Darrerament, t'has adonat que hi ha massa comptes configurats en el teu PC, moltes de les quals pertanyen a persones que ja no viuen a casa. Per ordenar una mica la pantalla d'inici de sessió de Windows, per tant, va decidir desfer-se dels perfils que ja no són útils: després d'uns segons, però, es va adonar que no tenia ni idea de com procedir, per la qual cosa va pressionar google buscant una solució al seu problema i va acabar en aquesta meva guia.

Com es diu ¿Definitivament ho he endevinat? Perfecte, llavors realment he de dir-te que estàs en el lloc correcte, en un moment que no podria ser millor: seguint les instruccions que et vaig a donar en les següents línies, de fet, aprendràs a eliminar compte de Windows 10 de manera simple i ràpida. A més, m'encarregaré d'explicar-com eliminar un compte de correu electrònic dels aplicació Windows 10 Mail per no rebre totes aquestes molestes notificacions a l'respecte.

Llavors, sense esperar més, posa't còmode, estalvia una mica de temps lliure per a tu i llegeix tot el que t'he de dir sobre el tema: estic segur que, a la fi d'aquesta guia, seràs perfectament capaç de completa la fita que et vas establir, obtenint la sensació d ' «ordre» que tant anhelaste. Bona lectura i bona feina!

Com eliminar el compte d'administrador de Windows 10

Com he esmentat anteriorment en aquesta guia, eliminar un compte de Windows 10 És una operació extremadament simple de realitzar, fins i tot si es tracta d'un perfil amb privilegis administratius. No obstant això, abans de continuar, he d'aclarir un parell de coses molt importants: primer, el perfil que s'eliminarà s'ha d'haver desconnectat prèviament de la Pc; en cas contrari, no serà possible procedir amb la seva cancel·lació definitiva.

A més, cal que l'operació d'eliminació d'un usuari administrador es faci a través d'un compte amb privilegis elevats (o coneixement previ de les credencials d'un altre administrador de la Pc). Precisament per aquesta raó, Windows 10 permet l'eliminació d'un perfil d'usuari administrador només si al menys està configurat en la mateixa Pc un altre compte amb privilegis elevats. Llavors, si no té un, ha de crear un seguint les instruccions que proporciono a continuació.

Crear un compte d'usuari amb privilegis elevats

Per crear un perfil d'usuari en Windows 10, primer ha d'obrir el menú començament (Fent clic al botó amb forma banderí situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i premeu el botó i després escolliu l'element compte des de la pantalla que s'obre i selecciona l'element Família i altres persones, Ubicat a la secció lateral de la mateixa.

En aquest punt, pressiona el botó (+) corresponent a la redacció Afegir un altre usuari a aquesta PC, Indica un Compte de Microsoft per iniciar sessió (pot crear una nova seguint aquestes instruccions) i després especificar la contrasenya per accedir al compte per finalitzar el procés.

Si no té la intenció d'associar el nou usuari a un perfil de Microsoft i vol crear un perfil local, ha de fer clic a l'element No tinc la informació d'inici de sessió de aquesta persona i després en l'article Afegir un usuari sense un compte de Microsoft. Especifica, per tant, un nom per al nou perfil, escriviu contrasenya en els camps indicats i indica tres preguntes i tres respostes de seguretat usant els menús i camps apropiats.

Després de crear el nou usuari, amb o sense un compte de Microsoft, ha de convertir en un usuari de tipus administrador, anant a canviar el tipus de compte : Tot el que has de fer és accedir a la secció novament Configuració> Comptes> Família i altres persones, Feu clic en el compte que acaba de crear i premeu el botó Canviar tipus de compte. Per obtenir ajuda per completar aquesta operació, li aconsello que llegeixi el meu guia sobre com convertir-se en administrador de Windows 10.

Eliminar un compte d'administrador

Ara que finalment ha creat el nou compte administrativa, es pot procedir a eliminar l'anterior. Primer, després reinicieu el PC i entreu amb el perfil recentment creat, després obriu el menú començament o la barra de recerca de Cortana i, al camp de text, escriviu les paraules Panell de control, I després feu clic al resultat més rellevant (el marcat per la redacció aplicació de Escriptori ).

Una vegada que la pantalla de l'Panell de control estigui oberta, feu clic en els elements Compte d'usuari y Elimina el compte d'usuariSeleccioneu el nom de el perfil que voleu eliminar i després feu clic a l'entrada Elimina el compte. En aquest punt, trieu si voleu guardar els arxius personals de l'usuari (Escriptori i Documents, Música, Vídeo, Etc.) prement el botó Mantenir els arxius, O si els elimina permanentment fent clic al botó eliminar arxius. Per concloure i cancel·lar permanentment el compte, premeu el botó Eliminar.

Si no està interessat en guardar els arxius de l'usuari que està a punt d'eliminar, també pot eliminar el perfil mitjançant ajustos Windows 10: després d'obrir el menú començament, Premeu el botó en ella resident, accedeixi a la secció compte i passar a la pestanya Família i altres persones, Seleccionant des de la barra esquerra.

Finalment, feu clic en el compte que voleu cancel·lar i completi l'operació fent clic als botons treure y Elimina el compte i dades : Després d'uns segons, el compte d'usuari i els arxius personals relacionats s'eliminaran de el sistema.

