Com descarregar Minecraft per a PC

Minecraft és un videojoc molt popular de tipus caixa de sorra que ofereix als usuaris la possibilitat de construir edificis i eines de qualsevol tipus. No falten components d'aventura, amb monstres que ataquen el jugador quan cau la nit i un important component multijugador que fa que el joc sigui gairebé infinit.

És un títol molt popular i, de fet, després d'escoltar tant sobre ell de tots els teus amics, finalment has pres una decisió també: és la teva intenció. descarregar Minecraft per a PC. Bé, això sona com una molt bona idea. És tot el que puc dir-te. No obstant això, si vostè està aquí ara i està llegint aquesta guia, òbviament és perquè no té la menor idea de com fer-ho i per tant li agradaria rebre alguns consells sobre com procedir. ¿M'equivoco? No, no ho faràs.

Bé, donada la situació, em complau informar-li que ha vingut a el lloc correcte (o millor dit, a l'guia correcte!), En el moment adequat. En les següents línies, de fet, et mostraré, per fil i per signe, tot el que necessites fer per poder descarregar Minecraft per a PC. Tot el que has de fer és prendre cinc minuts de descans i seguir les instruccions que et donaré. Que llegeixis bé i, sobretot, que et diverteixis!

 • Requisits de les minifundis
 • Com descarregar Minecraft per a PC
  • Com descarregar Minecraft per Windows 10
  • Com descarregar Minecraft Java Edició
  • Com descarregar Minecraft al PC de forma gratuïta

Abans que vagis més lluny i et expliquis, en realitat, com descarregar Minecraft per a PC Deixeu-me donar-li més informació sobre les versions actuals de el joc.

Les versions més populars de Minecraft per PC són quatre: Edició Java de Minecraft, Minecraft Windows 10 Edition (Bedrock), Edició Educativa de Minecraft e Minecraft: Calabossos. Tots proporcionen l'experiència de joc característica de l'famós títol Mojang, ara propietat de Microsoft (explorar, recol·lectar material i construir), però amb algunes diferències. A continuació els mostraré les característiques de cada un d'ells.

Edició Java de Minecraft

Edició Java de Minecraft és la versió «clàssica» de Minecraft per PC, compatible amb Windows, macOS i Linux, després de la instal·lació de l'entorn Java. Suporta mods i permet realitzar sessions multijugador al servidor de Realms (per una quota) o servidor personal, fins i tot en LAN o Wi-Fi, però només entre els usuaris que executen la mateixa versió de Minecraft (pel que no es pot jugar amb els jugadors connectats a través de l'aplicació per a telèfons mòbils, tauletes o Windows 10).

Actualment, Minecraft Java Edition està disponible per 23,95 euros (però es pot provar de forma gratuïta, en la versió demo, durant uns 5 dies en el joc, és a dir, 100 minuts en el món real).

Minecraft Edició Windows 10

Minecraft Windows 10 Edition (Bedrock) és la versió de el joc dedicada als que utilitzen el sistema operatiu Windows 10 (també disponible per a telèfons mòbils, tauletes i consoles). La diferència substancial amb la versió de Java és la possibilitat de fer partits creuats no només amb els que juguen a la mateixa edició de el joc a l'ordinador (així que no amb els propietaris de l'edició de Java), sinó també amb els que manegen el títol des de les consoles, els smartphones i les tauletes.

Minecraft per Windows 10 també és compatible amb mods, encara que en menor quantitat que Java Edition, i et permet crear els teus propis servidors, jugar a sessions multijugador en els servidors de Reamls (necessites un compte de Xbox Live) O mitjançant LAN o Wi-Fi.

Aquesta edició de el joc està disponible en tres variants: Minecraft per a Windows 10, Minecraft per Windows 10.

Edició Educativa de Minecraft

Edició Educativa de Minecraft és una versió interactiva i gratuïta de el joc que segueix la majoria dels aspectes característics de l'títol tradicional, però està estructurat per facilitar l'ensenyament.

Utilitzant les eines que proporciona el programari, de fet, els professors poden crear lliçons personalitzades (o jugar a les que ja es comparteixen a la web), en forma de videojoc, dedicades a l'aprenentatge de matèries com les matemàtiques, La ciència, l'art, la història i la programació.

Minecraft: Calabossos

Minecraft: Calabossos és una variant de l'títol Mojang centrada en la manera de joc d'exploració: els mapes es generen progressivament mitjançant un algoritme, de forma totalment aleatòria, i poden ser explorats tant en la manera d'un sol jugador com en el manera multijugador fins a 4 jugadors.

Com pots endevinar fàcilment, la manera de creació ha desaparegut completament. Quant a la PC, Minecraft: Dungeons només està disponible per al sistema operatiu Windows (Versions 7, 8.1 i 10), en tres variants diferents.

