïta» sobre de el quadre de comentaris.

No obstant això, és possible descarregar els temes només diverses vegades, depenent de el nivell d'afiliació de l'artista. Hi ha 100 descàrregues per pista per als usuaris gratuïts, 1000 per als usuaris Pro i 1000 per als usuaris Unlimited amb descàrregues il·limitades. Encara que vulguis posar el teu treball a disposició, si has arribat a aquest límit, no serà possible.

Abans de descarregar música de SoundCloud, tingues en compte que molts artistes utilitzen la plataforma per monetitzar el seu treball i en depenen per a una part dels seus ingressos. només descàrrega cançons de SoundCloud si l'artista està d'acord que ho facis, i mai redistribuyas les cançons descarregades sense permís.

Índex

Com descarregar música de SoundCloud

KlickAud és un dels millors descarregadors gratuïts per SoundCloud. Pots descarregar la música en format MP3 des d'aquesta eina en línia i la s'actualitza freqüentment amb noves característiques i correccions. A més, disposa d'una rèplica per donar suport en cas que pateixi alguna caiguda temporal.

L'ús d'KickAud és molt senzill i inclou la caràtula de l'àlbum que es mostra en el seu reproductor multimèdia sobre la pista descarregada. Com pots fer-ho?

  • copia la URL de SoundCloud de la teva pista seleccionada.
  • Fes clic al quadre de l'URL de KickAud.
  • Fes clic a Baixa i espera al fet que es processi durant un parell de segons.
  • Fes clic a «descarregar cançó»

Converteix la cançó a un altre format

amb Any Vídeo Converter Free pots convertir les teves cançons descarregades en un altre tipus d'arxiu, per si no s'adapten a les teves necessitats. L'MP3 és un format multiforme. Aquest programari gratuït, malgrat el seu nom, gestiona tant arxius d'àudio com de vídeo, suportant gairebé tots els tipus de fitxers habituals. A continuació t'expliquem com és:

  • A la finestra principal d'AVC Free arrossega un o diversos arxius MP3.
  • Utilitza el menú desplegable per seleccionar el format de sortida.
  • A «Configuració bàsica», a la secció esquerra, selecciona una destinació.
  • Fes clic a «Converteix ara».

Ja saps com descarregar música des SoundCloud ia més també com pots convertir-la a altres formats si fos necessari.