Com descarregar vídeos de Pinterest

recentment vas descobrir pinterest La xarxa social en la qual es poden enganxar fotos, vídeos i altres continguts gràfics en taulers d'anuncis virtuals per compartir-los amb altres usuaris. A l'passejar pels taulers de missatges d'altres usuaris, has vist vídeos que et encantaria descarregar al teu PC, però no saps com fer-ho. Així és com és, no? Llavors m'ho dius a mi ajudar-te a aconseguir el teu objectiu.

Si em dóna uns minuts del seu temps, puc explicar-li com descarregar el vídeo de Pinterest utilitzant algunes aplicacions per a telèfons mòbils adequades per al propòsit, serveis en línia accessibles tant des del mòbil com des de la Pc i solucions de programari per a PC.

Llavors, estàs preparat per seguir-me? Uns minuts de lectura i podràs guardar totes les pel·lícules que vulguis de Pinterest, sense importar qui les ha publicat. Només has de fer servir les solucions correctes, les que s'enumeren a continuació, i posar en pràctica les meves instruccions. Gaudeix de la lectura i, sobretot, gaudeix del teu descàrrega!

 • operacions preliminars
 • Aplicació per descarregar vídeos de Pinterest
  • Salvapantalles (Android)
  • Total (iOS)
  • Més aplicacions per a descarregar vídeos de Pinterest
 • Com descarregar vídeos de Pinterest en línia
  • Expertsphp.com
  • Catch.tube
  • Descarregador de vídeo 4K (Windows / macOS / Linux)

operacions preliminars

Com els deia abans, l'ús principal de pinterest és la recerca de noves idees en forma d'imatges, estàtiques o en moviment, i l'enregistrament d'aquestes en «taulers d'anuncis» temàtics. La seva curiositat per com descarregar el vídeo de Pinterest em fa pensar que pot ser que ja siguis usuari d'aquesta xarxa social: en aquest cas, saps molt bé que la creació d'un compte és un pas necessari per poder utilitzar els serveis de la plataforma.

¿Perdó? Encara no t'has registrat i no saps per on començar? No t'espantis: Vaig a començar dient-te com procedir per crear un compte de Pinterest si vols fer-lo servir des telèfons mòbils i tauletes (a través de l'aplicació oficial Android i iOS) o prefereixes actuar com un ordinador a través del web de la xarxa social.

Per registrar-se en un smartphone o tauleta, descarregui l'aplicació Pinterest usant els enllaços que he esmentat abans: una vegada que la descàrrega hagi acabat, llanci l'aplicació usant el botó Obrir a la botiga o, alternativament, tocant la icona que s'haurà afegit a la pantalla inicial del dispositiu.

Un cop llançada l'aplicació, l'únic que cal fer ara és introduir les dades requerides pel formulari de registre (XNUMX adreça de correu electrònic vàlid i un Contrasenya ) O registrar usant Facebook o google. El procediment és idèntic per al registre en el lloc: anar a la pàgina d'inici i completar el formulari amb les seves dades o utilitzar un botó d'autenticació ràpida.

Estic segur que no tindràs cap problema per crear el teu compte i entrar a la xarxa social «idees per imatges» per primera vegada; però, si tens algun dubte, t'informaré d'un tutorial meu en el qual podràs trobar informació específica sobre com registrar-se i accedir a Pinterest.

Aplicació per descarregar vídeos de Pinterest

Això és tot: esteu identificat a Pinterest usant l'aplicació de la xarxa social del teu smartphone o tauleta i ja has trobat alguns vídeos que no pots esperar a descarregar. Així que crec que ara és el moment adequat per parlar-te d'alguns dels vídeos que no pots esperar a descarregar. aplicació per descarregar vídeos de Pinterest.

Estalvi de pantalla (Android)

Salvador de agulles és una aplicació per Android que m'agradaria recomanar per la seva extrema facilitat d'ús i perquè pots usar-la gratis. Déjame explicar-te els pocs passos que necessites: primer, obre el vídeo que vols descarregar en l'aplicació Pinterest i còpia l'enllaç.

Si et preguntes on pots trobar-lo, aquí hi ha la resposta: pots tocar el ... és a dir, el que està a dalt a l'esquerra de la interfície, representat pels tres punts de suspensió. veuràs el Opcions i llavors tot el que has de fer és tocar la teva veu ... Copiar enllaç. la inscripció enllaç copiat li notificarà el resultat satisfactori de l'operació.