 • Minecraft Dungeons Essentials per a Windows 7 i més enllà - aquesta és la versió de el joc compatible amb Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10 que, en el moment en què escric aquesta guia, costa 19,99 euros.
 • Minecraft Dungeons Essentials per Windows 10 - és la versió de l'títol disponible per a PC de la marca Windows 10. Costa 19,99 euros i està inclòs en el Game Pass de Xbox per a PC.
 • Minecraft Dungeons Hero Edition per Windows 10 - a més de el joc bàsic, inclou una capa d'heroi, dos paquets de contingut descarregables (disponibles aviat), dos skins de jugador i un pollastre. Costa 29,99 euros.

Requisits de les minifundis

Per descarregar Minecraft per a PC i, en conseqüència, per a poder jugar a aquest molt popular videojoc, no cal tenir un ordinador especialment potent. No obstant això, és essencial que el PC en què es va a descarregar el joc tingui certs requisits mínims. Vegem quins són ara mateix.

edició Java

Si està interessat en executar la versió de el joc basada en Java, ha de tenir un ordinador amb al menys els següents requisits (o versions més potents de el maquinari suggerit).

 • CPU Intel i3-3210 3.2 GHz, AMD A8-7600 o equivalent.
 • RAM 2 GB.
 • Targeta de vídeo integrada Gràfics Intel HD 4000 o AMD Radeon R5, amb suport per a OpenGL 4.4.
 • Targeta de vídeo discreta Nvidia GeForce 400, o AMD Radeon HD 7000, amb suport OpenGL 4.4.
 • HDD A l'mínim 1 GB d'espai lliure.

No obstant això, per a una experiència òptima de joc, es recomana tenir una Pc amb els següents requisits (o versions més potents de el maquinari suggerit).

 • CPU Intel i5-4690 3.5GHz, AMD A10-7800 o equivalent.
 • RAM 4 GB.
 • Targeta de vídeo NVIDIA GeForce 700, o AMD Radeon Rx 200, amb suport per a OpenGL 4.5.
 • HDD 4 GB (millor si és SSD).

Quant als sistemes operatius, El programari assegura la compatibilitat amb totes les versions més populars de Windows, macOS i les principals distros Linux.

Independentment de el sistema operatiu en el qual pretén executar Minecraft Java Edition, segueix sent essencial que estigui instal·lat al mateix Entorn d'execució de Java en cas contrari el joc no funcionarà. Si encara no ho ha fet, connecteu-vos a la pàgina web de Java, feu clic als botons Descàrrega gratuïta de Java e Accepta i comença la descàrrega gratuïta i esperar que el fitxer d'instal·lació de l'entorn es descarregui en el seu ordinador.

Quan la descàrrega estigui completa, si fas servir Windows llançar el paquet .exe obtingut prèviament i feu clic al , instal·lar, OK e Tancar per completar la configuració.

No obstant això, si el que utilitza és un Mac... feu doble clic al ... paquet .dmg obtingut i repetir l'operació en el Icona de Java ubicada a la captura de pantalla que s'obre; per acabar, escriviu el Contrasenya de la Mac, pressiona el envia del teclat i feu clic al instal·lar, OK e Tancar per acabar el muntatge. Si no entens alguns dels passos, si us plau, fes un cop d'ull a la guia de descàrrega de Java

Edició de Windows 10

per descarregar Minecraft Edició Windows 10 És essencial que el seu ordinador faci clarament una còpia de Windows 10 i compleixi els següents requisits mínims.

 • CPU Intel i5-4690, AMD A10-7800 o equivalent.
 • RAM 4 GB.
 • Targeta de vídeo integrada Gràfics Intel HD 4000 o AMD Radeon R5.
 • Espai en el disc: 6 GB
 • Sistema operatiu Windows 10 versió 14393.0 o posterior.

No obstant això, per a una experiència de joc òptima, es recomanen els següents requisits.

 • CPU Intel i7-6500U, AMD A8-6600K o equivalent.
 • RAM 4 GB.
 • Targeta de vídeo discreta : GeForce 940M de NVIDIA o Radeon HD 8570D d'AMD.
 • Espai en el disc: 6 GB
 • Sistema operatiu Windows 10 versió 14393.0 o posterior.

Minecraft: Calabossos

Aquests són els requisits mínims per jugar Minecraft: Calabossos.

