Com desvincular XNUMX iPhones. Acabes de canviar a el nou model de iPhone, ¿Li agradaria eliminar l'associació de el dispositiu anterior amb el seu ID d'Apple però no sap com fer-ho? Ha arribat al nombre màxim de telèfons mòbils connectats al seu compte d'Apple, per tant, ¿li agradaria eliminar els iPhones antics d'aquesta última però no sap com procedir?

En el tutorial d'avui explicaré com desvincular XNUMX iPhones directament des del telèfon mòbil d'Apple o usant el panell web d'iCloud, perquè pugui eliminar l'associació amb comoditat i sense si més no haver d'encendre el dispositiu anterior. Els asseguro que, en ambdós casos, és una operació summament senzilla de realitzar sense tenir coneixements tècnics avançats.

Índex

Com desvincular XNUMX iPhones

informació bàsica

Abans d'entrar en els detalls de procediment de com desvincular XNUMX iPhones, Crec que podria estar interessat en aprendre més sobre els límits d'aparellar dispositius amb ID d'Apple.

Bé, cada compte d'Apple es pot associar simultàniament un màxim de 10 dispositius, Dels quals un màxim de 5 poden ser PC.

Això vol dir que si ets un comprador habitual dels productes, en algun moment és possible que ja no puguis associar un nou dispositiu amb el teu identificació personal.

Sí, però, és un límit que es pot superar simplement eliminant l'associació dels dispositius antics. Com? Seguiu les instruccions contingudes en els capítols següents i ho esbrinarà.

Com desvincular XNUMX iPhones amb la mateixa ID

Un dels mètodes més utilitzats per dissociar XNUMX iPhones és utilitzar la funció especial present en la configuració de iOS.

Per continuar, simplement iniciï l'iPhone que desitja eliminar del seu ID d'Apple, premi la icona configuracions (El de l'engranatge) a la pantalla d'inici i premeu El teu nom, A la pantalla que se li proposa.

En aquest punt, seleccioneu iTunes i App Store, Toca el ID d'apple i premeu el botó Veure ID d'Apple. És possible que se us demani que introduïu la contrasenya associat amb el seu compte i pressioni sobre l'element Iniciar sessió.

Un cop fet això, només ha de desplaçar-se per la pàgina que apareix a la pantalla i tocar l'element Treu aquest dispositiu. Perfecte, ara ha dissociat amb èxit el telèfon mòbil antic de la seva ID d'Apple.

Si desitja, en canvi, fer-ho des Mac o Pc, Pot usar iTunes.

El programari està disponible en Windows 10 Microsoft Store i en el lloc web oficial d'Apple, pel que fa a Windows. En macOS, però, ja està instal·lat «com a estàndard».

Una vegada que iTunes estigui instal·lat, feu clic a Compte present a la barra superior i seleccioneu l'element Iniciar sessió al menú que apareix.

Llavors inicia sessió amb el teu ID d'apple, Ingressant les dades rellevants en el formulari que se li proposa i pressionant la tecla Enviar en l' teclat.

Ara, toca l'element novament Compte present a la part superior i seleccioneu l'element Veure el meu compte.

En aquest punt, desplaceu-vos per la pàgina mostrada, seleccioneu l'element administrar dispositius i premeu el botó Eliminar que està a la banda de l'iPhone que desitja eliminar del seu compte d'Apple. Genial: ara el seu antic telèfon mòbil ja no està associat amb el seu compte d'Apple.

Com desvincular XNUMX iPhones d'iCloud

També hi ha un altre mètode per desvincular un iPhone d'una ID d'Apple, que és passar per una funció nativa implementada al portal d'iCloud.

Per fer això, connecteu-vos a el lloc oficial d'iCloud i entreu amb el seu ID d'Apple escrivint les dades rellevants en el formulari que se li proposa. A continuació, seleccioneu l'element Comenceu a utilitzar iCloud (Si és el primer cop que s'inicia sessió) i premeu el icona de telèfon mòbil que voleu eliminar.

Després feu clic a la icona X present al costat de el nom de l'iPhone que desitja eliminar i seleccioneu l'element Eliminar. Perfecte, ara ha eliminat amb èxit el dispositiu anterior del seu compte d'Apple.