Com eliminar el compte d'identificació d'Supercell

Després de jugar-lo durant dies, et vas adonar que ja no tenies temps lliure per dedicar-li a Clash Royale, Un dels títols més famosos desenvolupat per Supercell. Per aquesta raó, has pres una decisió dràstica: esborrar permanentment el teu Identificació de supercélulas El compte que permet guardar en línia els avenços dels títols produïts per l'empresa sueca i sincronitzar en tots els seus dispositius.

No obstant això, lamentablement, tots els seus intents d'eliminar el compte en qüestió no han donat el resultat desitjat i ara no sap com fer-ho. Si aquest és el cas, no et preocupis: si vols, estic aquí per ajudar-te i explicar-te com esborrar el compte d'identificació d'Supercell. De fet, en els següents paràgrafs d'aquesta guia, trobaràs el procediment detallat per desconnectar el teu compte de qualsevol joc desenvolupat per Supercell i sol·licitar la seva eliminació definitiva.

No obstant això, primer, serà el meu treball dir-los el que implica l'eliminació d'una identificació de supercélula i què fer si tenen dubtes. Si estàs d'acord i no pots esperar a saber més, no seguim endavant i vegem com procedir. Que tinguis una bona lectura i bona sort amb tot!

  • Com esborrar la identificació de supercelda

Abans que arribem a el cor d'aquest tutorial i li expliquem com esborrar el compte d'identificació d'Supercell Potser li resulti útil saber el que implica l'eliminació del compte en qüestió i el que pot fer si té dubtes.

L'eliminació del seu ID de supercélula no només resultarà en la pèrdua de el progrés de el joc de tots els títols vinculats a ell, sinó també de qualsevol compra realitzada en el joc amb moneda real, com gemmes, monedes, baguls, articles, etc.

Pel que fa a l'procediment per esborrar un compte d'identificació d'Supercell, cal iniciar un dels jocs desenvolupats per l'empresa sueca (per exemple, Clash Royale, Brawl Stars etc.), accedir a el servei de suport automatitzat de Supercell i sol·licitar suport a través del xat.

Finalment, voldria informar-lo que aquest procediment implica el tancament i l'eliminació permanent del seu compte: un cop eliminada, el seu compte ja no es pot recuperar. No obstant això, si has tingut dubtes a les poques hores d'haver enviat la teva sol·licitud, pots tornar a contactar amb el Suport de Supercell, i si la teva sol·licitud encara no ha estat processada, és possible que puguis recuperar el compte d'identificació d'Supercell. ¿Tot clar? Bé, llavors anem a el costat pràctic de l'assumpte.

Com esborrar la identificació de supercelda

Per esborrar una identificació de supercélula has d'accedir a la configuració de qualsevol joc desenvolupat per la famosa companyia finlandesa, seleccionar l'opció de rebre assistència i sol·licitar l'eliminació del teu compte a través de xat. Tot s'explica en detall a continuació.

De «Brawl Stars

Si la seva intenció és simplement desconnectar la seva identificació de supercélula de Estrelles de la baralla el famós joc per a dispositius Android e iOS/ IPadOS en el qual dos equips han de competir en batalles Online, iniciar l'aplicació en qüestió i esperar que el joc es carregui.

Quan ho hagis fet, toca el botó ☰ a la cantonada superior dreta, selecciona l'opció Identificació de supercélulas de menú que s'obre i, en la nova pantalla que apareix, premi sobre la icona de l' enginy. Ara, seleccioneu el Paràmetres i pressiona el botó Surti. per desconnectar el teu compte de joc de Brawl Stars.

Si, en canvi, has decidit esborrar permanentment el teu ID de supercélula, veu a la pantalla principal de Brawl Stars, prem el botó ☰, selecciona l'opció Paràmetres i, en la nova pantalla que es mostra, assegureu-vos que al costat de l'element Identificació de supercélulas el símbol Això indicarà que el seu compte d'identificació d'supercélula està actualment connectada a Brawl Stars.

Si no és així, toqueu el ID... premis en les entrades ... ingressa a e continua inserir el direcció de correu electrònic associat amb el seu ID de supercélula en el camp apropiat i premi el botó ingressa a. Després connecteu-vos a la bústia de correu electrònic, anoti el Codi de 6 dígits que et van enviar per correu electrònic i van tornar a Brawl Star. Llavors, introduïu el codi en qüestió en el camp apropiat i premeu el envia... per entrar. Per al procediment detallat, els deixo la meva guia sobre com connectar-se a la supercélula ID.

En aquest punt, premeu la tecla Guies i assistència... tocar la veu ... Compte i identifica el Encara necessites ajuda?. Ara, pressiona el botó Contacti'ns a per accedir a xat de suport automàtic, seleccioneu les opcions Altres y Esborrar les meves dades i tocar el continua... per enviar la seva sol·licitud a el personal de l'supercélula.

D'aquí a unes hores rebrà una resposta d'un proveïdor de serveis de l'empresa sueca que pot demanar-li que especifiqui per què ha triat esborrar la seva identificació de Supercell i si voleu associar les seves dades de joc amb un altre compte de Supercell (en aquest cas haurà de proporcionar una adreça de correu electrònic per crear una identificació de supercélula).

Tot el que has de fer, llavors, és seguir les instruccions donades al xat i esperar que el teu compte sigui esborrada permanentment.

