Estàs provant Windows 10 però no penses tant? Potser és només una qüestió de costum: aposto a que prendrà la nostra mà en un moment i ja no li semblarà tan incòmode. ¿No et sembla? Bé, aparentment pensem de manera diferent. En qualsevol cas, sàpiga que si teniu el sistema operatiu durant menys de 30 dies, pot aprofitar la funció de degradació que ofereix Microsoft i desinstal·lar Windows 10 sense formatar la PC. Tot el que ha de fer és anar a la configuració del seu PC, fer clic en un botó i esperar uns minuts. Tot aqui. La PC es reiniciarà i, en qüestió de minuts, tornarà al seu Windows 7 o Windows 8.x sense cap problema.

Si teniu Windows 10 durant més de 30 dies o ha comprat una Pc amb Windows 10 preinstal·lat, no pot usar l'opció de degradació directa, però sempre pot tornar a Windows 7 o Windows 8.x formatant el seu PC, a la "manera tradicional ». D'aquesta manera perdrà totes les dades i haurà de tornar a instal·lar tots els programes, Però com ho diu? - En mals extrems, remeis extrems. Oi? Bé, llavors diria que no perdis més temps i veu directament a l'acció.

Si està 100% convençut eliminar Windows 10 i tornar a una versió anterior de sistema operatiu Microsoft, seguiu les instruccions que li donaré amb cura, assegureu-vos de preparar el seu PC correctament i hauria de tenir èxit d'una manera bastant simple. bona sort

Preparació de la PC

Abans desinstal·lar Windows 10, Realitzi una còpia de seguretat de totes les seves dades i descobreixi si el seu PC pot suportar la degradació a Windows 7 o Windows 8.x. A continuació es mostra un resum ràpid de totes les operacions a realitzar.

  • Requisits de maquinari i controladors - si el seu PC pot executar Windows 10, també podrà executar Windows 7 o Windows 8.x. Els requisits mínims per als tres sistemes operatius són pràcticament els mateixos. No obstant això, si el seu PC ha sortit de la botiga amb Windows 10 preinstal·lat, pot trobar algunes dificultats per trobar els controladors necessaris per executar alguns components de maquinari. Per tant, abans de passar a Windows 7 o Windows 8.x, comproveu que tots els controladors estiguin disponibles.
  • Clau de producte i activació - un cop degradat, haurà d'activar la seva còpia de Windows 7 o Windows 8.x utilitzant una clau de producte legítima. Assegura't de tenir-lo a mà. A més, si va canviar a Windows 10 aprofitant l'actualització gratuïta proveïda per als usuaris de Windows 7 SP1 o Windows 8.1, aneu a menú Impostazioni PC > Aggiornamento e sicurezza > Attivazione Windows 10 i assegureu-vos que el sistema operatiu estigui activat. En cas contrari, si torneu a instal·lar Windows 10 després que la promoció hagi expirat, no podrà activar-lo de forma gratuïta. Això es deu al fet que l'activació de Windows 10, si realitza una actualització gratuïta des de Windows 7 o Windows 8.1, funciona amb una clau de producte genèrica i un codi d'identificació associat amb el maquinari de la Pc en el moment de la instal·lació. Si el maquinari del seu PC no s'ha associat amb la llicència de Windows 10, a la fi de la promoció no podrà canviar a Windows 10 de forma gratuïta.
  • Configuració de l' BIOS - si utilitza una Pc bastant recent, que es va vendre amb Windows 10 o Windows 8 preinstal·lat, és segur que el Arrencada assegurança està actiu en el seu PC. L'arrencada segur és una característica de seguretat inclosa en el UEFI (el sistema que ha suplantat a la BIOS anterior) que permet executar només els sistemes operatius amb signatura digital. En poques paraules, és una mesura de seguretat mitjançant la qual s'evita que el el malware alteri l'inici de la PC. És molt útil, però desafortunadament també evita el llançament d'alguns sistemes operatius legítims, com l'antic Windows 7 i diverses distribucions de Linux. Això vol dir que si té la intenció de canviar a Windows 7, primer ha d'anar a la BIOS de la seva Pc, o millor dit a UEFI, i desactivar l'Arrencada segur. Li vaig explicar com fer això en el meu tutorial sobre com accedir a la BIOS. Recordeu que només les versions de 64 bits de de Windows 7 són compatibles amb PC basades en UEFI, les versions de 32 bits només es poden usar activant el mode BIOS heretat UEFI (en el meu manual sobre com accedir a la BIOS també trobarà això explicat). Windows 8.x no requereix cap intervenció especial a la BIOS, ja que és totalment compatible amb UEFI i Secure Boot.
  • Còpia de seguretat de dades - No hauria d'haver necessitat de subratllar-ho, però abans de passar a Windows 7 o Windows 8.x, ha de crear una còpia de seguretat de totes les seves dades. En realitat, la funció de desinstal de Windows 10 dins dels primers 30 dies (de la qual et vaig parlar a el principi de la publicació) no implica eliminar els arxius, només alguns programes poden eliminar-se, però mai pots ser massa acurat ... després prengui un disc dur extern i executeu-lo per fer una còpia de seguretat de totes les seves dades.

