Com desinstal lar Epic Games Llançador

Has intentat fer servir llançador d'Epic Games, El conegut programa de gestió de la botiga i els jocs de l'desenvolupador de la casa de programari de Fortnite, Però no t'ha convençut i per això t'agradaria desinstal·lar? Heu intentat utilitzar el procediment d'eliminació de el programa clàssic per desinstal·lar Epic Games Launcher però no va donar el resultat desitjat? No es preocupi, ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

De fet, en el tutorial d'avui explicaré com desinstal·lar Epic Games Launcher tant en Windows com en macOS, perquè pugui eliminar el programa del seu Pc, sense importar el sistema operatiu utilitzat. A més, et donaré alguns consells útils per solucionar els possibles problemes que poden sorgir a l'desinstal·lar el programari en qüestió.

Coratge: a què esperes aquí, immòbil davant de la pantalla? Vols desinstal·lar Epic Games Launcher de la teva Pc o no? Perfecte, llavors només has de prendre uns minuts de temps lliure, llegir i posar en pràctica les instruccions ràpides que trobes a continuació. T'asseguro que no et penediràs d'haver seguit el meu consell i que, en molt poc temps, hauràs aconseguit el teu objectiu. No em queda res per fer, però els desitjo una bona lectura i molta sort en tot!

  • Com desinstal lar Epic Games Launcher de Windows
  • Com desinstal lar Epic Games Launcher de Mac
  • En cas de dubtes o problemes

Com desinstal lar Epic Games Launcher de Windows

El món dels jocs preval principalment en les PC amb Windows, així que comencem aquest tutorial a com desinstal·lar Epic Games Launcher des de la famosa plataforma de Microsoft.

El primer pas que ha de seguir per desinstal·lar Epic Games Launcher d'un PC amb Windows és accedir a menú clàssic per desinstal·lar programes. si utilitzeu Windows 10, Després feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i accedeixi a la configuració de sistema fent clic al icona d'engranatge situat a la banda esquerra de menú que s'obre.

A la següent pantalla, aneu a Aplicació, Seleccioneu Llançador d'Epic Games i premeu el botó Desinstal per dues vegades consecutives. A continuació, toc Sip i deixeu que el sistema elimini Epic Games Launcher de la seva Pc. És possible que se li demani que tanqui el programa i premeu el botó Revertir, En cas que Epic Games Launcher estigui obert.

Si utilitzeu una versió anterior de Windows, pot desinstal·lar Epic Games Launcher fent clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), buscant el Panell de control al menú que s'obre i seleccionant el primer resultat de cerca.

A la finestra que s'obre, veu a Programes> Programes i característiques> Desinstal·la o canviar un programa, Seleccioneu Llançador d'Epic Games i premeu en l'article Desinstal, Que es troba a la part superior. Després seguiu les instruccions que li vaig donar fa un moment per Windows 10: Els passos a seguir són els mateixos.

Perfecte, ara ha desinstal amb èxit Epic Games Launcher de la seva Pc. No et preocupis si el desinstal no va proporcionar cap missatge: l'important és que Epic Games Launcher ja no apareix entre els programes instal·lats.

Per a més informació, et convido a que facis un cop d'ull al meu guia sobre com desinstal·lar un programa.

Com desinstal lar Epic Games Launcher de Mac

Epic Games Launcher també està disponible per a Mac OS : Vegem, per tant, com eliminar d'aquest sistema operatiu.

Per continuar, simplement surti d'Epic Games Launcher per complet, a través de la combinació cmd + q o l'element de menú apropiat, premeu sobre l'element anem present a la barra de menú, a la part superior, i seleccioneu la icona aplicacions al menú que s'obre.

En aquest punt, ha d'arrossegar la icona de Llançador d'Epic Games en Pot d'escombraries de Mac, a la barra Dock a la part inferior. És possible que se li demani que ingressi el contrasenya d'administració i premeu en l'article . Finalment, necessites eliminar Llançador d'Epic Games de la Paperera de reciclatge, fent clic dret a la icona i seleccionant l'entrada elimina ara al menú que s'obre.