De Clash Royale

Per esborrar permanentment la seva identificació de supercelda de Clash Royale... iniciar el famós joc per dispositius Android y iPhone/iPad, Esperar que el joc es carregui, pressionar el botó ☰, a dalt a la dreta, i seleccionar l'opció Paràmetres de menú que s'obre.

En la nova captura de pantalla que es mostra, assegureu-vos que l'element connectat indicant que estàs connectat al teu ID de supercélula, toca el botó Guia i assistència... seleccioni l'opció ... Compte i premis en la veu Contacti'ns a. Llavors seleccioneu l'element Altres... tria l'opció ... Esborrar les meves dades i pressiona el botó continua... per enviar la seva sol·licitud a el personal de Supercell.

Des que un operador en directe es faci càrrec de la seva sol·licitud i respongui al seu missatge, indiqueu si voleu eliminar la seva identificació de supercelda i associar les seves dades de joc a un altre compte (en aquest cas, proporcioni una adreça de correu electrònic per crear un nou ID d'supercelda) o si també voleu suprimir totes les dades associades al seu compte, llavors seguiu les instruccions proporcionades al xat per completar l'eliminació del seu compte.

¿Perdó? ¿Només vols desconnectar la teva identificació de supercélula de Clash Royale? En aquest cas, premeu el botó ☰, seleccioneu l'element Paràmetres i, a la pantalla recentment mostrada, premi el botó connectat. Ara, seleccioneu el Paràmetres... pressiona els botons ... Surti. e confirmeu i està fet.

De Clash of Clans

Si prefereixes eliminar el teu compte d'identificació d'Supercell de Xoc de Clans... iniciar l'aplicació de el joc en qüestió per Android i iOS / iPadOS i esperar que el seu poble es carregui. En aquest punt, premi al enginy a la cantonada inferior dreta, i assegura't que al Paràmetres l'opció connectat... indicant que la seva identificació de supercélula està connectada a Xoc de Clans.

Ara, si vols sortir sense esborrar el compte en qüestió, prem el botó connectat... seleccioni el ... Paràmetres i tocar els botons Surti. e confirmeu. D'aquesta manera pots seguir jugant a Clash of Clans sense utilitzar el teu ID de supercélula.

Si, per contra, desitja procedir a l'eliminació completa del seu compte, si us plau aneu a la secció Paràmetres de Clash of Clans, toca el botó Guia i assistència... premis de veu ... Compte i triar el Contacti'ns a... per posar-se en contacte amb l'assistència de Supercell.

Després d'això, seleccioneu el Altres... pressiona el botó ... Esborrar les meves dades i triar el continua. D'aquesta manera, pots enviar la teva sol·licitud a el personal de Identificador de Supercell, Que et respondrà en poques hores: fins i tot en aquest cas, per completar l'eliminació del teu compte, tot el que has de fer és respondre a les preguntes fetes per l'operador que t'està donant assistència i seguir les seves instruccions.

Des Boom Beach

El procediment per eliminar un compte d'identificació d'Supercell de boom Beach un altre dels jocs desenvolupats per Supercell i disponible per a dispositius Android i iPhone / iPad, és gairebé idèntic als altres jocs de la companyia sueca.

Després d'iniciar Boom Beach en el teu dispositiu i esperar que la teva illa es carregui, prem la icona de l' enginy a la cantonada superior esquerra per accedir als paràmetres de el joc. Ara, si la seva intenció és només desconnectar la seva identificació de supercélula de Boom Beach, localitzi l'article Identificació de supercélulas i tocar el . En aquest punt, pressiona sobre Paràmetres... tocar el botó ... Surti. i pressiona a l'opció confirmeu per desconnectar del seu compte.

Si, en canvi, vols esborrar el teu ID de supercélula, pressiona l'opció Ajuda present en la captura de pantalla Paràmetres... seleccioneu l'article ... Compte i tocar el botó Contacti'ns a. Al xat de suport automàtic, seleccioneu l'opció Altres visible a la secció Seleccioneu una resposta i triar la veu Eliminació de dades.

Després d'això, pressiona el continua... per enviar la seva sol·licitud a el personal de l'supercélula. Des que un operador en viu es faci càrrec de la seva sol·licitud, seguiu les seves instruccions i respongui a qualsevol pregunta que pugui ser necessària per a cancel·lar el seu compte.

Des del dia de l'fenc

Ha connectat seva identificació de supercélula a El dia de l'fenc el joc per Android i dispositius iPhone / iPad en el qual es pot simular la vida al camp? Un cop més, tant per desconnectar com per esborrar el seu compte, simplement accedeixi a la configuració de el joc.

Per procedir, comenceu Hi ha Day al dispositiu, espereu que es carregui el llumí i premi el botó enginy... dalt a l'esquerra. Per desconnectar la seva identificació de Supercelular de Hi ha Day, toqueu la veu connectat... seleccioni el ... Paràmetres i, a la pantalla recentment mostrada, feu clic al Surti. e confirmeu.

Si, per contra, tens la intenció d'esborrar el teu ID de supercélula del tot, veu a la secció Paràmetres pressionant el enginy... tocar la veu ... Guies i assistència i seleccionar el Compte. Ara, localitza el Encara necessites ajuda? i pressiona el botó Vés a... per accedir a el servei de suport automatitzat de Supercell.

En aquest punt, triï el Altres dues vegades seguides, toca la teva veu Accés i eliminació de dades... seleccioni l'opció ... Esborrat de dades i pressiona el botó no per confirmar la seva intenció d'eliminar el seu compte d'identificació d'Supercell.