Com descarregar Procreate gratis. El dibuix és una de les grans passions i, darrerament, també t'estàs acostant a l'dibuix digital, utilitzant el teu iPad de confiança i Llapis d'Apple. Per tant, t'agradaria provar Procreate, Molt famosa aplicació de pintura digital dissenyat per ser utilitzat tant per professionals com per dissenyadors «aficionats» però, abans de comprar-lo, li agradaria saber si hi ha la possibilitat de provar-ho de forma gratuïta.

És aquest el cas, estic en el cert? Llavors sàpiga que està en el lloc correcte. En els següents paràgrafs d'aquesta guia, de fet, no el trobarà explicat correctament Com descarregar Procreate gratis (Ja que no hi ha versions de prova gratuïtes de l'aplicació disponibles), però li diré com obtenir un reemborsament si l'aplicació no compleix les seves expectatives i, potser el més important, suggeriré una sèrie de aplicacions alternatives que es poden descarregar de forma gratuïta des de l'aplicació botiga.

Llavors, estàs preparat per començar? Sí? Molt bé! Poseu-vos còmode, prengui tot el temps que necessiti per concentrar-se en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, intenti implementar els «consells» que li donaré. No em queda res més que fer, excepte desitjar-los una feliç lectura i, sobretot, divertir-se!

Com descarregar Procreate gratis. Informació prèvia:

Abans d'entrar en aquesta guia, vull donar-te una mica informació preliminar molt important. Com ja et vaig dir en la introducció d'aquesta guia, no pots descarregar Procreate gratis, Ja que és una aplicació paga (actualment, costa 10,99 euros ) I no inclou períodes de prova gratuïts.

No obstant això, en cas que Procreate no compleixi amb les seves expectatives, sàpiga que pot sol·licitar un reemborsament dins dels 14 dies de la compra, Que li permetrà pagar les despeses realitzades sense haver d'enfrontar procediments tediosos o haver d'esperar massa: parlaré d'això en detall en el proper capítol de l'tutorial.

Si opta per un reemborsament, pot provar una de les moltes alternatives gratuïtes a Procreate, com les enumerades en l'últim capítol de la guia: encara que no integra les mateixes eines presents en Procreate, aquestes són solucions igualment vàlides per al disseny digital a iPad ( i iPhone, Si ho desitja).

comprar Procreate

Primer vegem com comprar Procreate. Per continuar amb la descàrrega de l'aplicació en el seu iPad, iniciï el App Store (Pressionant la icona amb el Blanc «A» sobre un fons blau clar a la pantalla d'inici), toqueu el botó Cercar col·locat a la part inferior dreta i, al camp de cerca col·locat a la part superior, escriviu «procreate». Inicieu la recerca i llavors toqueu la icona de l'aplicació procrear que veus a la pantalla.

Si està llegint aquest tutorial directament des del dispositiu en el que esteu buscant Procreate, pot anar a la secció de l'App Store dedicada a l'aplicació pressionant aquest enllaç. En aquest punt, toqueu el botó que indica el preu de l'aplicació i autoritza la compra a través d' ID de cara, Touch ID o contrasenya de la ID d'Apple. Després premeu el botó obrir que va aparèixer a la pantalla oa la icona Procreate a la pantalla d'inici per iniciar l'aplicació.

Després de provar ProCreate durant un temps, creus que l'aplicació no és adequada per a tu o no val la pena? Si voleu sol·licitar un reemborsament per la compra realitzada i renunciar a Procreate (com vaig dir, pot fer-ho dins dels 14 dies posteriors a la compra de l'aplicació), aneu a aquesta pàgina i introduïu, en els camps de text apropiats, la seva ID d'Apple i el teu contrasenya, Per iniciar sessió.

Un cop s'hagi iniciat sessió, s'ubiqui la icona de Procreate, Feu clic al botó informe o Informar un problema ubicat al mateix per al que desitja sol·licitar un reemborsament, feu clic. Finalment obre el menú Informar un problema, Seleccioneu l'article Vull sol·licitar un reemborsament des del menú obert, feu clic al botó seus situat a la dreta i seguiu les instruccions en pantalla per completar el procediment.

En pocs dies, Apple li reemborsarà la suma gastat en la compra d'Procreate, acreditant la suma a la forma de pagament establert en el seu compte.

Alternatives gratuïtes a procreate

Si heu arribat a llegir fins a aquest punt d'aquest tutorial, òbviament ha decidit demanar un reemborsament per la compra d'Procreate i anar a un dels molts alternatives gratis present en l'App Store. A continuació hi ha alguns que trobo particularment interessants.

  • Adobe Illustrator Draw (iOS / IPadOS): aquesta és una aplicació desenvolupada per Adobe que proporciona diverses eines i pinzells per dibuixar en iPad i iPhone. Bàsicament és gratis, però pot realitzar una compra a l'aplicació des de 1.99 euros / mes per obtenir més emmagatzematge en el núvol.

 

  • Autodesk SketchBook (IOS / iPadOS): aquesta és una altra aplicació a tenir en compte per dibuixar en el seu dispositiu Apple. De fet, és una solució completament gratuïta desenvolupada per Autodesk, que inclou molts pinzells i eines fàcils d'utilitzar.

 

  • Pintor infinit (IOS / iPadOS): és una aplicació que ofereix la possibilitat de crear imatges i dibuixar amb més de 80 pinzells i eines adequades per a aquest propòsit. És bàsic de forma gratuïta, però a l'realitzar compres en l'aplicació des de € 4.99 pot desbloquejar eines i funcions addicionals.

 

  • Esbossos de Tayasui (IOS / iPadOS): una aplicació de pintura digital molt famosa que es caracteritza per una interfície d'usuari mínima i simple, en perfecte estil Apple. Inclou diverses eines de dibuix, inclosos llapis, pinzells, aquarel·les i molt més. Bàsicament és gratis, però pot desbloquejar algunes característiques addicionals fent compres en l'aplicació a partir de € 2.99.

 

  • conceptes  (IOS / iPadOS): aplicació que, com es pot endevinar pel seu nom, està dissenyada per posar esbossos i idees «en negre sobre blanc» mitjançant l'ús de nombroses eines. És gratis, però a l'realitzar compres en l'aplicació des de € 2.29 pots desbloquejar funcions addicionals.