Com eliminar AssistiveTouch a iPhone

Per una mala caiguda, a la teva iPhone Algunes tecles no funcionaven i, per aquest motiu, mentre esperaves la reparació, havies activat AssistiveTouch, la funció d'accessibilitat que permet simular el funcionament de el botó d'inici (i molt més) a través de la pantalla tàctil. Però ara, com que el dispositiu està com nou i ha estat reparat, li agradaria saber com desactivar aquesta funció, perquè no recorda com.

Com es diu? Així són les coses i et preguntes com eliminar AssistiveTouch a iPhone ? En aquest cas, et alegrarà saber que, en les properes línies, detallaré els passos a seguir per desactivar aquesta opció d'accessibilitat en iPhone 8, 8 Plus i versions anteriors. Després d'això també explicaré com actuar en iPhone X i models superiors, ja que els procediments a implementar són una mica diferents.

Dit això, si ja estàs a punt per començar, pren-te uns minuts de temps lliure, seu còmodament i segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te: veuràs que aconseguiràs fàcilment la intenció que t'has proposat. En aquest punt, tot el que he de fer és desitjar-te una bona lectura.

  • Com eliminar AssistiveTouch a iPhone
  • Com eliminar AssistiveTouch a iPhone X

Índex

Com treure AssistiveTouch iPhone

Si et preguntes com eliminar AssistiveTouch a iPhone i tens un model d'iPhone igual o anterior a el 8 (o 8 Plus), primer has de saber que és possible tenir èxit implementant diversos procediments, com vaig a explicar en les següents línies.

La primera solució és actuar a través del menú d' configuracions iOS: Premeu, després, en icona d'engranatge que trobes a la pantalla d'inici del teu dispositiu i aconsegueixes la ruta General> Accessibilitat> AssistiveTouch fent clic en els elements rellevants.

Un cop fet això, a la pantalla que se li mostra, mogui la palanca cap amunt APAGAT, En correspondència amb la redacció Toc d'assistència, Per desactivar AssistiveTouch.

Alternativament, pot desactivar el Toc d'assistència també a través de les ordres de veu de Siri. En aquest cas, però, l'assistent digital d'Apple ja ha d'estar habilitat prèviament.

Dit això, recorda Siri mantenint pressionada la tecla Llar o dient » Hola Siri «(Si també ha activat aquesta opció) i digueu l'ordre» desactivar AssistiveTouch "Per tenir aquesta funció d'accessibilitat desactivada per Siri.

Per confirmar l'execució de l'operació, Siri resposta: «Genial, vaig desactivar AssistiveTouch», Mostrant-li que en realitat ha desactivat el botó corresponent al menú configuracions.

A més, si prèviament va habilitar AssistiveTouch com una drecera al abreviatures, Per deshabilitar pots seguir un procediment addicional que requereix que actuïs a través d'aquesta mateixa pantalla, accessible al menú configuracions d'iOS.

Per posar-ho en pràctica, premi icona d'engranatge que trobes a la pantalla d'inici i toca els elements General> Accessibilitat> Abreviatures, Després desmarqueu la Toc d'assistència.

A més, si el Toc d'assistència està habilitat al menú abreviatures, Per desactivar-encara més ràpid, premeu el botó tres vegades seguides Llar (El fiscal o el virtual que és visible amb el Toc d'assistència actiu) i això és tot.

Com eliminar AssistiveTouch iPhone X

et preguntes com eliminar AssistiveTouch en iPhone X ? Si és així, ha de saber que per als models d'iPhone que comencen amb iPhone X exactament les mateixes operacions indicades en el capítol anterior no són vàlides, ja que aquests dispositius no tenen el botó Llar físic.

Dit això, per desactivar Toc d'assistència encara pots actuar a través del menú configuracions d'iOS. Per fer això, premeu icona d'engranatge que trobes a la pantalla d'inici i toca els elements General> Accessibilitat> AssistiveTouch. Ara, a la pantalla que se't mostra, desactiva Toc d'assistència, pujant APAGAT la palanca que trobes en correspondència amb la seva veu.

A més, si anteriorment va encendre Siri, pot apagar el Toc d'assistència mitjançant ordres de veu. Per fer això, invoqui l'assistent de veu pressionant i sostenint el botó lateral (O dius » Hola Siri «, Si també ha activat aquesta opció), digui la comanda» desactivar AssistiveTouch «, Per assegurar això Siri actuar en el seu nom desactivant la configuració d'accessibilitat.

Si tot va sortir bé, Siri confirmarà que ha realitzat l'operació correctament, responent » Excel·lent, vaig desactivar AssistiveTouch « i mostrant-te l'opció desactivada al menú configuracions.

Si després ha habilitat el Toc d'assistència com una drecera al menú abreviatures, Pot realitzar un pas alternatiu per desactivar aquesta funció d'accessibilitat.

Per fer això, premeu en l'aplicació configuracions d'iOS (el icona d'engranatge que troba a la pantalla d'inici), pressiona els elements General> Accessibilitat> Abreviatures, Després tregui la marca de verificació en l'article Toc d'assistència.

A més, si ha habilitat Toc d'assistència al menú de abreviatures, Pot desactivar encara més ràpid pressionant el botó lateral que, en iPhone X i models posteriors, reemplaça el botó Llar. Alternativament, també pot desactivar-pressionant les tres vegades consecutives Botó d'inici virtual visible amb el Toc d'assistència actiu. Fàcil, oi?