Com esborrar els missatges enviats a Twitter. Que Twitter compti amb l'opció de esborrar els missatges enviats és un dels desitjos de tots els usuaris d'aquesta comunitat. Poder esborrar un missatge impulsiu o amb faltes d'ortografia és el que necessita aquesta xarxa social, ja que en ocasions, podem enviar tweets sense prestar massa atenció al seu contingut oa la manera de escriure-ho.

En altres articles hem parlat sobre Com programar publicacions a Twitter o Com descarregar vídeo de Twitter a diferents dispositius, Però en aquesta ocasió desenvoluparem Com esborrar els missatges enviats a Twitter.

Índex

Com esborrar els missatges enviats a Twitter pas a pas

Que hi hagi un botó de desfer a twitter seria ideal per corregir les nostres faltes d'ortografia un cop publicat el tuit. Amb les presses podem cometre molts errors, que a priori, no veiem. Per això, un cop publicat el tuit i llegit amb més deteniment, si trobem una errada tan sols hauríem pressionar el botó de desfer tweet i millorar la seva comprensió.
Ara bé, tot això seria l'ideal sobre aquesta nova funció, però per desgràcia aquestes no són les seves característiques reals.
Les caràcter de el boto desfer a Twitter seran:

  • Escriure tweet a la plataforma
  • Interval de 5 segons per editar tweet
  • Pressionar botó «desfer tweet» i corregir

Com es pot veure, tan sols disposem de 5 segons per penedir-nos de tuit. Temps massa escàs com perquè siguem capaços de rellegir el que hem escrit i poder optar a aquesta nova caraterística. Per tot això, podem dir clarament que a twitter no hi ha l'opció de publicació editable, en comparació amb altres plataformes com Youtube en què sí pots editar el teu comentari en qualsevol moment.esborrar els missatges enviats a Twitter

Com editar Tweet

Els usuaris de Twitter no estan contents amb aquest nou botó, Ja que no significa una millora per editar un tuit de què ens penedim o no està ben expressat. Com sembla ser que l'opció de donar més temps per editar no es contempla, han decidit donar idees que ajudin a assegurar-nos que el nostre tuit és correcte.

Un usuari ha exposat l'alternativa d'una finestra de vista prèvia de l'tuit abans d'enviar-lo definitivament, i així, corregir els errors que es detectin en ell. Aquesta finestra en la qual veiem el resultat final del nostre tweet és una idea fantàstica, ja que és com veure-ho publicat a la xarxa però tenint encara l'opció de modificar sense problemes, I sense l'impediment dels 5 segons, que són molt escassos en qualsevol situació.

De totes maneres, encara hem d'esperar la resposta oficial procedent de Twitter. És possible que l'eina rebi alguns canvis abans de ser implementada a causa de les queixes i suggeriments de tuiters, i partint del fet que finalment es decideixi implementar aquesta millora.

Esperem que aquest article hagi estat de gran ajuda i resolgui els teus dubtes sobre Com esborrar els missatges enviats a Twitter. Si vols aprendre sobre Com augmentar seguidors a Twitter, Segueix navegant a través de la pàgina de Parada Creativa.