Com descarregar Minecraft Pocket Edition gratuït. Després de jugar a Minecraft amb la seva demo per a ordinadors i consoles, vas conèixer l'existència d'una versió de el joc també disponible per Android e iOS: La » edició de butxaca de Minecraft ».

T'interessa especialment aquest últim però, abans de comprar-lo, també t'agradaria provar-ho sense cap cost.

Desafortunadament, oficialment, a través de la Play Store d'Android o l'App Store d'iOS, ja no pots descarregar la demo de Minecraft, Ja que s'ha eliminat.

L'única solució que encara és possible és descarregar una versió de demostració de el joc a través del fitxer APK en Android. No obstant això, has de saber que aquest és un paquet APK que no s'ha actualitzat durant algun temps i, per tant, és possible que no reflecteixi millor les funcions que ofereix la versió completa de l'títol.

Alternativament, pot descarregar alguns jocs gratuïts per Android i iOS que ofereixen una experiència de joc similar a la de Minecraft.

Com descarregar Minecraft Pocket Edition gratis a traves d'APK

Si la seva intenció és descarregar Minecraft Pocket Edition gratuïts , pots descarregar la versió demo en Android, a través del seu arxiu APK.

No obstant això, desafortunadament, aquesta versió de demostració de Minecraft PE ja no està disponible a través d'APK en llocs de tercers, com APKMirror.

Per tant, es veurà obligat a comprar Minecraft en Android o iOS, del que li parlaré en un capítol posterior, o confiar en alternatives gratuïtes, igualment vàlides, que enumeraré en els següents paràgrafs.

Li adverteixo que presti atenció als arxius APK que encara circulen a la web relacionats amb la versió demo de Minecraft PE. Encara pot descarregar el APK, però pot trobar una versió modificada que podria danyar o comprometre la seva telèfon mòbil o tauleta Android.

Alternativament, pot comprendre si l'experiència de joc en Minecraft PE satisfà el seu interès veient un dels molts vídeos fets per fanàtics d'aquest videojoc en Youtube. D'aquesta manera, podràs entendre si aquesta edició de Minecraft pot ser per a tu i, per tant, comprar-la.

Per fer això, tot el que ha de fer és anar a la pàgina web de YouTube i escriure Edició de butxaca Minecraft a la barra de cerca a la part superior.

Alternatives de com descarregar Minecraft Pocket Edition gratis

Alternativament, atès que ja no és possible descarregar la demostració de Minecraft des de la Play Store d'Android o l'App Store d'iOS, et suggereixo que considereu algunes alternatives gratuïtes a l'popular títol de Mojang, ja que hi ha algunes molt ben fetes.

Kiloblocks Lite (Android / iOS)

Quiloblocs Lite és la versió gratuïta de Quiloblocs, Un excel·lent títol de sandbox per Android i iOS que està inspirat en la manera creatiu de Minecraft. Comparat amb la de pagament, que costa 4,49 euros, és més limitat, ja que no et permet guardar ni carregar el teu progrés.

El joc té excel.lents gràfics en 3D, és molt fluid fins i tot en dispositius de menor rendiment des del punt de vista de l'maquinari, però falta tot el relacionat amb la part de «supervivència» de Minecraft, ja que no hi ha enemics als quals enfrontar-se. Tot i així, val la pena descarregar-la, ja que és una interessant alternativa gratuïta a Minecraft.

Per descarregar-lo en Android s'inicia la Play Store i utilitzeu el camp de text de dalt per escriure Kiloblocks Lite. Toqueu el resultat de la cerca corresponent.

Ara, premeu el botó instal·lar  i espereu que es completi la descàrrega automàtica. A la fin, comenci el joc prement el botó Obrir o la icona de el joc que s'haurà agregat a la pantalla d'inici del dispositiu.

Si vols descarregar Kiloblocks Lite en iOS, en canvi, un cop que el títol en qüestió ha estat identificat a través del motor de cerca de la App Store (Accessible fent clic la icona d'una lupa ), Pressiona a la targeta de vista prèvia de l'aplicació i instal·la-, pressionant a obtenir.

A continuació, comenci a descarregar l'aplicació a través de Identificació facial, Touch ID o ingressi la contrasenya del seu compte d'iCloud.

A la fi de la descàrrega automàtica, comenceu l'aplicació pressionant a Obrir  o tocant la seva icona que s'haurà agregat a la pantalla d'inici de l'dispositiu.

The Blockheads (Android / iOS)

els Ximples és un joc diferent a l'habitual, ja que no és una alternativa «pura» a Minecraft, sinó una mena d'híbrid entre el títol Mojang i Terraria, un altre joc de món obert molt famós en el qual has de explorar l'entorn circumdant, construir objectes i protegeixi dels enemics.

Aquest títol està disponible per a Android i iPhone / iPad i té gràfics similars als de Minecraft però amb una vista d'estil 2D (desplaçament horitzontal, per dir-ho). Inclou mecàniques de joc exploratòries i també la possibilitat de realitzar micro-transaccions a través de compres in-app, que permeten agilitzar els processos de construcció d'objectes.

