Com descarregar Skype gratis. Si vol descarregar skype, aquest és el tutorial perfecte. Anem a veure com es fa en molt pocs passos.

Com descarregar Skype gratis pas a pas

Requisits mínims i dispositius compatibles

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar-te Com descarregar Skype gratis, Et serà útil saber quins són els requisits mínims i dispositius compatibles per al famós programa per fer trucades i videotrucades a través d' Internet.

Skype és compatible amb Windows (També en forma de sol·licitud de Windows 10 ) I MacOS amb els següents requisits mínims.

  • Sistema operatiu : Windows XP, MacOS 10.9;
  • processador : 1 GHz;
  • RAM: 512 MB,
  • més : DirectX v9.0 o posterior a Windows; última versió de QuickTime en Mac.

A més, Skype també està disponible com una aplicació per a dispositius Android (Versió 4.0.4 i posterior) i iPhone/ iPad (Amb iOS 8 o posterior).

Descàrrega Skype gratis a l'Pc

Descàrrega Skype gratis a l'Pc és un procediment que porta uns minuts. Tot el que heu de fer és connectar-se a la pàgina web oficial de el programa, fer clic al botó per iniciar la descàrrega i esperar que es completi la descàrrega.

Windows

Si fa servir un PC equipada amb Windows 10, Has de saber que pots descarregar l'aplicació oficial de Skype des Botiga del Windows, La botiga digital de Microsoft.

Per continuar, feu clic a la barra de cerca de Cortana i escriviu botiga en el camp Escrigui aquí per buscar col·locat a la banda de la icona de lupa, Troba l'opció botiga i feu clic.

Ara escriu Skype en el camp Cercar aplicació a la cantonada superior dreta, feu clic a l'opció Skype i dóna-li a instal·lar per iniciar la descàrrega i instal·lació de l'aplicació.

Espereu que es completi el procediment i feu clic al botó iniciar per començar a utilitzar Skype.

Si, d'altra banda, prefereix descarregar el client d'escriptori tradicional de Skype, connectat a la pàgina web de el programa, feu clic a descarregar present al menú principal i, a la pàgina acabada d'obrir, comproveu que l'opció estigui seleccionat el Escriptori.

Així que pressiona el botó Descarregar Skype per a Windows per començar a descarregar el programa.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer Skype- (Version) .exe, Pressiona els botons executar y i, en la nova finestra oberta, feu clic a instal·lar.

Una vegada que es completi la instal·lació, Skype s'iniciarà automàticament. Per accedir al seu compte, pressioni entrar, Ingressi les seves dades en els camps Correu electrònic, telèfon o Skype y contrasenya i feu clic al botó entrar.

No obstant això, si encara no té un compte, seleccioneu l'element crear compte i segueixi el procediment de registre.

Mac

L'única solució per descarregar Skype gratuïtament Mac és procedir a través de la pàgina web oficial de el programa i iniciar la descàrrega de el client d'escriptori. De fet, el famós programa per fer trucades i videotrucades no està disponible en la Mac App Store com una aplicació.

Per continuar amb la descàrrega de Skype en el seu Mac, connecteu-vos a la pàgina web de el programa, feu clic a descarregar  al menú principal, seleccioneu l'opció Escriptori i pressiona el botó Descarregar Skype per a Mac.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet dmg recentment descarregat, arrossegueu el programa a la carpeta aplicacions macOS i obri l'últim, després feu clic dret a la icona Skype i seleccioneu l'article obrir per iniciar el programari el primer cop, evitant restriccions de macOS per a aplicacions de desenvolupadors no certificats (posteriorment no hi haurà necessitat de fer-ho).

Per crear un nou compte, feu clic a crear compte i introduïu les dades necessàries per completar el registre. En cas contrari, si ja té un compte de Skype, premeu el botó entrar, Ingressi les seves dades en els camps Correu electrònic, telèfon o Skype y contrasenya i feu clic al botó entrar per començar a fer servir el programa.

