Acaba de rebre un arxiu cremallera en el seu Protectors però no saps com obrir-lo? ¿Les aplicacions predeterminades de iOS no li permeten veure el contingut? No et preocupis: això és una cosa completament normal. Les aplicacions predeterminades de iOS, com expedient (El gestor de fitxers de iPhone i iPad) i correu (El client de correu electrònic d'Apple) li permet obrir arxius comprimits, però només en certs casos, és a dir, només si els arxius continguts en ells són compatibles amb la funció de vista prèvia de l' sistema operatiu.

En altres paraules, si va rebre un arxiu ZIP o qualsevol altre tipus d'arxiu comprimit i en el seu interior no conté fitxers «clàssics» en formats com PDF, DOC, JPG o PNG (són només exemples, la funció de vista prèvia de iOS també admet altres tipus d'arxius), per obrir-los, ¿ha de recórrer a solucions de tercers? Què? Et donaré alguns exemples immediatament.

Si passes cinc minuts del teu temps, puc explicar-te Com descomprimir un arxiu amb iPad gràcies a algunes de les millors aplicacions que pots descarregar gratis de l'App Store. Li asseguro que hi ha diversos amb els que pot comptar i que no tindrà cap mena de problema per usar-los, ja que tots són extremadament intuïtius. Gaudeix de la teva lectura i diverteix-te!

IOS arxius i correu

Com es va esmentar àmpliament a el principi de la publicació, les aplicacions predeterminades de iOS li permeten obrir arxius en format ZIP només quan contenen certs tipus d'arxius. Abans d'entrar en el tutorial i veure Com descomprimir un arxiu amb iPad, Em sembla necessari, per tant, explicar-li ràpidament com extreure els arxius compatibles amb les aplicacions predeterminades de iOS.

El procediment a seguir és el mateix tant en Arxiu (el gestor de fitxers de l'iPhone i iPad) com en Correu (el client de correu electrònic d'Apple). Després de seleccionar el arxiu ZIP per extreure, si això és compatible amb la funció de vista prèvia de iOS, veureu una pantalla en blanc amb, al centre, l'escriptura Vista prèvia de contingut.

A l'tocar l'element Vista prèvia de contingut pots veure el contingut de l'arxiu ZIP, mentre pressiones la icona compartir (El quadrat amb la fletxa a la cantonada superior dreta de la pantalla) i seleccionant l'opció Desar en arxiu des del menú que s'obre podrà extreure els arxius en una carpeta del seu iPad (i / o serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles amb l'aplicació Arxius, com iCloud Drive i Dropbox).

Readdle documents

Readdle documents és un gestor de fitxers gratuït que li permet descarregar arxius de Internet, Administrar i veure documents de diversos tipus: una mica com ho fa en Mac Finder o en l'Explorador d'arxius de Windows. S'integra a la perfecció al menú per compartir iOS i admet arxius ZIP i RAR (inclosos els protegits amb contrasenya). Vegem ara com extreure els arxius en iPad usant-ho.

El primer pas que ha de prendre és descarregar Readdle Documents en el seu iPad. Obri, per tant, el App Store (La icona «A» en un fons blau que es troba a la pantalla d'inici), seleccioneu la pestanya Cercar col·locat a la part inferior dreta, pressiona barra de cerca present a la pantalla que s'obre i busca el terme «Documents».

Quan apareixen els resultats de cerca, pressiona el botó GET / INSTAL·LAR col·locat a la banda de la icona de Readdle documents, Confirmi la seva identitat utilitzant el Touch ID o ingressant la contrasenya del ID d'Apple i esperant que l'aplicació es descarregui primer i després s'instal·li a la tauleta.

En aquest punt, ho creguis o no, estàs preparat per descomprimir un arxiu. Com? T'ho diré immediatament. Si voleu extreure els arxius continguts en un arxiu que li ha estat enviat per correu electrònic, comenci correu, Seleccioneu el missatge que conté els arxius ZIP / RAR de la barra lateral de el client i mantingui pressionat la icona d'arxiu per obrir-lo amb Documents per un parell de segons.

Apareix el menú per compartir iOS: desplaça la llista d'aplicacions a la icona Documents i pressiona el botó Copia a documents per exportar el fitxer seleccionat a l'aplicació.

Un cop a Documents by Readdle (l'aplicació s'obrirà automàticament a la fi de la importació de l'arxiu) trobarà el seu arxiu ZIP en la secció documents. Per consultar el seu contingut, pressiona la seva icona i es va dirigir a la carpeta amb el mateix nom que l'arxiu que es crea automàticament. En el cas dels arxius RAR, S'omet el primer pas, després a Documents trobarà directament la carpeta que conté els documents extrapolats de l'arxiu.

Si ho desitja, també pot obrir arxius comprimits ja guardats en la memòria de l'iPad o presents en els serveis d'emmagatzematge en el núvol compatibles amb l'aplicació, com iCloud Drive, Dropbox y google Conduir. Per accedir als arxius en la memòria de l'iPad o iCloud Drive, tot el que heu de fer és seleccionar l'element icloud des de la barra lateral esquerra. Per utilitzar altres serveis en el núvol, al seu lloc, ha de configurar els comptes relacionats seleccionant l'element + Afegeix un compte, Novament des de la barra lateral esquerra.

Un cop seleccionat l'arxiu a extreure, trieu la carpeta en què extraurà el contingut i premeu el botó extracte situat a la part superior dreta. Es crearà una carpeta amb el mateix nom que l'arxiu dins de la ruta seleccionada.