Alternativament, podeu prémer el botó envia situat a la cantonada superior dreta de l'aplicació. Això portarà a col·lació el Envieu l'agulla que, a més de permetre't compartir el vídeo a través de les aplicacions de missatgeria instal·lades en el teu dispositiu, també et permetrà aprofitar la veu Copiar enllaç per copiar l'enllaç de l'video.

Un cop tinguis el URL, Descarrega el Pin Saver de la Play Store, Obre l'aplicació i, si l'enllaç no s'ha copiat ja automàticament, enganxa'l en el quadre de text de l'aplicació, i després prem el botó descarregar El vídeo serà descarregat al dispositiu mòbil.

Un cop descarregat, Pin Saver mostrarà el vídeo acabat de descarregat, amb la possibilitat de prémer els botons juga, Desar, comparteix e Eliminar per, respectivament, veure el vídeo, descarregar-(pot ser útil en cas que no s'hagi iniciat la descàrrega automàtica, o si per alguna raó es desitja una altra còpia de l'arxiu), compartir-ho o esborrar-lo.

Total (iOS)

Si vols descarregar els vídeos de Pinterest utilitza un iPhone o bé iPad Pot confiar en Total: un conegut descarregador iOS amb un navegador intern que li permet «capturar» fluxos de vídeo i àudio de qualsevol pàgina web i descarregar-los localment al dispositiu. L'aplicació inclou anuncis no invasius que poden ser eliminats canviant a la versió Pro, que costa 5,49 euros.

Dit això, tot el que has de fer per descarregar un vídeo de Pinterest amb Total és iniciar l'aplicació, prémer en el Icona de l'globus situat a la part inferior dreta, perquè puguis accedir el navegador integrat en Total, i visitar la pàgina de Pinterest que conté la pel·lícula del teu interès.

En aquest punt, comença a reproduir el vídeo, pressiona el botó (√) que apareix a la part inferior, triï nom e cartera de la pel·lícula per descarregar i pressionar el final... a dalt a la dreta.

A la fi de la descàrrega, trobarà el vídeo a la pestanya arxius locals de Total, accessible fent clic al icona de la carpeta a la cantonada inferior esquerra dues vegades seguides. Fent clic la icona ⋮ situat al costat de la icona de l'arxiu, pot copiar el fitxer a altres aplicacions, incloent la Arxiu d'iOS, i fer un altre treball útil en ell.

Més aplicacions per a descarregar vídeos de Pinterest

Suposo que estàs content d'haver descobert la rapidesa amb què és descarregar un vídeo de Pinterest usant un dispositiu mòbil, però vaig pensar en donar-te una petita llista de alternatives a les aplicacions de les que ja t'he parlat en detall. perquè puguis fer algunes proves pel teu compte i triar el teu favorit. Tots ells són gratuïts i estan recolzats per anuncis de banners (en alguns casos amb compres in-app per eliminar els banners i desbloquejar algunes característiques addicionals).

 • Tot Descarregador de vídeo (Android) - l'aplicació reconeix automàticament l'enllaç de el vídeo copiat al porta-retalls i et permet descarregar-amb un simple toc a la icona descarregar situat a la part inferior dreta.
 • Descàrrega de vídeos (Android) - la primera pantalla de l'aplicació presenta una llista de xarxes socials. Prem el botó amb el logo de Pinterest i veuràs el quadre de text on enganxar l'enllaç: toca al descarregar el descarregarà al dispositiu.
 • Descarregador de vídeo (Android) - també en aquest cas, un simple quadre de text amb un botó descarregar per pressionar per descarregar el vídeo.
 • Editor i amplificador de la memòria cau de vídeo; creador (IOS) - un descarregador que funciona més o menys com Total: només has de prémer en el Navegació per les descàrregues de Internet per iniciar el navegador intern, visita la pàgina amb el vídeo de Pinterest i respon descarregar a l'advertència que apareix a la pantalla.

Com descarregar vídeos de Pinterest en línia

Realment espero que pel que fa als dispositius mòbils, tot estigui clar. Si, d'altra banda, vols saber com descarregar vídeos de Pinterest en línia usant el teu PC, segueix llegint: a continuació trobaràs alguns serveis en línia que pots usar directament des del teu navegador i alguns programes per a Windows, MacOS i Linux que segurament et satisfaran.

