Si hi ha una cosa que li agrada fer més que cap altra és llegir. Ets un gran fanàtic dels llibres de tot tipus i tots els moments lliures representen per a tu l'oportunitat adequada per començar una nova lectura. Com es diu Et vas de viatge i t'agradaria evitar carregar la maleta amb grans volums? Bé, en aquest cas, no et preocupis: pots arreglar anant a descarregar PDF gratis per a ser emmagatzemat directament en la memòria de la seva tauleta, telèfon mòbil, Pc portàtil o lector de llibres electrònics.

Passejant per la web, és possible trobar llibres PDF gratuïts per emmagatzemar en el seu PC i altres dispositius, perquè pugui llegir-los directament i còmodament mentre es desplaça. per descarregar PDF de manera gratuïta, és suficient recórrer a alguns llocs de Internet que ofereixen als usuaris una gran varietat de títols. Clarament, no esperi els millors venedors a la part superior de les llistes de vendes: els llibres que es poden descarregar de la web són, de fet, vells clàssics de la literatura mundial que copyriht ja no està en ús o obres d'escriptors emergents que han escollit explotar la Web com un canal per difusió del seu treball.

Si ho he convençut i, per tant, té la intenció de descarregar un PDF gratuït, li suggereixo que prengui cinc minuts de temps lliure i es concentri en llegir les següents línies perquè pugui descobrir com fer per recarregar la seva tauleta, el seu telèfon mòbil , la seva Pc o el seu lector de llibres electrònics de nombrosos títols que, d'aquesta manera, no pesaran sobre el pes de la maleta.

informació preliminar

Abans d'entrar en el tutorial i explicar-te Com descarregar PDF gratuït, Sembla correcte brindar informació sobre la compatibilitat d'aquests arxius amb els diversos dispositius i programari que pot utilitzar per a llegir-los.

En PC, després en Finestres, Els PDF es poden llegir amb tots els programari de navegació web més comuns, com crom o vora o amb lectors dedicats, com els famosos Acrobat Reader o el més lleuger i ràpid PDF de Sumatra.

en MacOS, Pot usar els navegadors esmentats anteriorment per navegar per Internet, el programari per defecte preestrena o un altre programari dedicat, com Acrobat Reader d'Adobe Per obtenir més informació, llegiu el meu tutorial sobre programes per a obrir PDF.

A l'entorn mòbil, hi ha moltes aplicacions que pot utilitzar per llegir arxius PDF, com Visor de PDF de google en Android i l'aplicació predeterminada llibres de iOS : Per obtenir més informació, llegiu el meu guia sobre aplicacions per a llegir PDF.

Quant a la lector de llibres electrònics, La majoria dels lectors de llibres electrònics admeten arxius PDF, però per transferir-arxius (i potser optimitzar per la seva pantalla) és possible que necessiti algun programari dedicat, com calibre.

Els arxius PDF dels que parlaré durant el tutorial es poden obrir amb qualsevol aplicació i en qualsevol dispositiu, ja que no estan protegits per DRM (És a dir, cadenats digitals que limiten l'ús d'arxius en aplicacions i dispositius específics, per raons de drets); si ha de lidiar amb arxius PDF protegits amb Adobe DRM utilitzar Adobe Digital Editions per poder obrir-los.

Si s'està preguntant, pot eliminar els DRM dels llibres en format electrònic. No obstant això, aquesta pràctica va en contra de les condicions d'ús de les botigues que permeten la descàrrega de llibres electrònics en format PDF i, per tant, no entraré en el tema.

Finalment, vull dir-los que alguns llocs poden permetre la descàrrega de llibres només en ePub o en altres formats de llibres electrònics: bo, pot convertir fàcilment aquests arxius a PDF utilitzant calibre i seguint les instruccions que et vaig donar al meu tutorial sobre com transformar ePub a PDF.

Pel que fa a la descàrrega real dels PDF, si els documents es van obrir al navegador en lloc de descarregar-se en el dispositiu en ús, actuï d'aquesta manera: per descarregar el PDF en el seu Ordinador, Pressiona la icona per descarregar (La que mostra una fletxa apuntant cap avall o un disquet) que troba a la barra d'eines que es mostra a la part inferior de la pestanya de navegador.

Si, d'altra banda, desitja saber com descarregar el PDF en un telèfon mòbil o tauleta, de fer servir el menú per compartir. Per a més informació, li suggereixo que segueixi la meva guia sobre com descarregar PDF, en què vaig descriure tot el procediment a realitzar.

Com descarregar llibres PDF gratuïts sense registre

Una vegada que s'hagi aclarit que la informació anterior, diria que està a punt per prendre mesures i descobrir Com descarregar llibres PDF gratuïts sense registre : Tot el que ha de fer és visitar els llocs que estic a punt d'assessorar, triar el treball del seu interès i prémer el botó de descàrrega corresponent.

projecte Gutenberg

Si voleu descarregar PDF de forma gratuïta, li suggereixo que primer visiteu el lloc projecte Gutenberg, Que allotja centenars i centenars de llibres electrònics de domini públic en tots els idiomes de l'món i en tots els formats d'arxiu més variats, inclòs el PDF.

Per descarregar PDF gratis de el Projecte Gutenberg, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina d'inici del lloc web i pressioni camp de recerca situat a la part superior esquerra. Després escriviu la títol de el llibre que voleu descarregar i després feu clic a la icona lupa, Per iniciar el procediment de cerca.

Una vegada que es mostri la pàgina de resultats de cerca, feu clic al títol de l' llibre té la intenció de descarregar. Espereu que aparegui la nova pàgina web, després feu clic al format PDF entre les diverses solucions disponibles per descarregar. Si no pot trobar el format PDF entre els diversos tipus d'arxius en els quals està disponible el llibre, feu clic a l'element més arxius ....

