Com domesticar un panda en Minecraft. Durant les teves aventures a Minecraft, Pots veure moltes coses: llocs amagats, fortaleses subterrànies, temples submarins i criatures de tota mena. Recentment, però, va notar un nou animal vagant per la jungla en aquest videojoc: XNUMX panda. Emocionat per la seva existència, definitivament vols criar un, perquè pugui viure en companyia dels altres animals que es troben en el teu refugi.

Com es diu? Així són les coses i li agradaria tenir alguns «consells» sobre com domesticar un panda en minecraft ? Primer, et donaré alguna informació sobre aquests animals, perquè sàpigues tot el que necessites per cuidar-los. A continuació, explicaré on i com trobar-los i li donaré alguns consells per alimentar-los i aparearlos. Finalment, si vols portar pandes al teu refugi, et mostraré una manera ràpida de fer-ho.

Com domesticar un panda en Minecraft fàcil

Abans que et parli de com domesticar un panda en minecraft, Vull donar-te alguna informació sobre aquesta curiosa criatura, introduïda en el joc a partir de la versió 1.8 (Edició Bedrock) mi 1.14 (Edició Java).

Necessita saber que els pandes només es poden trobar a bioma de la selva, a prop bambú, Dels quals són cobdiciosos. No són fàcils de trobar i es poden «detectar» individualment o en parelles. En general, són animals passius, de manera que si t'acostes a ells no atacaran al teu avatar. No obstant això, poden tenir diferents personalitats.

Es poden trobar pandes mandrosos, Que no interactuen de cap manera amb l'avatar; els agressius, Que es defensen en cas d'atac. els pandes porucs, Que eviten a el jugador i qualsevol criatura hostil. els brillant, Rodant per terra, i els febles, Que esternuden constantment. Pots reconèixer fàcilment la personalitat d'un panda per l'expressió que té a la cara.

Una característica introduïda amb els pandes és la que es refereix als trets genètics que es poden transmetre als cadells. Cada colla té «gens» que porten les característiques de la personalitat que he indicat en les línies anteriors. Quan dos pandes s'aparellen, el gen predominant es transmet a l'cadell, amb la possibilitat que pugui mutar, creant una personalitat diferent.

Ara que tens tota la informació bàsica sobre els pandes de Minecraft, és moment de veure com trobar un en el món de el joc, alimentar-lo i fer que et segueixi fins a la teva refugi: trobaràs tot el que s'ha explicat en els següents capítols de la guia.

Com entrenar un panda en Minecraft

Si vols saber com entrenar a un panda en minecraft, desafortunadament, haig d'advertir que aquestes criatures no poden ser muntades ni domesticades, però encara estaran feliços de seguir-te si els dónes de menjar.

Abans, però, d'aprofundir en el tema, ha de identificar una selva de bambú : Un bioma no molt comú en el món de Minecraft i per tant difícil de trobar.

Generalment, la jungla es genera al costat de l' Desert oa la S abana, De manera que si mai es troba en un d'aquests biomes, és possible que tingui l'oportunitat d'ensopegar amb ell.

Si desitja facilitar aquesta tasca, pot utilitzar la comanda / Localitzar Jungle_Pyramid en l' xat, El que et permetrà ubicar fàcilment les coordenades de l' Temple de la jungla més a prop de la seva ubicació. Per tant, només utilitzeu la comanda / Teletransportar [coordinate], Per arribar a la selva immediatament.

Si vols saber més sobre com habilitar els trucs en Minecraft i com usar els comandaments que t'he indicat, pots consultar aquesta guia meva, tenint cura de reemplaçar les cadenes mostrades per les quals vaig suggerir en les línies anteriors.

Quan arribes a la selva, Presti atenció a la vegetació que l'envolta, ja que ha d'identificar els pals de bambú. De fet, és entre els bambús on tindrà més possibilitats de veure un panda. Si la sort es torna al seu favor, trobareu alguns.

El que ha de fer ara és recol·lectar alguns bambú, Usant les seves pròpies mans, i equípelo en una ranura ràpida. Amb el bambú a la mà, acosteu-vos a un panda, esperant no haver trobat un amb una personalitat mandrosa. Si no, el panda s'acostarà al teu avatar, esperant que el alimentis.

Per alimentar-lo, interactua al panda amb el bambú equipat i llest: veuràs cors envoltant a la criatura, el que indica que el panda està feliç de que ho hagis alimentat.

Com ja es va esmentar, no pot posar-li una corretja a l'colla o fins i tot una cadira de muntar en la seva esquena per muntar-lo. El panda continuarà seguint-si tens bambú equipat o romandrà prop, independentment de la teva presència.

Si heu trobat un parell de pandes, pot trobar-apariant. Primer, però, has d'assegurar que hi hagi al menys vuit blocs de bambú al seu voltant: si es compleix aquesta condició, simplement dóna'ls de menjar i espera uns moments. Un cadell de panda estarà disponible al costat dels pares.

Com portar un panda a l'refugi

Atès que el bioma de la jungla pot estar molt lluny del seu refugi, ser seguit per un panda podria ser una operació molt llarga i tediosa, amb el risc de trobar-se amb molts perills en el camí.

De fet, atès que no pots muntar ni portar-ho amb corretja, una solució plausible seria atraure la criatura cap a tu amb una mica de bambú.

Pot comprendre que això pot portar molt de temps si es troba a diversos milers de quadres del seu refugi. Per això el que puc recomanar és dur a l'colla amb una barca al teu refugi

En cas que la jungla no estigui connectada al seu refugi amb un rierol, pot construir canals simplement cavant al sòl (fins i tot un sol bloc de profunditat és suficient) i després abocant aigua en ell amb una galleda, en perquè després puguis navegar amb el vaixell.

Si, mentrestant, el preocupa que el panda pugui escapar o, pitjor encara, que els animals hostils el matin, pot construir un petit recinte o cobert per protegir-los.

Un cop fet això, has de col·locar el pot sota dels peus de l'colla per obligar-lo a enfilar. El pot no necessàriament funciona només en la superfície de l'aigua, sinó que també pot usar-lo en terra. Òbviament, en aquest últim notaràs que la velocitat de moviment és molt baixa, però al menys pots dirigir-te a el curs d'aigua sense necessàriament haver de ser seguit pel colla.

Si tot va sortir segons el planejat, el panda estarà en el pot i després hauràs de navegar pel canal fins arribar al teu refugi. Quan hagis arribat al teu destí, per baixar-lo, simplement has de trencar el pot.

El meu consell és que facis servir les teves pròpies mans, perquè amb les eines també t'arriscaries a colpejar a l'colla. Ara tot el que has de fer és deixar que et segueixi amb el bambú a la mà, fins a la seva recinte.

També pot fer això amb altres colles, portant-los al seu refugi, al recinte que els ha preparat. Assegura't de plantar bambú dins el recinte perquè aquestes criatures també puguin reproduir-se, com et vaig explicar en el capítol anterior.