Per a més informació, et convido a que facis un cop d'ull al meu guia sobre com desinstal·lar un programa de Mac.

En cas de dubtes o problemes

En alguns casos, poden ocórrer problemes durant el procés normal de desinstal d'Epic Games Launcher. Per aquest motiu, et recomano que intentis implementar algunes precaucions.

Primer, Epic Games Launcher no ha de tenir processos actius per ser desinstal. Per fer açò, de finestres, Premeu la combinació de tecles Ctrl + Alt + Suprimir i seleccioneu l'article Gestió d'activitats des de la pantalla que s'obre.

En aquest punt, apareixerà una finestra en la pantalla que mostrarà tots els processos actius en l'equip: busqui els relacionats amb Llançador d'Epic Games, Premeu el botó dret de l'ratolí sobre ells i seleccioneu l'element finalitzar activitat de menú que se li proposa.

Si, per contra, fa servir Mac OS, Pots fer servir la utilitat Monitorització d'activitat per aconseguir el mateix objectiu. Per continuar, primer obri el Plataforma de llançament (La icona de l'coet ubicat a la barra de l'Dock), accedeixi a la carpeta Un altre i feu clic a la icona Monitorització d'activitat (El que mostra el traç verd al monitor).

A la finestra principal de l'eina, pot veure la llista completa de processos que s'estan executant actualment en el seu PC: situï els relacionats amb Llançador d'Epic Games (Si no pot trobar-«a primera vista», utilitzeu el camp de cerca a la part superior dreta), seleccioneu fent clic en ells i després premeu el botó botó en forma de octàgon amb una «x» dibuixada en ell. Finalment, premeu el botó blau fora o al botó sortida forçada I això és. Per a més informació, els convido a consultar el meu guia sobre com donar per acabat un procés.

D'aquesta manera, hauràs tancat amb èxit Epic Games Launcher i la desinstal hauria de ser reeixida. No obstant això, els arxius residuals poden romandre dins del seu Pc. en finestres, Normalment pots trobar aquest últim en el camí C: Usuaris [nomeutente] AppData Local EpicGamesLauncher, Mentre que en macOS els arxius residuals generalment es poden trobar en carpetes ~ / Biblioteca / Suport d'aplicacions, ~ / Biblioteca / Memòries cau, ~ / Biblioteca / Preferències, ~ / Biblioteca / Registres es ~ / Biblioteca / Cookies.

Una vegada que aquests arxius es troben i s'eliminen, Epic Games Launcher hauria desinstal·lar per complet del seu Pc. Per a més informació, et suggereixo que consultis el meu tutorial sobre com desinstal·lar un programa per complet, en el qual també et vaig recomanar algunes utilitats que et permeten desinstal lar programari de forma avançada.

En cas que no pugui eliminar Epic Games Launcher, ni tan sols seguint les instruccions anteriors, li suggereixo que es comuniqui amb el Centre d'ajuda d'Epic Games. Per aprofitar aquest servei, ha de connectar-se a el lloc de suport oficial d'Epic Games, escriure un breu descripció de el problema que va trobar en el camp de text corresponent (p. ex. «Desinstal·lar Epic Games Launcher» ), Llegiu i apliqui les instruccions que apareixen en pantalla.

En cas que necessiti l'ajuda d'un operador, feu clic al botó CONTACTEU i omple el formulari que se't proposa amb Idioma (Llengua), Nom de pila (Opcional), direcció de correu electrònic, Títol del producte (Producte) i Sistema operatiu (Sistema operatiu). Després d'això, seleccioneu l'element «Problemes tècnics / de rendiment», Escriu un breu descripció de el problema que va trobar en el quadre a continuació i introduïu el text de seguretat.

Finalment, toqueu l'element ENVIAR per enviar la seva sol·licitud als experts d'Epic Games, que es comunicaran amb vostè el més aviat possible per correu electrònic.

Per obtenir tota la informació rellevant, li suggereixo que consulti el meu guia sobre com posar-se en contacte amb Epic Games.