Com eliminar restriccions en Apple Music

En un intent de reproduir una cançó del teu cantant favorit en Música des d'Apple, Ha trobat alguns problemes que li impedeixen escoltar. Investigant una mica a la web, has descobert que aquest no és un problema de el famós servei de streaming de música d'Apple sinó una restricció que impedeix la reproducció de qualsevol contingut etiquetat com explícit i que, ara, t'agradaria eliminar. No obstant això, al no haver-ho fet mai abans, no té la menor idea de com procedir i, per aquesta raó, li agradaria que l'ajudés a tenir èxit en el seu intent.

Si les coses són exactament com acabo de descriure, sàpiga que avui és el seu dia de sort. En els següents paràgrafs, de fet, t'explicaré com eliminar restriccions en Apple Music des de tots els dispositius en els quals utilitza el servei en qüestió. Tingues en compte que els canvis relacionats amb les restriccions d'Apple Music no estan sincronitzats amb els diferents dispositius associats al teu ID d'Apple i, en conseqüència, hauràs de repetir el procediment en cada dispositiu del teu interès.

Havent dit això, si no pot esperar per obtenir més informació i reprendre l'escolta de les seves cançons favorites en Apple Music, no perdem més temps en una petita xerrada i passem immediatament a l'acció. Poseu-vos còmode, reservi cinc minuts de temps lliure i dediqui a llegir els següents paràgrafs. Seguint amb cura les instruccions que estic a punt de donar-te i intentant posar-les en pràctica, podràs desactivar totes les restriccions relacionades amb Apple Music i utilitzar el servei sense cap limitació. Feliç lectura i, sobretot, bona escolta!

  • Com eliminar restriccions en Apple Music iPhone
  • Com eliminar restriccions en Apple Music Android
  • Com eliminar restriccions en Apple Music Windows PC
  • Com eliminar restriccions en Apple Music Mac
  • Com eliminar restriccions en Apple Music des del navegador

Com eliminar restriccions en Apple Music iPhone

Si t'estàs preguntant com eliminar restriccions en Apple Music des del teu iPhone, has de saber que pots fer-ho des de la configuració del teu «iPhone per». De fet, accedint a la secció Temps d'ús És possible habilitar l'escolta de cançons i àlbums etiquetats com a contingut explícit i administrar qualsevol altra restricció relacionada amb Apple Music.

Per continuar, després pren el teu iPhone, toca la icona roda d'engranatge, Per accedir a l' configuracions iOS i pressioni sobre l'element Temps d'ús. En la nova pantalla que apareix, seleccioneu l'opció Restriccions de contingut i privacitat, Toca l'element Restricció de contingut i feu clic a l'opció Música, Podcast, Notícies. Per habilitar la reproducció de contingut explícit, poseu la marca de verificació al costat de l'element explícit I això és.

Necessites saber això de la secció Restriccions de contingut i privacitat, Pressionant sobre l'opció Biblioteca i Apple Music visible a la caixa intimitat, També pot administrar l'accés d'altres aplicacions instal·lades en el seu iPhone (per exemple, Shazam o google Maps) a Apple Music i la seva biblioteca de música.

Si és així, triï l'opció permetre canvis, Per permetre l'accés a totes les aplicacions enumerades, o mogui la palanca relativa a les aplicacions del seu interès des APAGAT a EN, Per eliminar les restriccions d'accés d'aplicacions individuals.

Alternativament, pot desactivar totalment qualsevol contingut i restriccions de privacitat. Per fer això, torneu a iniciar la sessió configuracions iOS, seleccioneu les opcions Temps d'ús es Restriccions de contingut i privacitat i mogui la palanca a la banda de l'article Restriccions de contingut i privacitat de EN a APAGAT.

Com es diu? ¿Apple Music es tanca automàticament després d'arribar al temps d'ús permès? El més probable és que hagi establert una limitació en l'ús de l'aplicació en qüestió.

Per evitar que això passi en el futur i també eliminar aquesta restricció, accedeixi a la secció Temps d'ús, Toca l'element Limitacions de l'aplicació, Seleccioneu l'opció Música i toca el botó eliminar limitació (Per dues vegades consecutives).

Com eliminar restriccions en Apple Music Android

Si fa servir Apple Music a Android i es pregunta com eliminar les restriccions explícites de contingut per reproduir i escoltar totes les cançons que vulgui sense cap limitació, tot el que ha de fer és iniciar l'aplicació en qüestió, accedir a la configuració del seu compte i desactivar el bloqueig de cançons etiquetatge com explícit.

Per fer això, comenceu Apple Music tocant la seva icona (XNUMX nota musical sobre fons blanc ) Present a la pantalla inicial o al calaix de la seva dispositiu, premeu la icona de tres punts, A la part superior dreta, i esculli l'opció configuracions al menú que s'obre.