A l'escollir l'article al seu lloc Transferència de wifi des del menú lateral de l'aplicació i seguint les instruccions de la pantalla (és a dir, connectant-se a el lloc docstransfer.com des de la seva Pc i escanejant el codi QR que es mostra amb l'iPad) pot aprofitar la xarxa Wi-Fi domèstica per a transferir arxius ( ZIP, RAR o qualsevol altre tipus) des de la PC a la tauleta i obriu en l'última (només premeu el botó Carrega situat a la part superior dreta).

El mateix resultat es pot aconseguir connectant físicament l'iPad a la PC, obrint iTunes, Seleccionant la icona de la Protectors des de la cantonada superior esquerra de la pantalla i triar l'element compartir arxius des de la barra lateral. S'obrirà una pantalla per la qual, al l'seleccionar la icona documents, Pot arrossegar arxius des de la seva Pc a l'aplicació. Per a més informació sobre aquest procediment, llegiu el meu tutorial sobre com transferir arxius a iPad.

Voleu descarregar arxius ZIP / RAR d'Internet per emmagatzemar-los en la memòria de l'iPad i consultar el contingut si cal? Cap problema: utilitzeu el navegador web inclòs en Documents, que pot obrir fàcilment pressionant la icona navegador present a la barra lateral esquerra.

En aquest punt, normalment navega per Internet, pressiona l'enllaç per descarregar un arxiu i l'aplicació us demanarà en quina carpeta voleu guardar-(per omissió, l'anomenada DESCÀRREGUES ).

Després de triar la ruta i prémer el botó fet l'arxiu es descarregarà a la memòria del seu iPad. Per consultar els continguts, seleccioneu l'ítem documents des de la barra lateral de Documents, aneu a la carpeta on va decidir guardar l'arxiu (p. ex. DESCÀRREGUES ) I pressiona la icona d'aquest últim. ¿Més fàcil que això?

eina Zip

Si Documents no ha complert les seves expectatives o està buscant una solució dedicada exclusivament a la gestió d'arxius comprimits, li recomano eina Zip, Una aplicació gratuïta que li permet extreure arxius en format ZIP i RAR actuant directament des de la interfície principal o des del menú d'ús compartit de iOS (operant així des d'altres aplicacions, com Mail). Pot descarregar-lo i usar-lo gratis, però inclou banners publicitaris. També és compatible amb arxius protegits amb contrasenya.

Per utilitzar Zip Tool, primer ha de descarregar l'aplicació des App Store com s'explica en el capítol anterior dedicat a Readdle Documents. Quan es completi, podeu utilitzar l'aplicació de dues maneres diferents: per importar un arxiu rebut per correu electrònic o, en qualsevol cas, des d'una altra aplicació, seleccioneu-des d'aquesta última, feu clic a la icona de compartir (El quadrat amb la fletxa dins) i seleccioneu l'opció Eina Copia a Zip present al menú que s'obre.

Zip Tool s'obrirà automàticament, on has de pressionar el botó bo per confirmar l'extracció de l'arxiu. Una vegada que s'hagi extret l'arxiu, per veure els arxius que estaven presents en ell, premeu el botó fet situat a la part superior dreta i seleccioneu la carpeta amb el mateix nom que l'arxiu creat dins de l'aplicació.

Per exportar un arxiu extret de l'arxiu a una altra aplicació, pressiona el botó editar situat a la part superior dreta, després pressiona la icona compartir situat enfront de l'element que s'obrirà i seleccioneu l'element obrir en des del menú que apareix.

L'altra forma d'accedir als arxius ZIP i RAR amb Zip Tool és actuar directament des de l'aplicació. Seleccionar la pestanya núvol pot accedir als seus comptes en el núvol (ex. Dropbox, onedrive o Google Drive ) I descarregui arxius d'ells, mentre selecciona la pestanya Transferència pots transferir arxius des del teu Pc mitjançant Bluetooth o Wi-Fi (Sempre que l'iPad i la PC estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi).

Alternativament, també pot importar fotos o vídeos des del iOS Roll seleccionant les opcions apropiades sota de la capçalera Importació. No obstant això, aquesta funció té poc a veure amb l'extracció d'arxius ZIP o RAR.

Altres solucions per descomprimir arxius amb iPad

Alguna de les solucions enumerades anteriorment no va poder satisfer les seves necessitats? Em sembla estrany ... en qualsevol cas, no et preocupis, a continuació pots trobar altres aplicacions per descomprimir arxius amb iPad. Proveu-tots i descobreixi si hi ha algun adequat per a vostè.

  • iZip: aplicació de descompressió històrica d'arxius ZIP i RAR disponible en iOS. Pot descarregar-lo i usar-lo de forma gratuïta, però algunes característiques, principalment la importació d'arxius des de serveis d'emmagatzematge en el núvol, requereixen la compra de la seva versió Pro, que costa 5,49 euros.
  • WinZip: aplicació que no necessita massa presentacions: és, de fet, la transposició mòbil de la solució molt famosa per administrar arxius comprimits disponibles en una Pc. Està disponible en dues versions: una versió gratuïta que només permet l'obertura d'arxius ZIP (inclosos els protegits per una contrasenya) i una altra paga (5,49 euros) que, d'altra banda, també li permet crear nous arxius i importar arxius de els serveis núvol.