Com descarregar Qwant. Després d'haver investigat una mica sobre els millors motors de cerca, vas trobar informació sobre Qwant.  El seu lema «El motor de cerca que respecta la seva privacitat » et va intrigar i vas decidir aprofundir en el seu funcionament descarregant en els teus dispositius.

A la guia d'avui, vaig a explicar com descarregar Qwant en la seva Pc i en els seus dispositius mòbils per començar a utilitzar el servei de manera ràpida i senzilla.

Has de saber que és possible configurar Qwant com la pàgina d'inici dels principals navegadors i instal·lar una extensió que et permeti fer cerques ràpides amb uns pocs clics.

A més, Qwant també està disponible de forma gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes en forma d'aplicació, presentant-se com un navegador real.

Com descarregar Qwant a la Pc

Qwant és un motor de cerca que no rastreja les recerques realitzades pels usuaris, respectant la seva privacitat. Té una interfície simple i minimalista com qualsevol cercador però, a diferència dels principals «antagonistes», no recorda la IP de l'usuari i el nombre de màquina.

No es requereix cap programari per utilitzar Qwant en una PC: simplement configuri el motor de cerca com la pàgina d'inici del seu navegador i com el motor de cerca predeterminat.

En el cas de Firefox, google Chrome i Safari, llavors, és possible instal·lar una extensió per tenir el cercador sempre a mà.

Com configurar Qwant a Google Chrome

Si vols configurar Qwant com el seu motor de cerca a Google Chrome, Iniciï el programa i feu clic a la icona dels tres punts verticals a la part superior dreta, pressiona l'element configuracions y Configura motors de cerca.

Ara, fes clic a l'element afegir, Escriviu Qwant al camp Cercador, inserir qwant.com en el camp paraula clau i enganxa l'adreça https://www.qwant.com/?q=%s&client=opensearch en el camp URL.

Després premeu el botó afegir, S'ubiqui Qwant sota de la capçalera altres cercadors, Premi la icona de tres punts verticals i selecciona l'opció Establir per defecte.

Si vols que Qwant sigui també la teva pàgina d'inici de Google Chrome, torna a les configuracions de el navegador i situa la caixa En l'arrencada.

Col·loqui la marca de verificació al costat de Obrir una pàgina específica o un conjunt de pàgines i pressiona en Afegir una nova pàgina.

Introdueïx la direcció https://www.qwant.com en el camp lloc URL, Pressiona el botó afegir.

Ha de saber que Qwant a Google Chrome també està disponible com una extensió de navegador.

Per instal·lar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de Qwant, fes clic al botó Canviar a Qwant present a la part superior i pressiona el botó afegir extensió.

Una vegada que es completa la instal·lació, pot veure la icona de Qwant a la part superior dreta: el pressioni per accedir ràpidament a la pàgina de l'motor de cerca.

Si tens dubtes, per eliminar l'extensió de Chrome, fes clic als tres punts verticals a la part superior dreta i selecciona altres eines y Extensions.

Ara, premeu la icona d'una paperera relacionat amb Qwant i això és tot.

Com configurar Qwant a Firefox

Si utilitzeu Firefox, Pot configurar Qwant com el seu motor de cerca descarregant l'extensió de Firefox. Connecteu-vos a la pàgina web de Qwant i premeu el botó Canviar a Qwant present a la part superior, després feu clic en els elements permetre > Instal·lar en pc per descarregar i instal·lar el complement.

Una vegada que es completi la instal·lació, apareixerà una finestra en la part superior esquerra per a configurar Qwant com el motor de cerca predeterminat. Premeu el botó si.

Si no, premeu el botó present a la part superior dreta, després seleccioneu l'opció preferències>   Recerca al menú de l'esquerra.

Desplaceu-vos cap avall a la pàgina, busqui la secció Motor de cerca predeterminat, Seleccioneu l'opció Qwant  a través del menú desplegable i, automàticament, Qwant s'establirà com la pàgina d'inici de el navegador i com el motor de cerca predeterminat.

Per eliminar l'extensió Qwant, feu clic al botó , Pressiona la veu components addicionals i premeu el botó Eliminar relacionat amb Qwant.

Com configurar Qwant en Microsoft Edge

Si el seu Pc té Windows 10 i per navegar per Internet, utilitza microsoft Edge, Primer iniciï el navegador en qüestió, premeu els tres punts horitzontals i feu clic a l'opció configuracions.

Premeu sobre l'element Veure configuracions avançades i ubicar la secció Busqui a la barra d'adreces amb [nome browser], Feu clic a l'opció Canviar el motor de cerca i seleccioneu Qwant a la llista sota de triar un.

Finalment, premeu el botó Afegir com a predeterminat per establir Qwant com a motor de cerca predeterminat.

Si, d'altra banda, desitja establir Qwant com la pàgina d'inici d'Edge, premi la icona de tres punts horitzontals i feu clic a l'entrada configuracions, Després s'ubiqui la secció Obre amb i feu clic a l'opció Una o més pàgines específiques.

Ara, introduïu l'adreça Qwant ( https://www.qwant.com ) Al camp Introduïu una adreça web, Pressiona el botó +.

