tens una Arxiu PDF a la mà que no pot obrir, ja que està bloquejat per una contrasenya? Voleu imprimir o editar un arxiu PDF però no pot fer-ho perquè se li demana que el desbloquegi ingressant una contrasenya? Bé, per fer front a les dues circumstàncies, primer ha d'eliminar la protecció aplicada a el document del seu interès. Si no recorda la paraula clau correcta, puc intentar ajudar-lo.

En les següents línies, trobaràs il·lustrats com desprotegir un arxiu PDF utilitzant programari informàtic especial, serveis en línia ad hoc i aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes, capaços d'eliminar les proteccions dels documents en aquest format. No obstant això, recomano usar-los només per a fins legítims i no violar l'accés a documents que no està autoritzat a veure. No assumeixo cap responsabilitat referent a això, ¡que quedi clar!

Dit això, passem a l'acció: col·loqui còmodament, feu una minuts per a vostè i comenci a centrar-se en llegir el següent. Estic segur que, a la fi, podrà dir-se satisfet i satisfet amb el que ha après. Què dius, aposti?

informació preliminar

Abans d'arribar a el cor de l'tutorial, descobreixi quines eines estan disponibles per a desprotegir un arxiu PDF i com usar-los, és el meu deure fer alguns aclariments en aquest sentit

Els documents PDF poden protegir amb una contrasenya que prohibeix la seva obertura, impressió o modificació per part d'usuaris no autoritzats. En el primer cas, el que impedeix la visualització de el document, parlem de contrasenya d'usuari. Quan, d'altra banda, la contrasenya només bloqueja la impressió, la selecció o la modificació de el text, es parla de contrasenya de propietari.

És important conèixer aquesta diferència, ja que hi ha aplicacions i serveis en línia que li permeten eliminar proteccions dels PDF, Però és poc probable que tractin amb ambdós tipus de contrasenyes, també perquè el seu grau de vulnerabilitat és molt diferent.

La contrasenya de l'propietari sovint es pot ometre en uns moments, mentre que la contrasenya de l'usuari és molt més difícil i només es pot descobrir utilitzant la tècnica de «força bruta», que està provant totes les combinacions possibles de caràcters fins a trobar la correcta . . Aquesta operació pot prendre fins a diverses hores, si no dies complets.

Com desprotegir un arxiu PDF segur

Sense els aclariments esmentades, vam arribar a el punt i anem a descobrir Com desprotegir un arxiu PDF segur per Pc, usant un programari específic: a continuació hi ha els que considero els millors en la categoria.

QPDF (Windows / macOS / Linux)

La primera de les eines útils per desprotegir un arxiu PDF en una Pc, que et suggereixo que provis, és QPDF : És una eina gratuïta, de codi obert i compatible no només amb Windows, sinó també amb MacOS i Linux. Li permet intervenir exclusivament en PDF i modificacions protegits contra impressió. És molt efectiu però, desafortunadament, no té una interfície gràfica i s'ha d'utilitzar des de la línia d'ordres (però, ¡res complicat, ho prometo!).

Per descarregar el programa en Finestres, Per tant, visita la web de descàrrega al lloc web de SourceForge i feu clic al botó Descarregar la darrera versió, Que es troba a la part superior esquerra.

Una vegada que es completi la descàrrega, traieu el Arxiu Codi postal obtingut en una carpeta de la seva elecció i iniciï QPDF utilitzant el Símbol de sistema, Dirigint-se directament a la carpeta que conté el programa. Si no sap com fer-ho, mantingui pressionat el botó CANVI en l' teclat, Feu clic dret a la carpeta paperera ubicat a la carpeta on va extreure QPDF i seleccioneu l'element Obrir finestra de comandament aquí des del menú que se't mostra.

En aparèixer la finestra de l'símbol de sistema, ingressi la cadena qpdf --decrypt input.pdf output.pdf (En lloc de input.pdf y output.pdf ha de escriure les rutes completes de el PDF que es desbloquejarà i de l'arxiu de sortida que s'obtindrà) i premeu el botó seus en el teclat Una vegada que s'hagin completat aquests passos, obtindrà una versió desbloquejada de el PDF a la carpeta per a l'arxiu de sortida.

Si aquestes usant MacOS, Per descarregar i instal·lar el programa ha de confiar homebrew, Un administrador de paquets de codi obert i de cost zero que li permet instal·lar diversos tipus de programari a través de terminal. Dit això, en primer lloc, obriu el terminal, Seleccionant el rellevant icona (El que té la finestra negra i la línia de codi ) Present a la carpeta més la Plataforma de llançament.