La descàrrega de el PDF començarà automàticament i de forma gratuïta.

Project Gutenberg, com ja es va esmentar, els hosts funcionen en molts idiomes diferents: si voleu explorar només aquells en Italià, Visiteu aquesta pàgina de el lloc.

Biblioteca de literatura italiana

Una altra excel·lent solució per descarregar PDF gratis és contactar a l' Biblioteca de literatura italiana. Aquest lloc alberga obres d'autors històrics, com Giacomo Leopardi i Dante Alighieri, tots en format PDF.

Si voleu descarregar un PDF gratuït de la Biblioteca de Literatura Italiana, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina principal de el lloc.

Posteriorment, pressiona la veu. les obres situat a l'esquerra, feu clic a carta que representa la inicial del el títol de el PDF que voleu descarregar i, una vegada que es mostra la pàgina de resultats, feu clic a títol de el llibre del teu interès.

Alternativament, pot buscar llibres per autor, pressionant l'ítem els autors present a l'esquerra i després seleccioneu la inicial del nom de l'autor que l'interessa.

En aquest punt, el llibre en format PDF de la seva elecció s'obrirà directament en una nova pestanya de l' navegador web que utilitzeu.

Ebook gratis

Si prefereix les obres d'autors emergents als grans clàssics de la literatura, li suggereixo que visiti el lloc. EBook gratuït, Que conté només llibres electrònics en italià i només obres d'autors contemporanis que han decidit publicar les seves obres en línia sense cap cost.

Les obres presentades pertanyen als gèneres més dispars: des d'històries de terror fins assajos dedicats a el món de la tecnologia, passant per novel·les d'aventures, històries romàntiques i molt més. Gairebé tots els llibres electrònics estan disponibles en format PDF (en cas contrari, estan en ePub) i la seva descàrrega no inclou registres.

Per fer això, feu clic a l'entrada a la pàgina principal d'eBooks gratuïts llibres gratis que es troba a la part superior i navega per la llista de treballs disponibles. Desafortunadament, no hi ha subdivisió per gènere, sinó només una llista per navegar, usant el pàgines numerades a la part inferior de la pantalla. Alternativament, podeu usar el barra de cerca ubicat a la barra lateral dreta, per buscar un llibre basat en la seva títol.

Un cop hagueu trobat el llibre electrònic que li interessa, feu clic al seu imatge de portada, Després a la icona de fletxa cap avall present en la seva descripció i el joc està fet: el llibre es descarregarà al dispositiu.

Molts llibres

també Molts llibres representa un altre excel·lent lloc web gràcies a el qual és possible descarregar arxius PDF gratuïts i enriquir la seva biblioteca personal amb nous títols. El lloc li permet trobar llibres en tots els idiomes principals de l'món (inclòs l'italià) i inclou nombroses òperes clàssiques i llibres d'escriptors independents. No obstant això, requereix un registre o autenticació a través de la xarxa social per permetre la descàrrega de diversos títols.

Si voleu descarregar PDF gratis de ManyBooks, feu clic aquí, perquè pugui connectar-se a la pàgina web de l'servei. Després tria un gènere literari o escrigui camp de recerca col·locat a la part superior, el títol de el llibre que voleu descarregar, després pressiona el botó seus del teclat

Una vegada que es mostren els resultats de cerca, pressiona el títol de el llibre que creus que et podria agradar, després fes clic al botó Descàrrega gratuïta i entreu en el lloc. Si encara no té un compte, completi el formulari que se li proposa amb nom, adreça de correu electrònic y contrasenya o, alternativament, autenticat amb el vostre perfil Facebook o el teu perfil Google, Pressionant un dels botons apropiats que es mostren a la pantalla.

Un cop s'hagi iniciat sessió, seleccioneu el seu gèneres literaris favorit, endavant, tria el PDF com el seu format d'arxiu favorit, rebutgi la subscripció a la butlleta i feu clic al botó Baixa'l ara, Per descarregar el llibre seleccionat.

Si voleu explorar només les obres en italià, visiteu aquesta pàgina de ManyBooks.

Feedbooks

Un altre gran lloc que et permet descarregar llibres gratis es Feedbooks. Proporciona als usuaris un catàleg ric que consisteix principalment en obres en què els drets d'autor han estat inactius durant algun temps. No obstant això, es tracta principalment de arxius ePub que es convertiran a PDF.

Si aquesta solució li interessa i voleu descarregar llibres gratis amb ella, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina web de FeedBooks. Un cop visualitzada la pàgina web de FeedBooks pressiona la veu domini públic situat a la part superior dreta. Un cop fet això, fa servir el menú categories (A la barra lateral esquerra) per a seleccionar un gènere literari del seu interès i veure els treballs relacionats disponibles per descarregar.

Alternativament, escriviu camp de recerca situat a la part superior dreta, el títol de el llibre que voleu descarregar i després pressiona el botó seus en el teclat, per començar la cerca.

Una vegada que es mostri la pàgina de resultats de cerca, feu clic a llibre del seu interès, després en el botó descarregar i començarà la descàrrega gratuïta de el llibre.

Com descarregar PDF gratis de Google

Si la seva intenció no és només descarregar llibres en PDF, sinó també altres documents en el format esmentat anteriorment, li suggereixo que feu una cerca a Google.

Sí, ho vas llegir bé! El famós motor de cerca us permet buscar i després descarregar documents en format PDF, filtrant els resultats de la seva cerca.

Per a buscar només arxius PDF amb Google, feu una cerca amb el títol de el document del seu interès seguit per l'operador filetype: pdf. A l'afegir «filetype: pdf» als termes de cerca, només trobarà documents en format PDF. Còmode, oi?