Expertsphp.com

La primera eina de la que vull parlar-los és Pinterest Video Downloader, disponible al lloc Expertsphp. Per començar, vés a la versió web de Pinterest i còpia l'enllaç a el vídeo que vols descarregar de la barra d'adreces del teu navegador o de menú de compartir.

Un cop fet això, enganxa l'enllaç en el quadre de text de la pàgina de Pinterest Video Downloader i fes clic al botó descarregar S'obrirà una nova pàgina on podràs veure el vídeo.

Bé: Ara col·loca el cursor de l'ratolí sobre el vista prèvia de vídeo... feu clic amb el botó dret de ratolí, seleccioneu l'element ... Guardar el vídeo com ... al menú contextual i triï la carpeta del teu PC on vols guardar la pel·lícula.

Catch.tube

Pinterest Video Downloader és un altre servei en línia que permet descarregar vídeos de Pinterest. El lloc està dissenyat per treballar amb el domini .com de Pinterest, de manera que no podrà «interpretar» una adreça de la versió italiana de la xarxa social.

Com fer-ho llavors? Només cal substituir a l'enllaç la part relacionada amb el domini italià (és a dir, les dues lletres en ) Amb la cadena de text com i això és tot.

Per mostrar-te un exemple, vaig triar l'enllaç https://www.pinterest.IT/pin/729583208363850200/ Un bonic vídeo que mostra a un gran gat llevant-se les ulleres de sol. Posant en pràctica el meu suggeriment, la direcció a pegar serà https://www.pinterest.COM/pin/729583208363850200/.

Un cop hagis enganxat l'enllaç en el quadre de text de catch.tube, fes clic al botó Captura el vídeo ... perquè el lloc processi la direcció i et mostri el material. Després, pots fer clic al botó Descarregar Vídeo Vídeo / mp4 i descarregui el seu material.

Descarregador de vídeo 4K (Windows / macOS / Linux)

Amb els serveis en línia descrits en els paràgrafs anteriors, has vist com pots descarregar un vídeo de Pinterest en línia en un parell de clics, realment ràpid. No obstant això, aquesta no és l'única possibilitat: si la descàrrega de vídeos de Pinterest és una cosa que fas sovint, pot ser que et resulti més convenient i funcional gestionar-la a través d'un programari instal·lat al teu ordinador: Descarregador de vídeo 4K està dissenyat per a això.

4K Video Downloader és un programa per a Windows, macOS i Linux que permet descarregar vídeos d'una àmplia gamma de serveis en línia. És gratis, però per desbloquejar algunes funcions addicionals, com la descàrrega de llistes de reproducció, cal comprar una llicència per 14,64 euros.

Dit això, anem a el gra. Per descarregar 4K Video Downloader al seu PC, connecteu-vos a la pàgina web oficial de el programa i feu clic primer a la pestanya Descarregador de vídeo 4K i després en el botó descarregar relacionat amb el sistema operatiu instal·lat al seu PC. En el cas específic de Windows, recomano la versió portàtil de el programa, que no necessita cap instal·lació per a funcionar: es pot obtenir fent clic primer en el fletxa al costat de la veu Microsoft Windows i després en el botó descarregar a la qual es fa referència Microsoft Windows 64 bits Portable o Microsoft Windows 32 bits Portable depenent de si estàs fent servir una versió de 64 o 32 bits de Windows.

Quan la descàrrega estigui completa, si utilitzes un PC Windows extreure el contingut de la Arxiu cremallera es descarrega en qualsevol carpeta i s'inicia l'executable 4kvideodownloader.exe per iniciar el Descarregador de Vídeo 4K. Resposta accepta a l'avís que apareix a la pantalla, per acceptar les condicions d'ús del programari.

Si utilitza un Mac en el seu lloc, obrir el paquet .dmg acaba d'obtenir i arrossegar la icona de Descarregador de vídeo 4K a la carpeta aplicacions de macros, per instal·lar el programa.

Ara estàs preparat per descarregar un vídeo de Pinterest amb 4K Video Downloader: copia la URL de el vídeo que t'interessa de Pinterest; llança 4K Video Downloader i fes clic al botó Enganxa enllaços.

El programari identificarà la pel·lícula i, a través d'una finestra emergent, us demanarà si voleu descarregar-la, donant-li l'oportunitat de triar el camí al seu ordinador.

Com pots endevinar fàcilment, només un clic més al botó descarregar per descarregar el vídeo al teu ordinador. Fàcil, oi?