Com eliminar AVG Secure Search de la seva navegador. Aquest programa i la b arra d'eines de seguretat d'AVG són dos complements instal·lats amb AVG Anti-Virus Free i certs programes gratuïts. Un cop instal·lat, el primer es converteix en la seva nova pàgina d'inici i el segon es troba a la barra d'adreces de navegador. Si bé protegeixen la seva Pc de llocs web infectats mentre navega i navega per la web, també redueixen el rendiment del seu navegador. Per tant, es recomana eliminar-los.

Com eliminar AVG Secure Search del seu navegador fàcil

Com desinstal lar AVG Security Toolbar de el Panell de control

Premeu simultàniament les tecles Windows + X i seleccioneu Panell de control. Després feu clic a Desinstal·lar un programa o Programes i recursos.

A la llista de programes que apareix, busqui la Barra d'eines de seguretat d'AVG i feu clic dret sobre ell per obrir les opcions. Feu clic al botó Desinstal i confirmi,

 

Com eliminar AVG Secure Search de Google Chrome

Obre google Chrome, Veu a menú i en la part superior dreta selecciona configuracions > Mostra configuracions avançades (A la part inferior de la pàgina de configuració).

Després feu clic a restablir configuració > restablir. La seva pàgina d'inici es restablirà, a l'igual que la nova pestanya i el motor de cerca. A més, es deshabilitaran totes les extensions i s'eliminaran les dades temporals.

 

Com fer-ho des de Firefox

Inicieu Firefox, Obriu el menú a la part superior dreta i feu clic a l'opció Ajuda. Al menú obert, seleccioneu Dades de suport.

Després feu clic a restaurar Firefox i confirma. Els complements i personalitzacions seran eliminats. A més, la configuració de el navegador tornarà als seus valors per defecte. Llavors veu a:

 

C: Arxius de Programes (x64) Mozilla Firefoxbrowsercomponents

Situa l'arxiu avgMozXPCOM.js i elimina-.

Això eliminarà tots els rastres d'AVG Secure Search del seu navegador.

Eliminar AVG Secure Search d'Internet Explorer

Obriu Internet Explorer, Feu clic a la icona d'ajustos i seleccioneu Opcions d'Internet. Entreu al opcions avançades i feu clic al botó restaurar. Després marqui l'opció Eliminar configuracions personals i feu clic a restaurar.

Com eliminar AVG Secure Search Waste amb AdwCleaner

Després de descarregar i instal · lar AdwCleaner, Executa-ho i feu clic a Analitzar o Check i esperi mentre l'eina escaneja la seva Pc. Després de la revisió, feu clic a aclarir per eliminar qualsevol cosa que es refereixi a AVG Secure Search.