Per ara usualment fas servir Windows 10 per fer qualsevol cosa, però, amb el temps, es va adonar que el Escriptori de la seva Pc s'ha convertit, literalment, en una jungla de icones, En els quals és molt difícil desembolicar. A més, ara troba que l'efecte òptic a causa de el trastorn que s'ha creat és inconcebible, per la qual cosa li agradaria començar eliminar icones de l'escriptori de Windows 10 per posar remei a aquesta situació, però no tens idea de com procedir.

Vaig arribar a el punt, oi? Està bé. En aquest cas, realment crec que puc ajudar-te: durant aquest tutorial, de fet, tindré l'oportunitat de mostrar-te les tècniques més simples i eficients per eliminar o ocultar les icones a l'escriptori de Windows 10. A més, t'explicaré com fer un seguit de operacions addicionals en el mateix, com eliminar el tic (o símbol de l'enllaç) i el ombrejat.

Llavors, sense dubtar ni un segon més, dediqui uns minuts de temps lliure per a vostè i llegeixi amb molta cura tot el que he de explicar-li sobre el tema: estic segur, amb una mica de compromís, finalment podrà obtenir l'escriptori ordenat que anhelaste. Dit això, no em queda res més que fer, a part de desitjar-los una bona lectura i una bona «neteja»!

Com eliminar icones de l'escriptori de Windows 10

Si té la ferma intenció de netejar una mica a l'escriptori de Windows 10, alliberant-, de fet, de les icones que ja no fa servir, seguiu les instruccions que li donaré a les següents parts d'aquest capítol.

Eliminar una icona de l'escriptori de Windows 10

Eliminar una icona de l'escriptori de Windows 10, Ja sigui relacionat amb un arxiu, un programa, una carpeta, un enllaç o qualsevol altre contingut, és molt fàcil.

Un cop hagueu trobat la icona que li interessa, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element Eliminar des del menú proposat: d'aquesta manera, l'enllaç, l'arxiu o qualsevol altre element corresponent, desapareixerà de l'escriptori i es mourà immediatament a la paperera.

Si canvia d'opinió, pot restaurar fàcilment l'element eliminat: feu doble clic a la icona escombraries, Identifiqui la icona del seu interès, feu clic dret sobre ell i després en l'element restaurar, Adjunt a el menú que se li proposa. Per eliminar permanentment la icona, en el seu lloc, ha de triar l'element Eliminar i confirmi la seva voluntat de continuar fent clic al botó .

Eliminar les icones de sistema de l'escriptori de Windows 10

Segurament hi haurà notat que els passos anteriors no són vàlids per a les icones de sistema de Windows 10 com a aquesta PC el escombraries el Carpeta d'usuari I així successivament.

El procediment a utilitzar per eliminar aquestes icones de l'escriptori, de fet, és lleugerament diferent: per continuar, feu clic dret al botó començament Windows, tria l'element ajustos des del menú que se li proposa i, a través de la següent finestra, va anar a les seccions personalització y temes usant les icones apropiats. A continuació, feu clic a l'element. Configuració d'icones d'escriptori, Ubicat sota.

En aquest punt, utilitzant la finestra que s'obre, s'elimini la marca de verificació de la casella al costat dels noms de les icones que ja no desitja mostrar ( Ordinador, arxiu d'usuari, escombraries i així successivament) i feu clic en els botons aplicar y bo, Per confirmar els canvis.

Eliminar totes les icones de l'escriptori de Windows 10

perquè eliminar tots els icones de l'escriptori de Windows 10 (Movent-los a la paperera) i deixant-lo «net», primer elimini les icones de sistema seguint els passos que li vaig explicar anteriorment.

En acabar, seleccioneu totes les icones que encara són presents, «tancant» en un rectangle dibuixat amb el botó esquerre de l'ratolí (pot començar des de la cantonada superior esquerra i acabar a la cantonada inferior dreta) i, quan totes les icones estiguin ressaltats , deixeu anar el botó esquerre de l'ratolí i premeu el botó Eliminar en l' teclat, Per moure aquest últim a la paperera.

Si necessita una solució menys «invasiva» i que li permeti, d'altra banda, amagar temporalment les icones, sense eliminar-los, li suggereixo que consulti les instruccions en el capítol immediatament següent de l'tutorial.

Com amagar les icones d'escriptori de Windows 10

A la secció anterior de l'tutorial, li vaig explicar com eliminar permanentment les icones de l'escriptori de Windows 10, «esborrant-los» físicament del disc i de l'escriptori de l' sistema operatiu. Si troba aquest mètode massa dràstic i desitja amagar icones de l'escriptori de Windows 10 sense eliminar-los, pot utilitzar una opció ràpida ja integrada en Windows.

Per fer això, feu clic dret en un lloc buit en l'escriptori (és a dir, sense icones), seleccioneu l'element vista des del menú de context i, per ocultar immediatament totes les icones de l'escriptori, feu clic a l'element Mostra icones d'escriptori, Per eliminar la marca de verificació corresponent. Si tot està bé, les icones desapareixeran instantàniament de l'escriptori.

