Com donar-se de baixa de Twitter

Vas intentar. Volies ser un «noi de moda», compartir els teus pensaments amb tothom en format SMS, però, tot i haver-te concentrat en llegir el meu guia sobre com funciona Twitter, després d'un temps et vas adonar que la xarxa social de ocellet blau no és exactament per a tu. Està bé, t'entenc, però com és que encara no has eliminat el teu perfil? Com es diu? El vas intentar però no vas entendre el que ha de fer donar-se de baixa de Twitter ? Bé, ho farem immediatament, no es preocupi.

Abans que pugui alarmar i pensar qui sap què, m'agradaria assenyalar immediatament que, a l'contrari del que un podria pensar, donar-se de baixa de Twitter és en realitat un procediment molt simple i extremadament ràpid de completar fins i tot per a aquells que, XNUMX:XNUMX poc Com tu, no és molt pràctic en Internet i en els serveis de xarxes socials. De fet, per triomfar «a l'empresa» tot el que has de fer és fer clic als botons correctes i en menys de cinc minuts finalment podràs acomiadar-te de la xarxa social blue finch, tens la meva paraula.

Llavors, si realment està decidit a esbrinar què ha de fer per donar-se de baixa de Twitter Li suggereixo que es prengui uns cinc minuts de temps lliure i es concentri en llegir les instruccions que estic a punt de donar-li. Estic segur que a la fi podràs dir-te a tu mateix més que satisfet i que a la primera bona oportunitat també estaràs a punt per dir en veu alta que cancel·lar la subscripció a Twitter va ser realment molt fàcil. A punt? Si? Molt bé, llavors deixa de parlotejar i seguim endavant. Et desitjo una bona lectura.

Què fer abans de cancel·lar la subscripció a Twitter

Abans d'explicar-te quines operacions necessites posar en pràctica per donar-te de baixa de Twitter, et suggereixo que facis una senzilla però important operació preliminar. De fet, et convido a fer una còpia de Suport de les teves dades a la xarxa social i Descarrega'l al teu Pc. D'aquesta manera, podrà accedir sempre i en tot cas a la informació que ha compartit a través del seu compte de Twitter fins al moment, fins i tot en cas d'eliminació de l'perfil. Per obtenir una còpia de seguretat del seu compte de Twitter, tot el que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de la xarxa social, iniciar sessió al seu compte i utilitzar la funcionalitat adequada.

Després, iniciï el navegador web que fa servir habitualment per navegar per la xarxa, escriviu www.twitter.com a la barra d'adreces i premeu el botó Enviar en l' teclat de la Pc. Alternativament, connecteu-vos directament a la xarxa social fent clic aquí. Després premeu el botó Iniciar sessió situat a la part superior dreta i completi els camps que es mostren a la pantalla escrivint les dades d'inici de sessió en el seu compte, és a dir, nom d'usuari o correu electrònic o nombre de telèfon mòbil associat amb el seu compte, si n'hi ha i després contrasenya. Inicieu la sessió al compte prement el botó de nou Iniciar sessió.

Un cop s'hagi iniciat sessió, feu clic primer a la seva foto a la part superior dreta i després a l'element configuracions i privacitat adjunt a menú que s'obre. En aquest punt et trobaràs a la secció Compte i després hauràs de prémer el botó Sol·licitar seu arxiu situat a la part inferior de la pàgina, en correspondència amb l'article Arxiu de Twitter i, quan se li demani que confirmi la seva adreça de correu electrònic, feu clic al botó Enviar correu electrònic de confirmació.

A continuació, rebrà un correu electrònic de Twitter amb un enllaç dins per confirmar la seva identitat: feu clic. Després torna a la pàgina configuracions de la xarxa social i torna a prémer el botó Sol·licitar seu arxiu.

Ara has d'esperar el temps tècnic necessari per crear el teu arxiu, pot trigar diverses hores, tracta de ser pacient, veuràs que val la pena. A l'acabar l'operació, rebrà un nou correu electrònic que conté l'enllaç per descarregar el paquet cremallera amb tots els seus tweets: feu clic en aquest últim i premeu el botó descarregar Twitter per començar a descarregar l'arxiu.

precaució: En el cas de Si no va rebre el primer correu electrònic de Twitter, el de verificació d'identitat, intenti canviar la seva adreça de correu electrònic al menú de configuració de la xarxa social. Després, repetiu el procediment per crear l'arxiu amb tots els seus tweets i hauria de rebre dos correus electrònics a la seva nova direcció.

Què fer per donar-se de baixa de Twitter

Ara que tens una còpia de seguretat de les teves dades a la xarxa social, finalment pots dedicar-te a implementar el procediment real per donar-te de baixa de Twitter. Per fer això, ha d'accedir novament a la configuració de la xarxa social i seleccionar la funció adequada. Explicaré tot en detall en les següents línies.