Una vegada que es mostra la finestra Terminal, per instal·lar Homebrew, ingressi la comanda /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)", Després premeu el botó seus en el teclat i escriviu el contrasenya Administració de Mac. Un cop fet això, procedeixi amb la instal·lació de QPDF, que fa la comanda `brew install qpdf, sempre seguit pressionant la tecla seus .

Una vegada que es completi el procediment d'instal·lació, ingressi la comanda qpdf --decrypt input.pdf output.pdf (En lloc de input.pdf y output.pdf d'ingressar les rutes d'entrada i sortida de l'arxiu) i obtindrà una versió desbloquejada del seu arxiu PDF.

Pdfcrack (Windows / macOS)

Una altra bona eina en la qual pot confiar per eliminar la contrasenya dels seus arxius PDF és pdfcrack : És un programari gratuït i de codi obert, disponible per a Windows i macOS, que permet desprotegir arxius PDF protegits amb contrasenyes d'usuari usant la tècnica de força bruta, és a dir, tractant de desbloquejar el fitxer fent servir totes les combinacions de caràcters possibles. També en aquest cas, estem en presència d'una eina que no té una interfície gràfica i s'ha d'utilitzar des de la línia d'ordres. En qualsevol cas, no et preocupis, no és difícil d'utilitzar.

Per descarregar pdfcrack a Finestres, Visiteu el lloc web de el programa i feu clic a l'enllaç Descarregar (pdfcrack-xx.zip, xxk) col·locat a la barra lateral a la dreta.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el arxiu ZIP obtingut, extreure el contingut en una carpeta per provar i començar el Símbol de sistema, Fent clic al Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior a l'esquerra de la barra de tareas escrivint «Preguntar» en el camp de recerca i seleccionant el enllaç rellevant de la llista que es mostra.

Ara que veu la finestra de l'símbol de sistema a l'escriptori, emeti la comanda CD "(cartella PDFCrack)" (En lloc de (Carpeta pdfcrack) ha d'ingressar el camí complet a la carpeta on va extreure pdfcrack) i prémer el botó seus en el teclat Després ingressi la comanda pdfcrack "file.pdf" (En lloc de file.pdf, Ha d'ingressar la ruta completa i el nom de l'arxiu a desxifrar), sempre prement el botó seus més tard.

A la fi de l'processament, el missatge apareixerà a la pantalla de l'símbol de sistema contrasenya d'usuari trobada, Seguit de la contrasenya per desbloquejar el PDF seleccionat.

Si, d'altra banda, desitja descarregar pdfcrack per MacOS, Visita la web dedicada a el programa al lloc web de SourceForge i feu clic al botó Descarregar la darrera versió, Situat a la part superior.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer tar.gz obtingut i extreure el contingut en qualsevol carpeta. A continuació, comenci el terminal, Seleccionant el rellevant icona (El que té la finestra negra i la línia de codi ) Que trobes a la carpeta més la Plataforma de llançament, Donar l'ordre cd (cartella PDFCrack) (En lloc de (Carpeta pdfcrack) ha d'ingressar la ruta completa de la carpeta on va extreure pdfcrack) i prémer el botó seus en el teclat Després d'això, ingressi la comanda make -f Makefile, Sempre seguit pressionant la tecla seus .

A la fi de la compilació de el programa, tanqui la Terminal, torneu a obrir-la i doni la comanda (cartella PDFCrack)/pdfcrack -u "file.pdf" (En lloc de (Carpeta pdfcrack), Ha d'ingressar el camí complet de la carpeta on va extreure pdfcrack, en lloc de file.pdf ha d'ingressar la ruta completa i el nom de l'arxiu a desxifrar), després premeu el botó seus en el teclat, per començar la recerca de la contrasenya del seu PDF que, si tot surt bé, podrà visualitzar-lo a la pantalla després d'un temps.

Com desprotegir un arxiu PDF en línia

Com vaig dir a l'inici de la guia, també és possible desprotegir un arxiu PDF en línia recorrent a l'ús d'alguns serveis web especials, funcionant sense el més mínim problema des de qualsevol navegador i sistema operatiu. Si està interessat, he enumerat a continuació els més interessants a continuació.

