Necessita ressaltar alguns passatges en un arxiu PDF que se li va enviar per correu electrònic o afegir anotacions dins d'ell però no sap quin programa utilitzar? Ho sentim, però per què perdre el temps instal·lant altre programari en el seu PC quan pot fer tot directament en línia? Sí, ho vas llegir bé! En aquest moment hi ha diversos serveis web que li permeten editar un arxiu PDF en línia afegint textos, imatges, notes, Destacats i molt més a l'últim.

Aquestes són eines totalment funcionals en qualsevol navegador i sistema operatiu i per a l'ús de les quals no cal instal·lar complements especials, Acrobat Reader o un altre programari a la Pc. A més, aquestes eines es poden usar sense gastar ni un cèntim. L'única cosa que eventualment haurà de fer (però només en alguns casos!) Serà crear un compte per poder usar el servei, això és tot.

Com es diu Et sembla molt interessant, però sent poc pràctic en termes de tecnologia de la informació i noves tecnologies, tems que les eines per modificar un arxiu PDF en línia que et suggereixo puguin ser massa complicades per a tu? Però no, t'equivoques ... i gran! Contràriament a les aparences i més enllà del que pugui pensar, editar un arxiu PDF en línia és realment molt simple. ¡Dedica uns cinc minuts del teu temps lliure a llegir aquesta guia i t'ho demostraré! Llavors aquestes llest? Vostè? Està bé. Per tant, desterrem la xerrada i procedim.

DocHub

Si està buscant una solució que li permeti editi un arxiu PDF en línia afegint textos personalitzats, ressaltats, signatures, rotant i eliminant les pàgines dels documents originals, el primer servei que suggereixo que provi és DocHub.

Per utilitzar aquest servei, feu clic aquí per connectar-immediatament a la pàgina principal i crear un compte gratuïta registrant-se amb la seva adreça de correu electrònic o iniciant sessió a través de google o Dropbox. Un cop completat, accedeixi a la safata d'entrada de correu electrònic, feu clic a l'enllaç de confirmació rebut de DocHub i entreu en el servei escrivint les seves credencials.

En aquest punt, feu clic al botó + situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element Importa nou document des del menú que apareix i pressiona el botó Ordinador per carregar el PDF que voleu editar des de la seva Pc. Alternativament, pot fer clic als botons de Google y Dropbox per importar documents directament des d'aquests serveis o enganxar l'adreça d'un PDF ja present en Internet en el camp URL.

Una vegada que es carrega l'arxiu (triga uns segons), feu clic al botó crear document i comenci a editar el seu PDF usant els botons de dalt: fent clic a la icona lletra «A» pot afegir escrits personalitzats a el document fent clic a la icona de retolador pots ressaltar el contingut de l'arxiu amb l'eina llapis pots dibuixar en els fulls de el PDF, pressionant la icona de l' imatges pots inserir imatges en qualsevol lloc de la pàgina, mentre fas servir el botó signe Podeu afegir una signatura a l'arxiu.

Si voleu canviar l'ordre de les pàgines, rotar o eliminar les que consideri supèrflues, feu clic a la icona amb i 9 quadrats que veu a la barra lateral esquerra i utilitza les miniatures de les pàgines que apareixen en el lateral per realitzar els canvis que desitgi.

En acabar el seu treball en el document, pot guardar el PDF editat amb DocHub fent clic a botó blau amb fletxa cap a la dreta que es troba a la part superior dreta i seleccionant l'element Descarregar PDF des del menú que apareix.

Després va anar a la carpeta del seu PC on es guarden els arxius descarregats d'Internet per veure el fitxer modificat.

Si esteu a un document en línia per realitzar altres canvis en el futur, torneu a la pàgina principal de DocHub i feu clic al botó Desar que es troba a la barra lateral dreta, a sota del nom de l'arxiu.

PDFescape

Una altra gran eina per editar un arxiu PDF en línia és PDFescape. Aquest és un servei en línia sense cost que li permet editar documents en format PDF directament des del navegador web i d'una manera tan simple com intuïtiva. Prova-ho i estic segur que no et penediràs.

Per poder usar PDFEscape, feu clic aquí per connectar immediatament a la pàgina principal i carregar el document a editar fent clic primer al botó Editeu la seva PDF ara i després en Pujar PDF a PDFescape, Navega / Triar arxiu y Pujar.

La barra d'eines de PDFescape es divideix en tres pestanyes. Al principal ( Insereix ) Trobarà els botons per a inserir text, imatges, dibuixos i altres elements personalitzats dins el document. a anotar troba el ressaltador ( punt culminant ) I anotacions ( Nota adhesiva ) Mentre que en pàgina Pot modificar les pàgines de el PDF girant, tallant i eliminant-les.

Quan estigui satisfet amb el resultat, feu clic al icona verda amb la fletxa situada a la barra lateral esquerra per descarregar el PDF modificat al seu Pc.

Quan es completi la descàrrega, aneu a la carpeta del seu PC on es guarden els arxius descarregats d'Internet per veure el fitxer modificat.

En línia 2PDF

Un altre servei que li suggereixo que intenti editar un arxiu PDF en línia és sens dubte En línia 2PDF. Aquesta és una excel·lent eina que es pot utilitzar directament des d'un navegador web dedicat a editar i convertir arxius en format PDF. Podeu utilitzar aquest servei per editar i convertir les seves documents PDF a altres formats i també per combinar dos o més arxius en un. El servei és totalment gratuït però té algunes restriccions de càrrega (no és possible processar més de 20 documents simultàniament i no pot carregar arxius de més de 50 MB, 100 MB per a càrregues múltiples).

Per editar un arxiu PDF en línia amb Online2PDF, la primera operació que ha de fer és fer clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web principal de l'servei. Feu clic al botó ara seleccionar arxius i triï els documents que es processaran des de la seva Pc i després escolliu com procedir amb l'arxiu fent clic a la pestanya compressió, vista, Imatge a PDF, protecció, Capçalera / peu de pàgina, sobresortir o disposició.

Si cal, també pot convertir l'arxiu PDF seleccionant maneres i format pels menús desplegables apropiats que coincideixen amb els elements manera: y convertir.

Finalment, pressiona el botó. convertir i espereu fins que els seus documents es processin per primera vegada i després es descarreguin al seu PC.

Quan es completi el procés, aneu a la carpeta del seu PC on es guarden els arxius descarregats d'Internet per veure el fitxer modificat.

DocsPal

No voleu canviar el contingut d'un PDF directament, però ¿simplement voleu convertir a un format d'arxiu més «flexible», com Word DOCX? Cap problema Per a això, pot contactar amb el servei gratuït en línia. DocsPal que, per a la nota, li permet transformar documents en format PDF a documents Word, RTF, ODT, pàgines web i més amb només uns pocs clics. No em creus? Bé, llavors prova-ho ara i veuràs que canvies d'opinió a l'instant.

Per utilitzar aquest servei, feu clic aquí per connectar-immediatament a la pàgina principal i després feu clic al botó Navega i seleccioneu el document PDF per convertir. Després seleccioneu el format de destinació al menú desplegable convertir i feu clic al botó convertir per completar l'operació.

Per descarregar el document convertit, simplement feu clic en el seu nom situat a la part inferior de la pàgina.

Després va anar a la carpeta del seu PC on es guarden els arxius descarregats d'Internet per veure el fitxer processat.