Per descarregar-lo en Android, Primer busqui el joc en qüestió a través de la Play Store, pressioni instal·lar. A la fi de la descàrrega, iniciï l'aplicació pressionant en el seu icona agregat a la pantalla d'inici del dispositiu o al botó Obrir.

En iOS, en canvi, després d'identificar el joc en qüestió a través de la App Store, pressiona el botó obtenir, Comenci a descarregar l'aplicació a través de Face ID, Touch ID o la contrasenya del compte d'iCloud.

A la fi de la descàrrega i la instal·lació automàtica, iniciï el joc pressionant a Obrir  o si és el icona que es troba a la pantalla d'inici de l'dispositiu.

Minetest (Android)

Minetest és potser un dels millors «clons» de Minecraft. És un joc completament gratuït i de codi obert que segueix moltes de les mecàniques de joc de l'títol Mojang.

En l'entorn mòbil només està disponible a Android, mentre que en ordinador la seva compatibilitat és molt més àmplia. es pot descarregar gratis, A través del seu web oficial, en Windows 7, 8, 8.1 i 10, macOS 10.10 (I posterior) i Linux.

És un joc molt complet, ja que també admet la manera de joc multijugador Online, mods i ofereix una àrea de joc pràcticament infinita (igual a 62.0003 blocs).

A més, el seu desenvolupament està en constant evolució i les novetats estan a l'agenda. Per tant, és una gran alternativa gratuïta a Minecraft, que et recomano que provis.

Per descarregar-lo en Android, Busqui la targeta de joc en Play Store i premeu el botó Instal·lar / Acceptar per iniciar la descàrrega. A la fi d'aquest procediment automàtic, iniciï el joc prement el botó Obrir  o si és el icona agregat a la pantalla d'inici de l'dispositiu.

Block Craft 3D (Android / iOS)

Bloc Craft 3D és un altre bonic clon de Minecraft disponible a Android i iOS. Aquest és un títol gratuït, de manera que pots descarregar-lo i jugar-ho gratis.

No obstant això, hi ha alguns continguts i característiques, com la capacitat de volar el teu propi personatge, que en el seu lloc es paguen, ja que es poden desbloquejar mitjançant compres en l'aplicació completament opcionals.

L'objectiu d'aquest joc és construir diversos objectes i edificis per donar-li vida al teu poble i fer-la prosperar tant com sigui possible. Els gràfics estan en 3D i estan «pixelats» com els de Minecraft; A més, el joc és molt fluid fins i tot en dispositius Apple més antics.

Si està interessat en Bloc Craft 3D, Pots descarregar-lo en Android obrint Play Store i escrivint el nom de l'aplicació en el motor de cerca.

Dels resultats de la cerca, seleccioneu el corresponent i premeu el botó Instal·lar. A la fi d'aquest procediment, per iniciar el joc, premeu Obrir  o utilitzeu la seva icona a la pantalla d'inici.

Per descarregar-lo en iOS, s'ubiqui aquest videojoc en l'App Store, després s'iniciï la descàrrega prement el botó obtenir. Per confirmar la descàrrega automàtica, utilitzeu Face ID, Touch ID o escriviu la contrasenya del seu compte d'iCloud.

Comprar Minecraft en Android i iOS

Si després de provar les alternatives gratuïtes per Android i iOS o després d'avaluar Minecraft PE a través de la demo o vídeos a YouTube, has decidit comprar el joc, les instruccions a continuació et seran útils per a realitzar la compra.

Si utilitzeu un telèfon mòbil o una tauleta Android, Pots descarregar el joc des de la Play Store pagant 6,99 euros.

Si, d'altra banda, té un iPhone/iPad, Pot comprar Minecraft des de l'App Store a un preu de 7,99 euros.

Finalment, si té un telèfon mòbil amb un sistema operatiu Windows 10 mòbil, Pot comprar el joc a la Botiga Windows per 6,99 euros.

Un cop hagi comprat el joc en el dispositiu que triïs, per descarregar Minecraft, només has de seguir els procediments de descàrrega estàndard de qualsevol aplicació o joc, prement el botó d'instal·lació a la Play Store d'Android o en l'App Store d'iOS.

Altres formes de jugar Minecraft gratis

Si les solucions que t'he indicat en els capítols anteriors no satisfan les teves necessitats, en cas que no vulguis comprar Minecraft PE, et suggereixo altres formes de jugar Minecraft gratuït, Canviant de plataforma.

Per exemple, des del seu Pc, utilitzant qualsevol navegador web, Podrà jugar Minecraft Clàssic, Una edició de Minecraft que representa la primera versió 2009 d'aquest videojoc.

Per aquesta raó, Minecraft Classic no reflecteix de cap manera l'experiència de joc actual de Minecraft llançada actualment, però pot ser una bona, considerant que pots jugar en línia al costat dels teus amics (fins a nou).

Si està interessat en Minecraft Clàssic, Connecteu-vos a la seva pàgina web i seguiu les senzilles instruccions que veu a la pantalla.

Fins aquí l'entrada sobre com descarregar Minecraft Pocket Edition gratis.