Com desinstal lar aplicacions en Windows 10. Voleu eliminar programes que anteriorment havia instal·lat al seu PC amb Windows 10 però no sap com procedir perquè mai ho ha fet o perquè sembla que no hi ha manera de desinstal·lar-? No es preocupi, puc ajudar-lo. De fet, si es pren uns minuts, puc mostrar-li personalment com realitzar l'operació en qüestió.

Per desinstal·lar aplicacions pot usar les funcions «estàndard» de l' sistema operatiu o pot considerar l'ús d'eines de tercers específicament utilitzades per a aquest propòsit, distribuïdes tant pels mateixos desenvolupadors dels programes de referència com per altres empreses de programari. En qualsevol cas, no es preocupi, tindrà èxit sense cap dubte en el seu intent.

Col · loqui còmodament, feu una minuts lliures només per a vostè i immediatament comenci a concentrar-se en llegir el següent. ¿Istà a punt?

Com desinstal lar aplicacions en Windows 10 amb funcions predeterminades.

Com vaig dir a el principi de l'article, per saber com desinstal·lar aplicacions en Windows 10, en primer lloc, ha de tenir en compte les funcions per eliminar programes que ofereix el mateix sistema operatiu. Aquí els ho explico.

Des ajustos.

Per desinstal·lar aplicacions que no es desinstal·len en Windows 10, primer pot anar a la secció corresponent d' ajustos de el sistema operatiu.

Per accedir, feu clic a Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tareas i seleccioneu la icona de ajustos (El que té roda d'engranatge ) Des del menú que s'obre.

A la finestra que en aquest moment veu aparèixer a la pantalla, feu clic a l'element Aplicació i, a la pantalla que es mostra més endavant, assegureu-vos que l'element estigui seleccionat Aplicacions i característiques a la barra lateral esquerra (si no, proporcioni vostè mateix).

Ara, identifiqui l'aplicació que voleu desinstal·lar de la llista. Feu clic dret sobre ell i premeu el botó desinstal (Dues vegades seguides). Després, seguiu el procediment de desinstal·lació addicional que finalment se li proposa i ja està. En alguns casos, una vegada que es completa el procés, també se li pot demanar que reiniciï la seva Pc.

Recordeu que, per defecte, les aplicacions instal·lades en Windows 10 s'ordenen per nom. No obstant això, si es desplaça per la llista d'aplicacions que no pot trobar la de voler eliminar, pot ajudar escrivint el títol en el camp de recerca corresponent. També pots utilitzar el menú desplegable Ordenar per, Per canviar el mode de vista, i pot fer servir el menú desplegable Filtrar per, Per triar filtrar les aplicacions d'acord amb la unitat en la qual estan instal·lades.

Panell de control

Des de Panell de control també podrà desinstal·lar aplicacions. Però no és possible intervenir en les aplicacions instal·lades a través de Microsoft Store, tingui això en compte.

Dit això, per usar-lo, feu clic a Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tasques. Escrigui  «Panell de control» en el camp de cerca i seleccioneu el suggeriment rellevant des del menú que s'obre.

A la finestra que ara es mostra a la pantalla, seleccioneu l'element Desinstal·lar un programa o Programes i característiques (Segons el tipus de pantalla establerta a través de menú desplegable a la part superior dreta). Després s'ubiqui el programa que voleu eliminar de la llista proposada, premeu el botó desinstal col·loqui en la part superior i segueixi el procediment d'instal·lació que se li proposa a la pantalla. Tingueu en compte que en alguns casos també se li pot demanar que reinicieu el PC.

Si en la llista de programes que s'eliminaran no pot trobar el que li interessa, pot canviar l'ordre en què es mostren, fent clic a les capçaleres de les columnes nom, autor, instal·lat en, dimensions o versió que es troben a la part superior.

Desinstal·la aplicacions en Windows 10 amb altres programes.

Si fent servir les funcions predefinides de Windows 10 no pot desinstal·lar les aplicacions de les que desitja desfer-se, pot considerar recórrer a l'ús d'eines especials de tercers. Li explico amb quines.

Eines oficials d'instal·lació

Alguns programes són més complexos. És a dir, estan arrelats d'una manera més profunda en el sistema i estan compostos per un nombre considerable d'arxius i nombroses claus en tot el Registre de Windows. Per això, per poder eliminar-los, es necessita una eina de desinstal especial.

Per donar un exemple pràctic, si desitja desinstal·lar el antivirus en ús en el seu PC i aprofitant les funcions «estàndard» de Windows 10 no pot fer-ho, evidentment és perquè necessita la utilitat dedicada.

En general, les utilitats per eliminar programes són arxius.exe que tenen un pes d'uns pocs MB o fins i tot uns pocs KB. Per explotar-los, simplement feu doble clic en ells i segueixi el senzill assistent en pantalla proposat, que li permet eliminar totes les carpetes, arxius i claus de registre de l'aplicació per la qual van ser dissenyats.