PDF Candy

Un excel·lent servei en línia que pot considerar usar per desprotegir un arxiu PDF és PDF Candy : És un recurs a través del qual és possible realitzar diversos tipus d'operacions en els documents en qüestió, que és fàcil d'usar i no requereix pagaments per accedir a funcions addicionals. No estableix límits per a la càrrega d'arxius i també protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar el que es carrega en els seus servidors en unes poques hores. No obstant això, cal tenir en compte que, en el cas de desbloquejar arxius PDF, Un ha de conèixer la paraula clau per obtenir una versió «gratuïta» de el document.

Per utilitzar PDF Candy, visita la pàgina d'inici de l'servei i arrossegament l'arxiu que li interessi. Si prefereix seleccionar-«manualment», feu clic al primer botó Afegeix arxiu. Si, d'altra banda, el seu document està encès google Conduir o Dropbox, Pot carregar des d'allà, fent clic a la icona relacionat amb el servei del seu interès.

Un cop completada la càrrega, ingressi la contrasenya per desbloquejar el PDF en el camp contrasenya present a la part inferior, després primer feu clic al botó desbloquejar PDF i després en això descarregar arxiu, Per descarregar la versió desbloquejada de el document. Si prefereix emmagatzemar l'arxiu en Google Drive o fins Dropbox, Seleccioneu els rellevants icones i llest

Aplicació per a desprotegir arxius PDF

Finalment, passem a aplicació per a desprotegir arxius PDF des telèfons mòbils i tauletes, sense necessàriament haver de passar per la PC: aquí sota pots trobar aquells que, al meu entendre, faries bé a considerar.

iLovePDF (Android / iOS)

iLovePDF és una excel·lent aplicació gratuïta, disponible tant per a Android com per iOS, gràcies a la qual és possible realitzar diversos tipus d'operacions en arxius PDF seleccionats. Els documents, de fet, es poden convertir a altres formats, modificar, dividir, etc. Clarament, també és possible desprotegir arxius PDF protegits pel propietari, tot en uns pocs tocs. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació per a subscriure a el pla de servei pagament (a un cost de € 5.99 / mes o € 48.99 / any), el que li permet eliminar l'anunci i aprofitar les característiques addicionals.

Per descarregar l'aplicació en Android, Visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Si, d'altra banda, està utilitzant iOS, Aneu a la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir llavors en això instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o contrasenya de la ID d'Apple. Després, iniciï l'aplicació prement el botó obert va aparèixer a la pantalla o seleccionant el rellevant icona que acaba d'agregar-se a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, toqueu el botó desbloquejar, Indica si prendre el PDF protegit per dispositiu de Google Drive a Dropbox i seleccioneu el document per desbloquejar. Després premeu el botó desbloquejar PDF va aparèixer a la part inferior, esperi que es completi el procés de desbloqueig i, quan vegi que apareix l'escriptura Completat! a la pantalla, premeu el botó Anar a l'arxiu, Per accedir a la versió sense la contrasenya de el document.

Utilitat PDF (Android)

Si utilitzeu un dispositiu Android, També pots avaluar l'ús de l'aplicació utilitat PDF, Per desbloquejar arxius PDF: és una eina gratuïta, fàcil d'usar ia través de la qual és possible intervenir de diverses maneres en arxius PDF i desbloquejar aquells protegits per les contrasenyes dels propietaris. De fet, permet crear una còpia desbloquejada dels arxius PDF, sempre que conegui la contrasenya amb la qual estan protegits. Recordeu que possiblement estigui disponible en una versió paga (a un cost de 2.79 euros), el que li permet eludir el límit de 2.5 MB per carregar documents establerts per a la versió gratuïta i permet l'accés a altres característiques addicionals

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, visiteu la secció corresponent a Play Store i premeu el botó instal·lar. A continuació, iniciï la Utilitat PDF tocant el botó obert va aparèixer a la pantalla o seleccionant el relatiu icona que acaba d'agregar-se a la pantalla d'inici.

Ara que veus la pantalla principal de l'aplicació, selecciona la icona desbloquejar PDF, Premeu el botó seleccionar arxiu i seleccioneu el PDF en què estàs interessat en anar a l'acció. Introduïu, per tant, el contrasenya utilitzat per protegir el document en el camp Contrasenya de l'propietari de l'arxiu i premeu el botó desxifrar arxiu.

A la fi de l'procediment, se li mostrarà un missatge especial a la pantalla. En aquest moment, pot decidir si vol obrir el document desbloquejat obtingut (tocant l'element obert ) O si compartir-(fent clic a l'element quota ). Tot aquí!