Com eliminar Spy Hunter. El Spyhunter es presenta com un antispyware de pagament capaç d'eliminar infeccions a la PC. Quan s'instal·la el supòsit antivirus, Resulta ser fals, ja que l'eina és, de fet, XNUMX:XNUMX programa espia, que roba la seva informació personal per aprofitar-la financerament.

Si ho va instal·lar inadvertidament, pot desinstal·lar-com qualsevol programa. No obstant això, si la desinstal deixa residus difícils d'eliminar, pot usar algun programari legítim de neteja de PC per eliminar completament Spy Hunter del seu PC.

Com desinstal lar Spy Hunter del teu PC

En Windows 10, Obriu el Panell de control a través del menú Inici> Configuració> Aplicació> aplicacions i característiques. Desplaceu-vos cap avall de la pàgina fins a trobar el Spyhunter . Seleccioneu-i, en les opcions que apareixen, trieu Desinstal.

Com eliminar el malbaratament de Spy Hunter amb Malwarebytes Anti-Malware

Descarregar Malwarebytes Antimalware i instal·la a l'ordinador. Obre el programa i actualitza'l. Ara, obre l'opció Analitzar i seleccioneu anàlisi personalitzat. Sàpiga que aquest programari amb l'opció quarantena seleccionat per defecte. Si vols una altra opció, per exemple, Eliminar, Canviar en la configuració de el programa. Feu clic a Configura anàlisi, Verifiqui totes les unitats enumerades i premeu el botó Analitza ara.

Després de completar l'anàlisi, feu clic a quarantena o Eliminar, Si va anul·lar la selecció de l'opció per defecte en la configuració abans de l'anàlisi.

Finalment, feu clic acabar .

Com eliminar les restes Spy Hunter amb AdwCleaner

descarregar AdwCleaner i instal·la a l'ordinador. Recentment, el programari va ser comprat per Malwarebytes i la seva interfície és molt similar a el programa presentat anteriorment.

Per utilitzar AdwCleaner, obriu el programari i feu clic comprova ara.

Finalment, feu clic Elimina.

Fins aquí el tutorial d'avui. Aneu amb compte i informeu-vos sempre abans de descarregar un programa. En aquests dies, intenten aprofitar-se de qualsevol. Així que, sobretot, no doni cap dada personal (i molt menys bancari) a cap programari.