Com descarregar vídeos de Microsoft Stream

Un company de treball ha pujat vídeos de capacitació a Microsoft Stream que li agradaria descarregar al seu PC però no troba l'opció correcta per a fer-ho? Ets estudiant i t'agradaria descarregar algunes lliçons en vídeo publicades pels teus professors en Microsoft Steam, per seguir-les fins i tot quan no tens una connexió a Internet disponible, però no saps com procedir? Si la resposta a a l'almenys una d'aquestes preguntes és sí, no es preocupi, ¡ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

Amb la guia d'avui, de fet, t'explicaré com descarregar vídeos de Microsoft Stream, El servei per compartir vídeos inclòs en les subscripcions de Microsoft 365. A més de l'procediment detallat per descarregar una pel·lícula al seu Pc (amb totes les limitacions de el cas), també trobarà totes les instruccions necessàries per descarregar un vídeo des telèfons mòbils i tauletes, perquè puguis jugar-ho fins i tot en mode fora de línia.

Si això és exactament el que volies saber, no anem més lluny i vegem com procedir: posa't còmode, reserva cinc minuts de temps lliure i dedica't a llegir els següents paràgrafs. Seguint les meves instruccions i intentant posar-les en pràctica, t'asseguro que podràs descarregar els vídeos del teu interès des de Microsoft Stream sense trobar-te amb cap tipus de problema. ¿Deixa-ho ser?

  • Com descarregar vídeos de Microsoft Stream des de PC i Mac
  • Com descarregar vídeos de Microsoft Stream des telèfons mòbils i tauletes

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i explicar-se en detall com descarregar vídeos de Microsoft Stream, Cal fer una premissa necessària sobre els tipus d'usuaris que poden descarregar continguts de l'servei en qüestió.

Al moment de escriure aquesta guia, de fet, Microsoft Stream la possibilitat de descarregar vídeos al seu Pc només per a l'usuari que va carregar o gravar la pel·lícula i no hi ha cap funció que permeti als espectadors descarregar.

No obstant això, l'usuari que va carregar / gravar el vídeo pot autoritzar a altres persones en el mateix grup de treball a descarregar el vídeo en qüestió. Per fer això, el propietari haurà d'assignar manualment a cada usuari individual oa tot el grup de treball el paper de l'propietari de el vídeo.

No obstant això, tingui en compte que un usuari amb el rol de propietari també pot realitzar canvis en la pel·lícula, com canviar el seu títol i descripció, triar altres opcions de visibilitat i eliminar-la permanentment. Abans de confiar en aquesta solució, per tant, avaluï acuradament les possibles conseqüències.

Finalment, serà útil saber que usant l'aplicació Microsoft Stream per a dispositius Android (També disponible en botigues alternatives, per a dispositius sense serveis de google) I iPhone / iPad, És possible utilitzar la funció Mode offline que li permet descarregar qualsevol vídeo al seu dispositiu i reproduir-lo fins i tot quan no hi ha una connexió a Internet disponible. No obstant això, si el vídeo en qüestió s'elimina permanentment de Microsoft Stream, ja no estarà disponible per a la seva visualització en línia o sense connexió. ¿És clar? Bé, llavors procedim.

Com descarregar vídeos de Microsoft Stream des de PC i Mac

Havent fet les premisses inicials necessàries, està a punt per descarregar vídeos de Microsoft Stream des de PC i Mac. Si vostè és el propietari de el vídeo que voleu descarregar al seu PC, tot el que ha de fer és iniciar sessió al servei en qüestió amb el seu compte corporatiu de Microsoft, situar el vídeo per descarregar i iniciar la descàrrega.

Per continuar, després connectat a la pàgina principal de Microsoft Stream, feu clic al botó Iniciar sessió i, a la pantalla Seleccionar un compte, Toqueu la compte corporatiu de Microsoft per utilitzar. Si, per altra banda, aquest és el primer accés a Stream que realitza des de la seva Pc (o des del navegador que utilitzeu), introduïu l'adreça de correu electrònic de la seva empresa en el camp Adreça de correu electrònic o número de telèfon i feu clic al botó Adelante.

Després escriviu la contrasenya associat amb el seu compte, al camp corresponent, i premeu el botó Iniciar sessió iniciar sessió. En aquest punt, si veu la pantalla ¿Estigues connectat? i desitja reduir la quantitat de vegades que se li sol·licita que entreu en Microsoft Stream, seleccioneu l'opció Sip i posar la marca de verificació al costat de l'article No mostrar aquest missatge de nou.

A la pàgina acabada d'obrir, feu clic a l'opció contingut personal ubicat al menú superior i seleccioni l'opció Vídeo al menú que s'obre. A la nova pantalla desplegada, trobaràs llistats els vídeos que has pujat i / o gravat personalment (els vídeos publicats per altres usuaris del teu grup de treball i / o per als que se t'ha assignat el paper de propietari ).

En aquest punt, per descarregar seu vídeo, s'ubiqui el que li interessa, premeu la icona relatiu tres punts i selecciona l'opció descarregar vídeo al menú que s'obre. Alternativament, feu clic al títol de el vídeo, Toca l'element altres accions (La icona de tres punts ) Visible sota de l'reproductor de pel·lícules i triï l'opció descarregar vídeo de menú que se li proposa, per descarregar-ho a la seva Pc.