Com configurar Qwant a Internet Explorer

Per configurar Qwant a Internet Explorer, Iniciï el programa, feu clic a la icona d'una roda d'engranatge (Els ajustos) a la part superior dreta i, al menú que es mostra, seleccioneu l'element Opcions d'Internet.

En la nova finestra que s'obre, assegureu-vos que la pestanya estigui seleccionada General, Introduïu l'adreça https://www.qwant.com en el camp Primera pàgina.

S'ubiqui la secció inici, Poseu la marca de verificació al costat de l'element Començar amb la pàgina d'inici.

A el fer-ho, ha configurat Qwant com la seva pàgina d'inici de Internet Explorer i es connectarà a el lloc de l'motor de cerca cada vegada que s'iniciï el navegador.

Ha de saber que no és possible configurar Qwant com el motor de cerca per defecte a Internet Explorer i ni tan sols hi ha una extensió per afegir a al navegador.

Com configurar Qwant en Safari

Si tens una Mac i vols configurar Qwant a Safari, Iniciï el navegador en qüestió i feu clic a l'entrada Safari present en la part superior esquerra de la barra de menú, després seleccioneu l'opció en el menú contextual que es mostra preferències.

En la nova finestra oberta, feu clic a la pestanya General i introduïu la direcció https://www.qwant.com en el camp primera pàgina, Assegureu-vos que al costat dels elements Obrir noves finestres amb > Obrir nous panells amb i l'opció que està seleccionada ha de ser » Primera pàgina ».

A el fer-ho, cada vegada que iniciï Safari, es connectarà automàticament a la pàgina d'Qwant.

Safari li permet buscar directament a través de la barra d'adreces de navegador. No obstant això, ha de saber que Apple proporciona Google, Bing, Yahoo i DuckDuckGo com a motors de cerca i no li permet afegir més.

En conseqüència, tot i haver configurat Qwant com a pàgina d'inici de Safari, si busca a través de la barra d'adreces a la part superior, només podrà usar un dels quatre motors de cerca esmentats anteriorment.

Per posar remei a la situació, heu d'instal·lar l'extensió oficial de Qwant per a Safari, que li permet utilitzar el motor de cerca en qüestió per a totes les recerques realitzades en el navegador.

Després connecteu-vos a la pàgina d'inici de Qwant i premeu el botó Canviar a Qwant present a la part superior per descarregar l'extensió.

Un cop completada la descàrrega, feu doble clic al fitxer qwant-safari.safariextz acaba de descarregar i pressiona l'article Instal·lar des de la galeria per completar la instal·lació.

Ara pot buscar a Safari amb Qwant! Dóna-li al la icona de Qwant  a la part superior, al costat de la barra d'adreces, introduïu la recerca del seu interès en el camp Cercar amb Qwant.com i premeu la icona d'una lupa per veure els resultats de la cerca.

En cas de dubtes, per eliminar l'extensió de Safari, pressiona l'element Safari present en el menú superior i fes clic a l'opció preferències, Premeu la pestanya Extensions i pressiona el botó Desinstal relacionat amb Qwant.

Com descarregar Qwant a telèfons mòbils i tauletes

Qwant també està disponible com una aplicació per a dispositius Android e iOS. Sembla un navegador real que, a l'igual que des d'una Pc, li permet buscar a la web respectant la seva privacitat. Tot gratis, és clar.

Per descarregar Qwant en el seu dispositiu Android, Comença la Play Store  prement sobre la seva icona (el en color) a la pantalla d'inici del seu dispositiu, després premeu » Qwant "En el motor de cerca a la part superior i pressiona el botó Cercar.

Després premeu la icona de Qwant, premi els botons Instal·lar en pc > accepto per iniciar la descàrrega i instal·lació, esperi que la barra de progrés arribi al 100% i llest.

Si tens un iPhone o un iPad, En canvi, pressiona la icona de la App Store (El «A» blanc sobre fons blau clar ), Toqueu l'element Cercar ubicat al menú inferior, escriviu » Qwant »En el camp Cercar present a la part superior i pressiona el botó Cercar.

Ara, s'ubiqui Qwant en els resultats de cerca (hauria de ser el primer resultat) i toc la seva icona, premi els botons obtenir > Instal·lar en pc per descarregar i instal·lar l'aplicació.

És possible que se us demani que verifiqui la seva identitat utilitzant Touch ID, Identificació facial o ingressant la contrasenya d'Apple ID.

Després de descarregar Qwant al dispositiu, premeu la seva icona (la lletra de color «Q» ) Per iniciar-lo, premeu sobre l'element Començar a navegar.

Si té la intenció d'accedir al seu compte, toqueu el botó i pressiona en Iniciar sessió, Després ingressi les seves dades en els camps Correu electrònic o nom d'usuariContrasenya i pressiona el botó de nou Iniciar sessió per completar l'inici de sessió.

Si no té un compte i desitja crear una, pressioni els botons Iniciar sessióRegistrar, Ingressi les seves dades en els camps Correu electrònic, Nom d'usuariContrasenya, Mogui la palanca a Estic d'acord amb els termes de servei de Qwant motor i Qwant BoardsAPAGAT > ON i pressiona el botó subscriure.