Com eliminar el recordatori de privacitat de google. Cada vegada que fa una recerca en G oogle, ¿Apareix un missatge relacionat amb la privacitat? Li agradaria eliminar però no sap com fer-ho? En aquest tutorial, li ensenyaré a fer-ho.

Com a resultat final, podrà navegar de manera segura sense veure el missatge de privacitat (sempre que faci servir el mateix compte de Google) i, el que és més important, ha de comprendre per a què serveix aquest missatge, que és de fonamental importància. A més, aprendrà informació sobre com Google recopila dades d'usuaris i els fa servir.

Com eliminar el recordatori de privadesa de Google pas a pas

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment sobre com eliminar el recordatori de privadesa de Google, Crec que és important explicar quan i per què apareix aquest missatge i per què és de fonamental importància.

Es requereix el recordatori de privacitat de conformitat amb lleis de protecció de dades i li demana a l'usuari que llegeixi, comprengui i accepti la política de privacitat de Google. El meu consell és seguir les indicacions de la companyia californiana, ja que d'aquesta manera podrà comprendre millor quina informació recopila, com s'usa i quines possibilitats té per administrar millor aquestes dades.

En cas que es pregunti en quines ocasions apareix aquest recordatori a la pantalla, es mostra sempre que usi o accedeixi a un servei de Google (Per exemple, Gmail) I encara no ha acceptat l'última versió de la política de privacitat.

De fet, estem parlant de qüestions que són tan importants com complexes, que sovint requereixen una acurada revisió per part de la companyia californiana amb base en les regulacions actuals.

Per aquesta raó, no hi ha una forma real d'eliminar completament el missatge de privacitat de Google, però encara puc explicar com intentar fer que aparegui el menys possible i a el mateix temps com administrar la seva privacitat quan usa el seu compte de Google.

Eliminar el missatge recordatori de privadesa de Google

Si ja no desitja conèixer el missatge de privadesa de Google, el procediment que ha de seguir per a eliminar-lo, o al menys per veure-ho només unes poques vegades, és molt simple. Simplement iniciï la sessió al compte de Google i mai elimini galeta o tancament sessió.

Per tant, connecteu-vos a la pàgina d'inici de Google i premeu el botó blau entrar, Present a la part superior dreta.

A continuació, introduïu la direcció de correu electrònic, Feu clic a Següent, Escriviu la contrasenya d'accés al seu compte i pressioni de nou Següent per iniciar sessió.

Bé, a partir d'ara no haurà d'abandonar el seu compte per veure el recordatori el menys possible. Si et topes amb ell novament, per eliminar-lo, només hauràs de prémer el botó blau LLEGIR, Llegeix el que està escrit en el quadre que apareix i finalment pressiona el botó ACCEPTAR (Òbviament, en cas que desitgi donar el seu consentiment i continuar utilitzant els serveis de Google).

Ja no veurà el recordatori fins que Google hagi de actualitzar les seves polítiques de privacitat. El consentiment es guarda en el seu compte de Google i, per tant, només pot acceptar-des d'un dispositiu.

En cas que desitgi verificar si ja ha acceptat l'última versió de la política de privadesa de Google, només necessita vincular a aquesta pàgina i iniciar sessió, si se li demana.

El portal li explicarà el que ha de fer: en cas que tot sigui correcte, apareixerà el missatge  Ja has llegit el recordatori de privacitat més recent de Google i no has de fer res més per ara. A més, a la mateixa pàgina, també trobareu informació interessant sobre quines dades processa Google.

Canvi de la configuració de privacitat del compte de Google

Li agradaria entendre millor el que pot fer per protegir la seva privacitat? Cap problema: Google també li permet fer-ho a través d'un lloc web oficial dissenyat específicament per permetre als usuaris protegir millor les seves dades.

Per realitzar el control de privacitat de Google, tot el que ha de fer és connectar-se a aquest enllaç i premeu el botó blau Inici de sessió PER COMENÇAR present en el medi de la pàgina. Introduïu la adreça de correu electrònic, Premeu el botó Següent, Escriviu el contrasenya i premeu el botó Següent per iniciar la sessió al compte de Google.

Perfecte: ara el portal li mostrarà una sèrie de configuracions que pot administrar de forma independent, explicant per a què serveixen i com canviar-les.

En general, només necessita llegir i posar en pràctica la informació proporcionada per Google, prement el botó blau SEGÜENT i després, un cop finalitzat el xec, en l'escriptura CONTINUA I ACCEDEIX AL TEU COMPTE DE GOOGLE.

En cas que l'hi pregunti, no necessitarà verificar la seva privacitat cada vegada que vulgueu canviar aquesta configuració.

De fet, aquest control està dissenyat només per explicar als usuaris per a què serveixen les diferents opcions i, una vegada que es comprèn tot, és possible administrar la configuració de privacitat més ràpidament a través d'aquesta pàgina.