Si ho desitja, pot tornar a mostrar les icones de l'escriptori en qualsevol moment (i amb el mateix disseny utilitzat anteriorment), fent clic amb el botó dret en un punt «buit» de la mateixa i anant a menú. Veure> Mostra icones d'escriptori. Molt més fàcil de fer que dir, no et sembla?

Com eliminar el xec de les icones d'escriptori de Windows 10

Des de fa algun temps, ha notat que les icones a l'escriptori de Windows 10 van acompanyats d'un casella de verificació que, quan es selecciona, se'ls agrega una marca. Encara que aquesta opció és molt útil quan es fa servir Windows 10 des de dispositius de pantalla tàctil, pot ser particularment molest quan, d'altra banda, la Pc s'usa amb el ratolí.

Si aquest és el cas, sàpiga que pot fàcilment eliminar xec de les icones d'escriptori de Windows 10 d'aquí a uns segons: primer, obriu el Explorador de fitxers Windows, fent clic a la icona carpeta groga ubicat a la barra de tasques, després feu clic a la pestanya vista, Ubicat a la part superior, tregui la marca de verificació de la casella al costat de l'element Caselles de verificació d'articles i llest Les caixes de selecció desapareixeran immediatament de totes les icones.

Eliminar el símbol de connexió

No va trobar útils els passos anteriors, ja que no és la seva intenció eliminar la casella de verificació combinada amb les icones de l'escriptori, però desitja eliminar la funció dard des de les icones d'enllaç? En aquest cas, ha d'actuar des del registre de sistema, però, li suggereixo que confiï en una solució de programari dissenyada per a aquest propòsit, com Winaero Tweaker, Capaç de simplificar molt les coses.

Per obtenir aquest programa, connectat a la pàgina web corresponent, feu clic a l'enllaç Descarregar Winaero Tweaker i deixeu que el paquet es descarregui completament al seu Pc. Atès que el procediment requerirà un reinici de Explorer, També li aconsello que guardi tots els arxius en els quals estava treballant i que tanqui els programes actius.

Una vegada que tingui l'arxiu comprimit, extraieu a la carpeta que triï i iniciï l'arxiu WinaeroTweaker-xyz-setup.exe col·locat dins d'ell. Després fes clic als botons y Següent per dues vegades consecutives, posi la marca de verificació a la banda de l'article Estic d'acord amb l'acord, Feu clic de nou Següent per quatre vegades consecutives i, per completar la configuració i iniciar el programa, premeu els botons instal·lar y acabat.

En aquest punt, feu clic al botó , Per superar la comprovació de seguretat de Windows i esperar que s'obri la finestra de Winaero Tweaker (alternativament, pot iniciar manualment el programa utilitzant la icona creat a l'escriptori).

Quan això succeeixi, aneu a la secció Els accessos directes ubicat a la barra de l'esquerra (a sota), feu clic a l'opció Fletxa d'accés directe corresponent i posar una marca de verificació a la banda de l'article sense fletxa, Ubicat a la part dreta de la finestra de el programa.

Per concloure i eliminar les fletxes dels enllaços, feu clic al botó reiniciar Explorer que apareix a la cantonada inferior esquerra. Si ho desitja, pot restablir les fletxes en qualsevol moment, seguint els mateixos passos vistos anteriorment però triant l'opció aquest cop Windows per defecte.

Com eliminar el ombrejat de les icones d'escriptori de Windows 10

Pot passar, de vegades, que la resolució de l'monitor en ús no sigui totalment compatible amb Windows 10: per aquesta raó, l'efecte «Ombrejat» aplicat a les etiquetes que acompanyen els icones de l'escriptori podria fer que el nom sigui il·legible (o gairebé). Si es troba en aquesta situació, pot sentir-se còmode, ja que Windows li permet eliminar l'ombra de les icones de l'escriptori en un parell de clics.

Com? T'ho diré immediatament. Primer, s'ubiqui la icona aquesta PC a l'escriptori (o al costat esquerre de la pantalla de Explorador de fitxers ), Feu clic dret sobre ell, trieu l' propietat de menú proposat.

A continuació, feu clic a l'element. Configuracions avançades de sistema, Situat a l'esquerra de la finestra que s'obre, feu clic a la pestanya Avançat adjunt a la següent pantalla i després al botó Configuració ..., Corresponent a la caixa rendiment.

En aquest punt, aneu a la pestanya efectes visuals, Tregui la marca de verificació de la casella Utilitza ombrejat per les etiquetes d'icones d'escriptori, Feu clic al botó aplicar i tanqueu totes les finestres que hi havia obert prement el botó bo.

L'ombrejat de les etiquetes hauria de desaparèixer immediatament, millorant la representació dels caràcters. Si això no succeeix immediatament, reinicia el teu PC per aplicar el canvi.