Com s'esmenta en les primeres línies d'aquest tutorial, si ets el propietari de la pel·lícula o se t'ha assignat el paper de propietari de l'usuari que va pujar / va gravar el vídeo en qüestió, també pot permetre que altres usuaris del seu grup de treball ho descarreguin.

En el primer cas, torneu a prémer la opció contingut personal, Tria l'article Vídeo al menú que s'obre, situa el vídeo del teu interès i pressiona la icona de llapis relacionat amb el vídeo del teu interès.

Si, per contra, tens el paper de propietari, Obriu el vídeo en qüestió a través de l'enllaç que se li va proporcionar personalment, o accedeixi a el grup de treball o canal de Stream del seu interès pressionant sobre l'element contingut personal i seleccionant l'opció del teu interès entre Grups mi canals. A la pàgina de l'reproductor de el vídeo per editar, Després feu clic a l'element altres accions (La icona de tres punts ) I triï l'opció Actualitzar els detalls de el vídeo al menú que apareix.

En la nova pantalla que apareix, sense importar el procediment anterior, s'ubiqui la casella autoritzacions i assegureu-vos que l'opció estigui seleccionada Persones al menú desplegable compartir amb. En aquest punt, ingressi el nom ol ' adreça de correu electrònic de l'empresa de la persona que li va demanar que descarregui el vídeo, al camp corresponent, premeu la icona de lupa i seleccioni l'usuari al menú que s'obre.

Després col·loqui la marca de verificació relativa a l'opció propietari per a l'usuari seleccionat dalt i feu clic al botó Cercar a la part superior per guardar els canvis.

Per permetre que altres usuaris descarreguin el vídeo en qüestió, només has de repetir el procediment que s'acaba d'indicar per a cada un d'ells. Alternativament, si anteriorment va crear un grup o canal a Stream i ha afegit els usuaris del seu grup de treball, pot accelerar l'operació fent que tots els membres de el grup / canal siguin propietaris de l'video.

En aquest últim cas, a la caixa autoritzacions, Seleccioneu l'opció grups personals O canals a través d'menú desplegable compartir amb, Introduïu el nom de el grup / canal en el camp Cercar grups / Cercar canals, Feu clic a la icona lupa i seleccioneu el que li interessi al menú que s'obre. Després posi la marca de verificació al costat de l'opció propietari relacionat amb el grup / canal en qüestió i premeu el botó Cercar, Per guardar els canvis.

L'usuari a què li va assignar el paper de propietari pot descarregar el vídeo obrint directament l'enllaç a el contingut (Si se l'ha proporcionat prèviament), seleccionant l'opció altres accions (La icona de tres punts visible sota de l'reproductor) i triar l'element descarregar vídeo al menú mostrat.

Si el vídeo s'ha compartit en un grup o canal de Stream, al seu lloc, pot fer clic a l'opció contingut personal, Tria l'opció del teu interès entre Grups mi canals i segueix endavant nom de el grup / canal en qüestió. En la nova pantalla que es mostra, només heu de seleccionar la pestanya Vídeo, Feu clic a la icona tres punts relatiu a la pel·lícula per descarregar i pressioni sobre l'element descarregar vídeo. Simple, oi?

Com descarregar vídeos de Microsoft Stream des telèfons mòbils i tauletes

Si el teu intenció és descarregar vídeos de Microsoft Stream des telèfons mòbils i tauletes i reproduir-los fins i tot quan no tingui una connexió a Internet disponible, pot utilitzar la funció Faci-ho disponible sense connexió Dell'app Microsoft Stream.

Després de descarregar l'aplicació en qüestió de la botiga del dispositiu, iníciela tocant la seva icona (i dos triangles fúcsia sobre un fons blanc ) Present a la pantalla inicial o al menú de l'aplicació, introduïu l'adreça de correu electrònic associada amb el compte que la seva empresa o escola li va proporcionar (si té la intenció de descarregar la lliçó de Microsoft Stream ) Al camp Adreça de correu electrònic, Toca el botó Iniciar sessió, Introduir el contrasenya en el camp apropiat i premeu el botó de nou Iniciar sessió, Iniciar sessió.

En aquest punt, a la pantalla detectar, Pot veure tots els vídeos que ha pujat personalment, els que s'han compartit en un grup / canal de què forma part i també els vídeos per als que se li ha assignat el paper de propietari.

Després s'ubiqui el vídeo que voleu descarregar, premeu la icona relatiu tres punts i selecciona l'opció Faci-ho disponible sense connexió al menú que s'obre. Alternativament, toc en títol de el vídeo i, en la nova pantalla que es mostra, toqueu la icona de bombolla de diàleg, Per iniciar la descàrrega.

Una vegada que es completi la descàrrega, esculli l'opció contingut personal al menú situat a la part inferior, seleccioneu la targeta Desconnectat, Per veure els vídeos que ha descarregat i pressioni títol de el vídeo que voleu veure en mode fora de línia, per començar a reproduir-lo.

Fent clic sobre la icona de tres punts per a una pel·lícula i triant l'opció Treure de el dispositiu des del menú que se li proposa, pot eliminar aquest últim del dispositiu. A l'seleccionar l'opció en el seu lloc Eliminar tots els vídeos sense connexió, Pot eliminar totes les pel·lícules descarregades d'un sol cop. Convenient, oi?