En la nova pantalla que apareix, s'ubiqui la secció Restriccions i toca l'opció Restricció de contingut. En aquest punt, si accedeix a la secció de restriccions d'Apple Music per primera vegada, ha de crear un Codi de 4 dígits útil per evitar que altres usuaris puguin canviar els paràmetres en qüestió sense la seva aprovació. Després introduïu el codi que podreu usar cada vegada que vulgui accedir a aquesta secció en els camps Introduïu un codi per restriccions es Torneu a introduir el codi de restriccions.

Un cop fet això, en la captura de pantalla Restricció de contingut, Mogui la palanca de l'article primer Habilitar la restricció de contingut de APAGAT a EN i després repeteixi l'operació per la veu també Música, De manera que permeti la reproducció de les cançons i àlbums assenyalats com explícits.

Com eliminar restriccions en Apple Music Windows PC

Si fa servir Apple Music en un PC amb Windows, Per eliminar les restriccions sobre el contingut explícit, comenceu iTunes (el famós programari multimèdia desenvolupat per Apple a través del qual es proporciona el servei Apple Music a l'ordinador), feu clic a l'element Edita a la part superior i tria l'opció preferències al menú que s'obre.

En la nova pantalla que apareix, seleccioneu la pestanya Restriccions i, si cal, feu clic a la icona cadenat, A la part inferior esquerra, i introduïu la contrasenya del seu compte d'usuari en Windows, per aplicar els canvis. En aquest punt, s'ubiqui l'article Límit i elimini la marca de verificació al costat de l'opció Música amb contingut explícit, Per eliminar les restriccions sobre cançons i àlbums etiquetats com explícits.

Com es diu? No veus la secció d'Apple Music quan inicies iTunes? Si és així, vol dir que ha fet que el servei de transmissió de música d'Apple sigui «invisible». Per poder tornar a escoltar les cançons i àlbums dels teus artistes favorits, fes clic a l'opció Edita, Ubicat al menú superior, seleccioneu l'element preferències, Feu clic a la pestanya Restriccions i, en la nova pantalla que es mostra, s'elimini la marca de verificació al costat de l'element Música d'Apple, Visible al costat de l'opció Desactiva.

Com eliminar restriccions en Apple Music Mac

Si la seva intenció és eliminar el restriccions en Apple Music a Mac amb macOS 10.14 Mojave o versions anteriors, has de saber que també en aquest cas és necessari utilitzar iTunes i el procediment és idèntic a què vaig indicar anteriorment per permetre continguts explícits d'Apple Music a Windows.

Si, d'altra banda, està utilitzant macOS 10.15 Caterina o posterior, comenceu l'aplicació Música, Feu clic a l'element Música visible a la barra de menú i seleccioneu l'opció preferències al menú que s'obre. Ara, triï la pestanya Restriccions i, si cal, habiliti els canvis fent clic a la icona cadenat, A baix a l'esquerra i entrant en contrasenya del seu usuari en macOS.

Un cop fet això, s'ubiqui l'article Límit i elimini la marca de verificació al costat de l'element Música amb contingut explícit. Si, d'altra banda, hi ha una restricció completa que impedeix l'accés a Apple Music, tregui la marca al costat de l'opció Música d'Apple, Visible prop de l'entrada Desactiva. Finalment, pressiona el botó , per guardar els canvis.

Com eliminar les restriccions de el navegador a Apple

Com bé saps, també es pot accedir a Apple Music a través de qualsevol navegador i, fins i tot en aquest cas, pots eliminar les restriccions sobre contingut explícit.

Per fer això, connectat a la pàgina web oficial de l'servei, feu clic al botó Iniciar sessió, A la part superior dreta, ingressi les dades associades amb el seu ID d'Apple en els camps ID d'apple es Contrasenya i premeu la icona de fletxa, Iniciar sessió.

Un cop fet això, feu clic al homenet, A dalt a la dreta, tria l'opció configuracions al menú que s'obre, localitzi la secció Restriccions de contingut i selecciona l'opció versió explícita a través d'menú desplegable Música. Alternativament, pot desactivar totes les restriccions (incloses les relacionades amb altres serveis d'Apple, com Apple TV +) Movent l'interruptor al costat de l'opció Restriccions de contingut de activar a Desactivar.

Independentment de l'elecció realitzada, per guardar els canvis, és necessari crear un codi d'accés necessari per canviar la configuració de restriccions. Després ingressi el codi en qüestió en els camps Establir un codi d'accés es Torneu a introduir el codi d'accés i feu clic al botó Seguir, Per crear el codi i guardar els canvis.