Com desactivar el compte d'administrador a Windows 10

Per alguna raó, tenia la necessitat d'activar el compte d'administrador (és a dir, el compte «superadministrador» que pot actuar sense interrupcions en el sistema operatiu, Sense rebre les sol·licituds d'autorització contínues generades pel control del compte de l'usuari) i ara, per raons seguretat, vols desactivar? Llavors aquesta és la secció més adequada per a tu!

Abans de continuar, assegureu-vos d'haver desconnectat el compte en qüestió de sistema i d'haver iniciat sessió des d'un perfil amb privilegis administratius (O per conèixer el nom d'usuari i la contrasenya d'un administrador, si té la intenció d'actuar des d'un perfil amb permisos limitats).

No obstant això, pot desactivar fàcilment el compte d'administrador: primer, faci clic dret al botó començament de Finestres, Seleccioneu l'article Windows PowerShell (Administrador) des del menú de context proposat i pressiona el botó (També indica, si cal, les credencials d'un administrador de Pc).

Després d'això, escriviu la comanda administrador d'usuari net / actiu: no en la finestra que apareix a la pantalla, seguit de pressionar el botó seus : Si tot està bé, hauria de rebre la frase com a resposta Operació de comandament reeixida. Per finalitzar la desactivació del compte de superadministrador, simplement necessita reiniciar la Pc.

Alternativament, si té una versió «professional» de Windows 10 (i no una versió bàsica com la Casa, Per dir-ho), pot realitzar la mateixa operació actuant a través de Editor de polítiques de seguretat, El panell d'administració de Windows que li permet especificar el comportament de sistema en les situacions més delicades.

Per fer això, escriviu la combinació de tecles Win + R i, a la finestra que s'obre, especifica la comanda secpol.msc, Seguit de pressionar la tecla seus . Una vegada que la pantalla de configuració de la política de seguretat estigui oberta, s'expandeixi les entrades criteris locals y Opcions de seguretat FER doble clic a la clau Compte: estat de l'administrador del compte i, a la petita pantalla que s'obre, estableixi el valor apagat i pressiona el botó bo per finalitzar tot. Per activar el canvi, faci un reinici de la Pc.

Com eliminar un compte limitada de Windows 10

A l'contrari del que es va veure anteriorment per als comptes administratives, pot alliberar-se en qualsevol moment d'un compte limitat (És a dir, no té privilegis elevats en el sistema), sense la necessitat de crear-ne un «substitut».

Recordeu que aquesta operació ha de ser realitzada per un perfil d'usuari diferent de què es va a eliminar i que, per tenir èxit amb èxit, aquest perfil ha de tenir privilegis administratius (O necessita saber la contrasenya d'un administrador de Pc). A més, el compte a eliminar ha d'haver estat prèviament desconnectada de sistema

Tot clar? OK, procedim. Primer, obre el menú començament de Windows 10, escriviu les paraules tauler de control en l'àrea de recerca específica i seleccioneu el resultat homònim, marcat per la redacció Aplicació d'escriptori.

En aquest punt, feu clic a l'element. Compte d'usuari, Després en l'opció Elimina el compte d'usuari i, si cal, utilitzeu una nom d'usuari i un contrasenya com a administrador i premeu el botó . Clarament, aquest últim pas no és necessari si està actuant des d'un compte amb privilegis elevats.

A continuació, feu clic al nom compte a eliminar, després a l'entrada Elimina el compte, Indica si eliminar o mantenir en una carpeta a l'escriptori, els arxius personals de l'usuari que està a punt d'eliminar (Documents, Música, Vídeo, etc.) i finalment confirmi la voluntat de continuar pressionant el botó Eliminar.

Si té la intenció de dur a terme aquesta operació a través d'un compte tipus administrador, Pot seguir una ruta alternativa, igualment vàlida: obriu el menú començament, Feu clic al botó col·locat a la barra lateral per accedir a la configuració de sistema i, a la pantalla que apareix, premeu el botó compte i després en l'article Família i altres persones, Situat a l'esquerra.

En aquest punt, tot el que ha de fer és fer clic a perfil per a ser eliminat, després al botó treure i, conscient que aquesta operació eliminarà els arxius personals de l'usuari (els continguts en l'Escriptori, a les carpetes Documents, Música, Vídeo, etc.), completi l'operació prement el botó Elimina el compte i dades.

Com eliminar comptes de l'aplicació de Windows 10 Mail

Després de instal·lar Windows 10, Volia donar-li una oportunitat a l'aplicació correu, Configurant el seu compte de correu electrònic internament. No obstant això, després d'un temps, ha decidit optar per un programa que consideri més adequat per a les seves necessitats i ha «abandonat» lentament el client predeterminat de Windows 10.

No obstant això, aquest últim continua enviant-li notificacions per cada missatge rebut i, per evitar aquest comportament «molest», ara vol eliminar el perfil de correu electrònic configurat prèviament.

Bé, pots fer això d'una manera extremadament simple: simplement inicia l'aplicació correu cridant des del menú començament de Windows 10, pressiona el botó per obrir el menú de configuració i fer clic en l'element compte que apareix al seu interior.

En aquest punt, fes clic dret a l'adreça de correu electrònic que voleu eliminar i, si només voleu desactivar la recepció de les notificacions relacionades, feu clic a l'element deshabilitar notificacions i tanca el programa en silenci.

Si, en canvi, desitja eliminar completament el perfil de correu electrònic, ha de seleccionar l'element Configuracions de compte, Feu clic a l'opció Elimina el compte i, per confirmar la voluntat de procedir, premeu el botó Eliminar situat a la part inferior de la pantalla de configuració de l'perfil. ¡Ni més ni menys!