Com desinstal lar Skype Empresarial. Ha intentat fer servir Skype per a empreses però després d'uns dies de prova no li va agradar prou i ho vol eliminar del seu dispositiu?

La versió Business del conegut client VoIP de Microsoft no és per a vostè i desitja desinstal·lar-, però no sap com. En el tutorial d'avui, explicaré Com desinstal·lar Skype empresarial tant des de l'ordinador, des de Windows i macOS, com des de telèfons mòbils i tablets, després des Android e iOS.

D'aquesta manera, podrà eliminar correctament totes les versions existents de missatgeria instantània i programari VoIP de Microsoft sense la menor problema. Això, per descomptat, no afectarà el seu compte de Skype de cap manera, que romandrà activa i pot reutilitzar-se en qualsevol moment sense pèrdua de dades.

Com desinstal lar Skype Empresarial de Windows

Pel que fa a Windows, el procediment de desinstal per Skype Empresarial és diferent segons la versió instal·lada: ja sigui independent o integrada en Office 365.

Desinstal versió independent

En cas que tingui la versió independent de Skype for Business, obriu el programa i feu clic a la icona ajustos. Després d'això, seleccioneu eines>   opcions>   personal de la llista de l'esquerra.

Ara, desmarca les caselles Inicia automàticament l'aplicació a l'iniciar sessió en Windows y Mostra l'aplicació en primer pla i recorda fer clic en l'element acceptar, Per aplicar els canvis.

D'aquesta manera, Skype Empresarial no hauria de causar cap problema amb la desinstal·lació.

Un cop fet això, tanca el programa i reinicieu el PC. A continuació, per tancar Skype Empresarial correctament, feu clic a la icona de paràmetres>   arxius> sortir des del menú.

Ara només ha de procedir amb la desinstal·lació normal de el programa. si fas servir Windows 10, Després feu clic al botó inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i accedeixi a ajustos de sistema, fent clic a la icona d'engranatge situat a la banda esquerra de menú que s'obre.

A la següent pantalla, aneu a aplicacions> Skype per a empreses > desinstal·lació dues vegades seguides.

A continuació, premeu > desinstal i deixeu que el sistema elimini Skype Empresarial de la seva Pc.

Una vegada que finalitzi el procediment, feu clic a l'element tancar, Per tancar la finestra.

Si teniu una versió anterior de Windows, Pot desinstal·lar Skype per a empreses fent clic al botó inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), buscant el Panell de control en aquest últim i seleccionant el primer resultat de cerca.

A la finestra que s'obre, aneu a Programes> Programes i característiques> Desinstal·la o canviar un programa> Skype for Business > desinstal.

Després, seguiu les instruccions que li vaig donar fa un moment per Windows 10: Els passos a seguir són els mateixos.

Desinstal versió integrada a l'Office 365

En cas que desitgi desinstal·lar la Versió de Skype Empresarial integrada en Office 365, No trobarà l'entrada per al programa a la llista de programari extraïble: com ja haurà endevinat, haurà de procedir a desinstal·lar tot el conjunt d'aplicacions d'Office per eliminar el programa de Windows.

Només has de seleccionar Office 365 de la llista de programes al vostre ordinador i feu clic al botó desinstal. Una vegada que finalitzi el procediment, premeu el botó tancar, Per acabar-ho.

En alguns casos, pot ser que hagi de fer servir la eina de reparació ràpida per resoldre els problemes trobats durant la desinstal de el paquet de l'Office 365.

El meu consell és usar-la fins i tot si l'eliminació de programari ha finalitzat de manera positiva, ja que aquesta eina podria evitar futurs problemes.

Per fer això, connecteu-vos a la pàgina web oficial per descarregar l'eina de solució ràpida, obriu el fitxer SetupProd_OffScrub.exe i pressioni sobre Següent. Després d'això, feu clic a > Següenttancar, Per a completar el procediment.

Perfecte, ara només ha de reiniciar la seva Pc i hi haurà desinstal completament Skype for Business!

Com desinstal lar Skype Empresarial de macOS

No obstant això, Skype Empresarial per macOS està configurat de manera diferent. De fet, la versió de programari integrat en el paquet de l'Office 365 també s'administra de forma independent.

Per aquesta raó, desinstal·lar Skype Empresarial de macOS és molt simple.

Només ha de sortir de Skype, tancar l'aplicació (a través de la combinació cmd + q o l'element de menú apropiat), seleccionar les aplicacions des del menú.

Després d'això, ha d'arrossegar la icona de Skype per a empreses a la escombraries Mac, A la barra Dock a la part inferior.

És possible que se li demani introduir una contrasenya d'administració i pressionar acceptar.

Finalment, ha d'eliminar Skype Empresarial de la paperera, fent clic dret sobre ell i seleccionant l'element Buidar les escombraries des del menú que s'obre.

Com desinstal lar Skype Empresarial d'Android

Skype for Business també té una versió d'Android, que li permet aprofitar el servei de missatgeria instantània i VoIP fins i tot en moviment.

Per desinstal·lar aquesta aplicació, en general, només necessita mantenir pressionat la icona de Skype per a empreses i seleccioneu Desinstal / eliminar o, alternativament, arrossegament la icona a la part superior de la pantalla.

Per descomptat, també pots accedir a la pàgina rellevant de Play Store i seleccioneu l'article PERSONALMENT. En resum, pot desinstal·lar Skype Empresarial seguint el mateix procediment que segueix per a totes les altres aplicacions.

Lamentablement, no puc ser més precís en les meves indicacions, ja que cada versió i / o llançador d'Android proporciona un procediment lleugerament diferent.

Com desinstal lar Skype Empresarial de iOS

també per iOS ha una aplicació oficial de Skype Empresarial, que es pot descarregar directament des de l'App Store.

Per desinstal·lar de la seva iPhone o iPad, Simplement mantingui pressionat la icona Skype per a empreses, Toca la icona X i seleccioneu l'article Eliminar.

Al final, només ha de seguir el procediment que sol seguir per desinstal·lar aplicacions de iOS.