 • CPU Intel i5 a 2.8 GHz o equivalent.
 • RAM 8 GB.
 • Targeta de vídeo discreta GeForce GTX 660 de NVIDIA o Radeon HD 7870 d'AMD o equivalent.
 • Sistema operatiu Windows 10 novembre 2019 Actualització o posterior, Windows 8.1 o Windows 7 actualitzat (algunes característiques no són compatibles amb aquest últim sistema operatiu).
 • Altres Per Minecraft: Dungeons per a Windows 7 i posteriors, Java ha d'estar instal·lat a l'ordinador.

Com descarregar Minecraft per a PC

Després d'haver aclarit les diferències entre les diferents versions de el joc i haver donat una visió general dels requisits per poder accedir-hi sense problemes, és hora d'explicar-los com descarregar Minecraft per a PC a través dels canals oficials de programari: microsoft Store (Per Minecraft per a Windows 10 i Minecraft Dungeon Edition) i Botiga d'artesanies (Per Minecraft Java Edition).

Com descarregar Minecraft per Windows 10

per descarregar Minecraft per Windows 10 En primer lloc, ha de triar l'edició d'el joc que prefereixi i connectar-se a la pàgina web dedicada a ell: Minecraft per a Windows 10, Minecraft Windows 10 Beginner Collection o Minecraft Windows 10 Master Collection. Un cop hagueu arribat a la pàgina que li interessa, feu clic al botó Compra i, quan se li demani, entreu amb el seu Compte de Microsoft inserint nom d'usuari e Contrasenya en els camps de text apropiats (si no el tens, pots crear-lo ràpidament seguint les instruccions que et vaig donar en aquest tutorial).

Quan estigui connectat, feu clic al següent i indica el mètode de pagament que s'utilitzarà per comprar el joc: targeta de crèdit / dèbit, PayPal o la redempció d'un certificat de regal. Escolliu una opció, introdueixi la informació necessària per completar el pagament (dades de la targeta, compte PayPal o codi de l'certificat de regal), feu clic al botó Desar i confirmar la seva voluntat de procedir a la compra prement el botó corresponent.

Quan la transacció es completi, feu clic al instal·lar després en Obrir la botiga de Microsoft i, una vegada que aquest últim programa s'inicia, pressiona els botons aconsegueix e instal·lar per començar a descarregar i instal·lar Minecraft, Que pot prendre diversos minuts.

Per iniciar el joc, feu clic al juga ubicat a la pantalla de Microsoft Store o utilitzar la icona de Minecraft que hauria d'haver estat afegit a la Menú d'inici de Windows. Si mai ha jugat el joc abans i li agradaria tenir més informació sobre com donar els seus primers passos en Minecraft, mireu la temàtica d'anàlisi en profunditat que he dedicat a el joc.

Recordeu que després de la compra i instal·lació de Minecraft per a Windows 10, el joc romandrà vinculat al seu compte i pot ser reinstal·lat en el futur, sense haver de fer la compra de nou.

Com descarregar Minecraft Java Edition

No obstant això, si prefereixes comprar Edició Java de Minecraft has de procedir a través de la pàgina web oficial de el joc. Així que, després d'haver enllaçat a la pàgina principal a través del enllaç que he proporcionat abans, primer feu clic al botó obtenir Minecraft després en Pc i després feu clic al logotip de sistema operatiu en la seva possessió; si ha triat Windows, feu clic també en el cartell de Minecraft: Edició Java per a ser portat a la pàgina de descàrrega de el joc.

A partir d'ara, els procediments són els mateixos per a tots els sistemes operatius: premi el botó verd comprar Minecraft i després en el botó continua per passar a el següent pas, que és registrar-se a la plataforma Mojang.

Així que escriu el teu adreça de correu electrònic UN Contrasenya personal i teu data de naixement feu clic al botó continua i verifica les dades introduint, en els camps apropiats, la codi de verificació que hauries d'haver rebut mentrestant per correu electrònic.

Un cop connectat, se li oferirà la pantalla per seleccionar el mètode de pagament Pot triar pagar per targeta de crèdit, PayPal, Targeta de seguretat, JBC, codi / vals de regal, Diners, UnionPay e Descobreix (Els tres últims mètodes poden seleccionar fent clic al Altres mètodes de pagament ).

Escolliu una opció, introdueixi la informació requerida (per exemple, les dades de la targeta de crèdit, el compte PayPal o el codi de bescanvi), feu clic al botó Comprar per [prezzo] i, després de comprovar les dades introduïdes, premi el botó de confirmació per fer la transacció i comprar Minecraft.

Si tot va bé, seràs portat automàticament a la pàgina de descàrrega de el joc, així que fes clic al descarregar i esperar que el fitxer d'instal·lació de Minecraft per descarregar al seu ordinador. Ara, llança l'arxiu obtingut i, si tens un ordinador animat per Windows... completar la instal·lació de el joc fent clic en seqüència en els botons ... següent dues vegades seguides, instal·lar e finalitzar. Si, d'altra banda, utilitza un Mac arrossegar el Icona de Minecraft al aplicacions de macros i començar el joc fent doble clic a la icona que acabes de copiar.