Per iniciar el procediment pel qual donar-se de baixa de Twitter, després torneu al connectar al seu compte en el famós servei de microblogging iniciant sessió mitjançant els passos que vaig indicar en les línies anteriors. Després, premeu en la seva foto situada a la part superior dreta i després feu clic a l'element configuracions i privacitat adjunt a el menú que se li mostra.

A la pàgina que s'obrirà en aquest punt, feu clic a l'element Desactivar el meu compte que es troba a la part inferior i després pressiona el botó blau desactivar @yourname (En comptes de @Tu nom pot trobar el seu nom d'usuari a Twitter). Si no pot trobar l'enllaç correcte, també pot accedir a la pàgina de desactivació del compte simplement fent clic aquí (sempre que hagi iniciat sessió prèviament amb el compte de Twitter que desitja eliminar).

Un cop fet això, el seu compte s'eliminarà de Twitter en uns minuts. No obstant això, alguns continguts poden seguir sent visibles a la xarxa social durant uns dies després de la desactivació de l'perfil.

També sàpiga que Twitter conservarà les seves dades durant 30 dies i només després que hagi transcorregut aquest període de temps, s'eliminaran definitivament. Això, és bo que ho tinguis en compte, et permet - en cas de dubtes - reactivar el teu compte aquí a un mes de desactivació.

Si has de reconsiderar i per tant si vols cancel·lar el procediment mitjançant el qual pots donar-te de baixa de Twitter, pots començar a utilitzar el teu compte de nou i tenir accés total a ella, com si res hagués passat, simplement tornant a iniciar una sessió al Twitter amb el teu cartes credencials.

També m'agradaria aclarir que el tràmit que permet donar-se de baixa de Twitter es pot realitzar únicament i exclusivament des d'un ordinador, o millor dit només des de la versió web de Twitter en mode escriptori. des de les aplicacions oficials i clients de tercers per Android, iOS o altres sistemes operatius encara no és possible completar-lo.

No obstant això, si només té un telèfon mòbil o tauleta al seu abast, encara pot posar en pràctica el procediment per donar-se de baixa de Twitter, tenint cura d'accedir a el servei utilitzant el navegador web instal·lat al dispositiu i sol·licitant accés a la versió d'escriptori de el lloc. de la xarxa social. Un cop hagueu accedit a la versió d'escriptori de Twitter des del navegador web del seu telèfon mòbil o tauleta, pot procedir a eliminar el seu compte seguint les mateixes instruccions que li he donat en les línies anteriors.

Alternatives per a cancel·lar la subscripció a Twitter

Li agradaria saber què s'ha de fer per cancel·lar la subscripció a Twitter perquè el nom d'usuari associat al seu compte ja no és del seu grat? Si la resposta és afirmativa, em complau informar-li que no és absolutament necessari entrar en el procediment d'eliminació del compte. De fet, si ho desitja canviar sobrenom sàpiga que pot fer tot des de la pàgina de configuració del seu compte per, sense donar-se de baixa d'ella. Donar-se de baixa de Twitter és un procediment dràstic i si només voleu canviar el seu sobrenom, no cal.

Per fer això, simplement entreu en el seu compte (usant els procediments que vaig indicar anteriorment) i feu clic a la seva foto a la part superior dreta, seleccioneu l'element Configuració i privacitat menú que apareix i canvieu el nom al camp al costat de la redacció Nom d'usuari. Després feu clic al botó Desar Canvis que es col·loca a la part inferior per confirmar i aplicar els canvis.

Una vegada que hagi fet això, els canvis es realitzaran instantàniament i podrà començar a utilitzar Twitter amb el seu nou nom d'usuari immediatament. Abans que t'alarmis, vull assenyalar que tot i el canvi realitzat, els comptes que segueixis i els teus seguidors sempre seguiran en el seu lloc sense que tu facis res. A la pràctica, el canvi de nom no conduirà de cap manera a la pèrdua dels seus contactes.

No vol eliminar el seu compte de Twitter per complet, però ho fa amagar tweets escrit i compartit, des de l'ull públic? Si? Doncs res més fàcil! Explicaré tot en detall en les següents línies.

Per fer això, simplement entreu en el seu compte de Twitter (sempre segueixi les meves instruccions anteriors) i pressioni a la seva foto de perfil situada a la part superior dreta, seleccioneu configuracions i privacitat al menú que es mostra i feu clic a l'element intimitat i seguretat de la barra lateral esquerra. Després situeu la marca de verificació a la casella situada sota de l'article Protegeix les meves tweets i feu clic al botó blau Desa els canvis que es col·loca a la part inferior de la pàgina.

Un cop realitzats aquests passos, els teus futurs missatges compartits a Twitter seran visualitzats únicament i exclusivament pels usuaris als quals atorgues una autorització específica. Els tweets que ja són presents en el perfil seran ocults per Twitter, però encara poden ser accessibles des d'altres llocs i motors de cerca que ja els han indexat mentrestant. No obstant això, tingui en compte que Twitter és una xarxa social i està dissenyada per compartir els seus pensaments amb altres usuaris; però, això no li impedeix amagar els seus tweets i compartir-los només amb els usuaris de la seva elecció.