Desinstal·la Windows 10 dins dels primers 30 dies

Si teniu Windows 10 durant menys de 30 dies, pot aprofitar la funció de degradació directa i tornar al seu sistema operatiu anterior amb uns pocs clics. Tot el que has de fer és buscar el terme ajustos a la barra de cerca de Windows i feu clic a la icona Configuracions de PC que apareix en els resultats de cerca.

Després, a la finestra que s'obre, feu clic a la icona Actualització i seguretat ; seleccioneu l'article Restauració des de la barra lateral esquerra i pressiona el botó per començar que es troba sota de la capçalera Tornar a Windows 7 (o Tornar a Windows 8 ). En aquest punt, especifiqueu una raó per la qual està desinstal·lant Windows 10 (ex. Col · locada aplicacions o dispositius no funcionen en Windows 10 o Windows 7 va ser més fàcil d'usar ) I feu clic primer Següent per tres vegades consecutives i després dalt Tornar a Windows 7 / Tornar a Windows 8 per començar a eliminar Windows 10 del teu PC.

La Pc es reiniciarà i, en uns pocs minuts, hauria de degradar a Windows 7 o Windows 8.x. Si apareix una finestra durant el procediment de restauració No s'ha pogut iniciar la Pc, No es preocupi, així és com Windows restaura els arxius d'arrencada de sistema operatiu anterior.

Fent clic al botó Tornar a Windows 7 / Windows 8 de Windows 10 no passa res o apareix un missatge d'error? Ho sento, el més probable és que hagi utilitzat la utilitat de neteja de disc o l'eina de creació de mitjans de Microsoft (el petit programa per crear DVD i claus USB per instal lar Windows) i els arxius per degradar a Windows 7 o Windows 8 . x han estat eliminats de la PC.

En aquest sentit, vull explicar-te un petit truc que potser et pugui ser útil: canviar el nom de les carpetes C:Windows.old, C:$Windows.~WS y C:$Windows.~BT Windows no pot eliminar arxius per degradar-los a Windows 7 o Windows 8.x perquè pugui tornar al seu antic sistema operatiu fins i tot després de 30 dies. Totes les carpetes estan ocultes, de manera que per veure-les i canviar-los el nom, primer ha de seguir les instruccions de la meva guia sobre com veure les carpetes i els arxius ocults. Fins i tot després de canviar el nom de les carpetes, evita utilitzar la utilitat de neteja de disc i l'eina de creació de mitjans, els arxius per degradar Windows encara es poden veure compromesos.

Desinstal·leu Windows 10 formatant la Pc

Si no ho vas fer desinstal·lar Windows 10 aprofitant la funció de degradació directa de sistema operatiu, ha de arremangar i reinstal·lar Windows 7 o Windows 8.x formatant el seu PC. Això significa obtenir un DVD o un memòria USB per instal lar Windows 7 / 8.xi eliminar tots els arxius del disc. Però vegem amb més detall tots els passos que ha de seguir.

  • Obtingui els fitxers d'instal·lació per a Windows 7 o Windows 8.x. Windows 7 es pot descarregar des del lloc web de Microsoft ingressant la clau del producte de sistema operatiu. Windows 8.1, d'altra banda, es pot descarregar a través de l'eina de creació de mitjans llançada pel gegant de Redmond. Per saber com crear una memòria USB amb els arxius d'instal·lació dels dos sistemes operatiusConsulteu els meus tutorials sobre com crear Windows 7 d'arrencada USB i com instal·lar Windows 8 des de USB.
  • Si voleu tornar a Windows 7 i utilitzar un PC basada en UEFI, ingressi UEFI i desactivar l'arrencada segur. Com es va esmentar anteriorment, descobreixi com fer-ho en el meu tutorial sobre com accedir a la BIOS. Si té la intenció d'utilitzar una versió de Windows 7 de 32 bits, activa també Mode BIOS heretat (Sempre que sigui compatible amb el seu Pc).
  • Inicieu la Pc des del DVD o memòria USB amb els arxius d'instal·lació de Windows 7 / 8.xi formateu la Pc seguint les instruccions que trobarà en les meves tutorials sobre com formatar l'ordinador amb Windows 7 i com formatar Windows 8.1.
  • Executeu el procediment de configuració inicial de Windows 7 / Windows 8.x, activi el sistema operatiu ingressant un clau de producte vàlid i copieu tots els fitxers al seu PC reserva que havia guardat prèviament en un disc extern.

nota: si usa una Pc portàtil que originalment estava equipada amb Windows 7 o Windows 8.x, pot restaurar a l'estat de fàbrica també a través de partición de recuperación . T'ho vaig explicar en el meu manual sobre com formatar XNUMX Pc portàtil, però si vols un consell, vés a google i busca partició de recuperació (model del seu PC) per descobrir amb més detall com funciona la partició de recuperació de la seva Pc portàtil.