A l'inici, el joc buscarà automàticament noves actualitzacions i, si estan disponibles, les descarregarà i instal·larà. Una vegada que aquest pas s'hagi completat, entra al teu compte Mojang introduint el adreça de correu electrònic i el Contrasenya especificat anteriorment, i després feu clic al ingressa a després en la versió de Minecraft comprada (situada a la barra lateral esquerra) i finalment al botó juga.

Si necessites algun consell, he dedicat una secció sencera del meu lloc web a això.

Com descarregar Minecraft: Dungeons

Per descarregar i comprar Minecraft: Calabossos en totes les seves variacions, cal tenir un Compte de Microsoft a través de la qual es pot completar la transacció: si encara no té un, pot crear-lo ràpidament seguint les instruccions que es proporcionen en aquest tutorial.

Un cop tinguis tot el que necessites, enllaçat a la pàgina oficial de el joc, fes clic als botons Compra ara e Windows i posar una marca de verificació al costat de la versió de l'títol que t'interessa: Windows 7 i superior, Windows 10 o Hero Edition per Windows 10. Un cop hagi fet la seva elecció, feu clic al botó Compra i seguir les instruccions que millor s'adaptin a l'edició que ha seleccionat.

 • Windows 7 i superior - feu clic al botó Afegir a la cistella... pressiona la icona de la carro situat a la part superior dreta i després al botó Aneu a la caixa.. Després, entra a la Compte de Microsoft... seleccioni el ... mètode de pagament que prefereixi, introdueixi la informació sobre ella al formulari de baix i, quan estigui llest, feu clic al botó Comprar per [prezzo] per procedir. Després de verificar l'exactitud de les dades, feu clic al botó per completar la transacció i després en el botó descarregar... perquè puguis descarregar l'arxiu d'instal·lació de el joc. Quan la descàrrega es completa, procedir a la instal·lació de Minecraft, fent clic en seqüència en els botons següent dues vegades seguides, instal·lar e finalitzar.
 • Windows 10 y edició Heroi - feu clic al botó Compra... entreu amb el seu compte de Microsoft, premeu el botó ... següent i, després de seleccionar el mètode de pagament que prefereixi i hagi especificat la informació necessària, premi el botó Compra per completar la transacció. Finalment, premeu la tecla Aconseguir / instal·lar per instal·lar el joc en Windows 10.

Nota com es va esmentar anteriorment, Minecraft: Dungeons Essentials és gratis per a tots els titulars d'una subscripció a Passada de joc de Xbox per a PC. Per canviar-lo, simplement entreu amb el compte de Microsoft associada a el servei anterior.

Com descarregar Minecraft al PC de forma gratuïta

¿Perdó? T'agradaria descarregar Minecraft al PC de forma gratuïta ¿Per què, abans de gastar diners, t'agradaria saber si el joc s'ajusta als teus gustos? Si aquest és el cas, crec que tinc bones notícies per a vostè: tant Minecraft per a Windows 10 i Minecraft Java Edition li permeten descarregar una versió gratuïta de el joc, totalment funcional per 100 minuts o 5 dies en el joc.

Per obtenir la versió gratuïta de Minecraft per Windows 10... enllaçat a aquest lloc web, feu clic al botó Versió d'avaluació gratuïta i, després d'accedir amb el seu compte de Microsoft, poseu la marca de verificació al costat de la Pc en el qual instal·lar el programa i fer clic al botó instal·lar ara per procedir.

Alternativament, iniciar el microsoft Store Invocant-des del menú d'inici, feu clic al cerca en que està a la cantonada superior dreta, escriu la paraula Minecraft a la barra que apareix i, després de seleccionar el resultat més rellevant, procedir segons les mateixes instruccions anteriors.

No obstant això, si la seva intenció és obtenir una còpia gratuïta de Edició Java de Minecraft Primer, procedeixi a crear un compte Mojang (la necessitarà per jugar) visitant aquest lloc web i seguint la informació que he proporcionat en el capítol anterior. Després de verificar la seva adreça de correu electrònic, feu clic a l'element Tornar a Minecraft.net per evitar afegir un mètode de pagament.

Ara, visiteu aquest lloc web, feu clic a l'enllaç descarregar el llançador Minecraft... pressiona el botó ... descarregar localitzat en la següent pàgina i esperar que el fitxer d'instal·lació del programari es descarregui en el seu ordinador. Per instal·lar el programa i iniciar sessió en el joc per primera vegada, si us plau, consulteu les instruccions que he proporcionat abans.