Utilitza Skype gratis des d'un navegador

Potser no tots ho sàpiguen, però és possible utilitzar Skype gratis des d'un navegador : Una solució perfecta per a aquells que necessiten enviar missatges i fer trucades usant el famós servei domèstic de Microsoft però que no tenen la possibilitat d'instal·lar programes en el seu PC.

Per utilitzar la versió en línia de Skype, truqueu a l' Skype per web, Connectat a la pàgina web oficial de l'servei, feu clic a l'element entrar present a la part superior dreta i seleccioneu l'opció Utilitza Skype en línia des del menú que apareix.

A la pàgina acabada d'obrir, ingressi les seves dades d'accés en els camps Correu electrònic, telèfon o Skype y contrasenya, Pressiona el botó entrar i ja està.

Alternativament, també pot utilitzar Skype per Web iniciant sessió en la versió en línia d'Outlook.

Connecteu-vos a el lloc d'Internet de el servei de correu electrònic de Microsoft, introdueix el teu correu electrònic en el camp Correu electrònic, telèfon o Skype i feu clic al botó Següent, Després premeu la seva contrasenya en el camp apropiat i pressiona entrar.

Ara fes clic al logo Skype a la cantonada superior dreta, esperi la connexió amb el servei i seleccioneu l'opció Nou xat per iniciar un nou xat, seleccioneu el contacte del seu interès i pressiona el botó afegir.

Introduïu el vostre missatge al camp Escriu per xatejar, en cas contrari, feu clic a la icona de Telèfon per iniciar una trucada o al càmera de  vídeo per fer una videotrucada.

Descarregueu Skype gratis a telèfons i tablets

Com es va esmentar anteriorment, Skype també està disponible com una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes equipats amb Android i per a iPhone i iPad.

Després de descarregar-lo i instal·lar-lo al dispositiu, li permet intercanvi de missatges i trucades i videotrucades a través d'Internet.

Per descarregui Skype gratis a telèfons mòbils i tauletes segueix les instruccions que et donaré.

Android

Per descarregar Skype en el seu telèfon mòbil o tauleta equipada amb Android, comenci a Play Store pressionant la seva icona (el símbol ▶ ︎ de color), escriviu Skype en el camp de cerca a la part superior i toqui la lupa per començar la cerca.

Ara pressiona la icona de Skype (Hauria de ser el primer resultat) per accedir a la descripció de l'aplicació i veure detalls, qualificacions i comentaris.

Llavors, pressiona els botons instal·lar y Estic d'acord, Espereu que es completi la descàrrega i després premeu el botó obrir  per iniciar l'aplicació (alternativament, toqueu la icona de Skype present a la pantalla d'inici del seu dispositiu).

Després d'iniciar l'aplicació, premeu el botó Crear un compte per crear el seu compte de Skype, en cas contrari, toqueu l'element entrar, Introdueix el teu informació d'inici de sessió en els camps Correu electrònic, telèfon o Skype y contrasenya i pressiona el botó entrar per iniciar sessió en el seu compte i començar a utilitzar Skype.

iOS

Per descarregar Skype a iPhone o iPad, primer obri la App Store pressionant la seva icona (el Blanc «A» sobre un fons blau clar ) I premeu Cercar de menú a la part inferior, després premeu Skype en Cercar a la part superior i pressiona Cercar per veure la llista de resultats.

Ara, toca la icona de Skype (El «S» celestial sobre un fons blanc ), Toqueu el botó obtenir i confirmi la seva intenció mitjançant Identificació facial, Touch ID o contrasenya d'Apple ID.

Espere, per tant, al fet que es completi la descàrrega i instal·lació de l'aplicació i premi el botó obert per iniciar Skype.

Per accedir al seu compte, premeu el botó iniciar, toca Inicieu sessió amb el seu compte de Microsoft i ingressi les seves dades d'accés en els camps Correu electrònic, telèfon o Skype y contrasenya. No obstant això, si encara no té un compte de Microsoft, seleccioneu l'opció Feu clic aquí per crear un.