Per trobar la utilitat d'eliminació d'un programa determinat, Simplement visiteu el lloc web de fabricant. Després aneu a la secció dedicada a l'producte referència o un per ajudar i assistir i passeu la descàrrega des d'allà.

Alternativament, pot fer una cerca a google, Usant paraules clau com (Nom de el programa) eina de desinstal o (Nom de el programa) eina d'eliminació. Si el programa que ha buscat té una utilitat de desinstal, segurament la trobarà fent clic en un dels primers resultats de la llista.

En aquest sentit, però, els convido a continuar amb la descàrrega única i exclusivament si la utilitat està allotjada en un fòrum oficial de programari o en el seu lloc web.

Revo Unistaller.

Si no pot eliminar un programa determinat a Windows 10 i la utilitat d'eliminació no està disponible, pot considerar recórrer a l'ús de revo Unistaller. De fet, és un programari a través d'el qual pot eliminar qualsevol programa instal·lat a l'ordinador, fins i tot aquells que semblen impossibles de desinstal·lar, tot sense deixar arxius residuals i claus no utilitzades en el registre. També es pot fer servir en la versió de l'portal i la versió bàsica és gratuïta, però possiblement estigui disponible en algunes variants pagues (amb preus des de $ 24.95), que li permeten obtenir funcions addicionals.

Per descarregar el programa en el seu PC, aneu a la pàgina web corresponent, feu clic al botó descarregar gratis situat al centre superior i premeu el botó portàtil de revo Unistaller software gratuït.

Quan es completi la descàrrega, traieu la carpeta Arxiu Codi postal obtingut i executi el arxiu .exe present a l'interior. A la finestra que ara es mostra a la pantalla, feu clic al botó , Després feu clic al botó acceptar.

En aquest punt, procedeixi a traduir la interfície de el programa fent clic al botó OPCIONS situat a la part superior. Seleccioni el seu idioma i accepti.

Després, busqui el programa de què vol desfer-se de la llista a la part central de la pantalla Revo Unistaller, seleccioneu-lo i premeu el botó desinstal que trobes a la part superior. Després, seguiu l'assistent per eliminar el programari i llest.

No obstant això, si necessita eliminar una aplicació presa de Microsoft Store, primer feu clic a l'element Aplicacions de Windows des de la part superior de la finestra Revo Unistaller. Després seleccioneu l'aplicació de referència de la llista i premeu el botó desinstal situat a la part superior.

Altres programes per desinstal·lar aplicacions que no desinstal lar Windows 10

A més de Revo Unistaller, també hi ha altres programes que es poden utilitzar per eliminar de manera forçada i completa el programari instal·lat en Windows 10. Si voleu provar alternatives, les següents són les que, al meu entendre, representen les millors solucions en la categoria.

  • geek Unistaller - programa gratuït, ràpid, lleuger i portàtil que li permet eliminar el programari per la força en cas d'errors durant el procediment de desinstal estàndard. També li permet eliminar per complet els rastres residuals d'aplicacions després de la seva eliminació. Bàsicament és gratis, però possiblement estigui disponible en una variant paga (a un cost de $ 24.95) que ofereix algunes característiques avançades.

 

  • desinstal IObit - programa que li permet desinstal·lar completament el programari a l'Pc, a través d'una interfície d'usuari decididament ben mantinguda. També li permet netejar arxius acumulats dels navegadors i eliminar barres d'eines i complements. Bàsicament és gratis, però també està disponible en una versió paga (a un cost de 19,99 euros) que ofereix una major quantitat de funcions.

 

  • UninstallView - Solució totalment gratuïta que no requereix instal·lació gràcies a la qual pot eliminar els programes al Windows de forma neta i completa, evitant qualsevol error.

 

Altres solucions per desinstal·lar aplicacions en Windows 10

Fins i tot si ha seguit les meves instruccions sobre com desinstal·lar aplicacions en Windows 10 però no ha tingut èxit, en aquest cas, primer intenti dur a terme les operacions descrites en aquest pas. Després repeteixi les instruccions que ja li he donat en les línies anteriors des de zero i veurà que tot finalment anirà en la direcció correcta.

En primer lloc, no es pot excloure que hi hagi algun virus al PC. Per bregar amb això, et suggereixo que facis una anàlisi amb l'antivirus instal·lat al seu PC.

Si l'antivirus no detecta amenaces, el convido a executar un escaneig antiel malware de tot el sistema, confiant en eines específiques. De fet, aquestes són eines que no actuen en temps real, i que li permeten identificar i eliminar fins i tot les ciber-amenaces més insidioses.

Una altra cosa que el convido a fer, si no pots suprimir un programa determinat, és assegurar-se que no està funcionant al PC. Comprovi, per tant, que no hi ha finestres obertes de el programari en qüestió i que això no s'utilitza en segon pla o que, en qualsevol cas, no està involucrat en cap procés actualment actiu.

Fins aquí el post d'avui sobre com desinstal·lar aplicacions en Windows 10.