Com es fa el cor amb el teclat de el telèfon mòbil. Recentment s'ha acostat a el món de la tecnologia i, finalment, també ha comprat el seu primer telèfon mòbil. Ja està començant a deixar-se portar i no té dificultats per escriure als seus amics, navegar per Internet i realitzar altres operacions bàsiques.

Ara, però, ha trobat un enganxi petit-gran: li agradaria saber com es fa el cor amb el teclat de el telèfon mòbil, Perquè no pot trobar aquest símbol (o més aviat, aquest emoji, entre els caràcters que veu a la pantalla en WhatsApp i en les altres solucions de missatgeria que utilitza per comunicar-se amb altres).

No et preocupis: si vols, estic aquí per ajudar-te. En els següents paràgrafs d'aquesta guia, de fet, explicaré com fer el cor amb el teclat de l'mòbil usant els emojis inclosos en Android e iOS. Després d'això, si t'interessa, et proporcionaré instruccions que et seran útils per a poder crear un cor usant vells emoticones, codis ASCII o, de nou, crear composicions de emojis en forma de cor.

Llavors, es pot saber què segueixes fent aquí quiet? Presa coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, segueix les instruccions que et donaré pas a pas. No em queda res més que fer, excepte desitjar-los una feliç lectura i, sobretot, divertir-se!

Com fer el cor amb el teclat de telèfon mòbil Android

Si tens un mòbil android a la seva disposició, has de saber que fer el cor amb el teclat no és complicat en absolut: només pressiona qualsevol camp on s'escrigui el text (per exemple, el d'una aplicació de missatgeria o un document de text), accedeixi a el teclat emoji i pressioni un dels que representen un cor. Déjame explicar en detall com fer-ho.

Per començar, comenceu l'aplicació que li interessi (p. Ex. WhatsApp, Missatges, Etc.), toqueu el camp d'escriptura present en ell i premeu el botó per a accedir a l' teclat emoji (Generalment un està representat en ell amb la icona de la cara somrient i es troba a la part inferior esquerra o inferior dreta).

En aquest punt, has de localitzar el emoji de el cor. Per fer això, tingui en compte que la gran majoria dels teclats per Android (i no només) organitzen emojis per tema: hi ha aquells que es refereixen a la naturalesa, els objectes, les activitats diàries, etc.

En general, la secció en la qual estan presents els emojis de cor és la que inclou els estats d'ànim (i generalment està representada per un cara somrient ): Pressiona, després, al botó que el representa, desplaceu-vos pel conjunt de emoji que se li proposa, identifiqui el símbol de l' cor que prefereixi (per exemple, el cor vermell el cor trencat el cor colorit el cor bategant, Etc.) i ja està.

Desafortunadament, no puc ser molt precís a l'donar-te les indicacions per identificar la secció de el teclat que inclou els emoji de cor (ja que això depèn de el teclat que estiguis usant).

Com es fa el cor amb el teclat de l'iPhone

Vols saber com es fa el cor amb el teclat de l' iPhone ? En aquest cas, sàpiga que el que es diu en el capítol sobre Android és vàlid: primer ha d'activar el teclat iOS, aneu a el dels emojis i després seleccioneu el símbol que representa el cor, entre els disponibles.

Primer, per tant, comenci l'aplicació del seu interès (p. Ex. WhatsApp, telegrama, notes, Etc.), toc camp d'escriptura ubicat a ell i premeu el botó per a accedir a l' teclat emoji o la icona de cara somrient que es troba a la cantonada inferior esquerra de la pantalla.

A la nova secció de el teclat que se li mostra, premeu el botó símbols situat a la part inferior dreta (la icona que representa el nota musical amb el símbol y y % ) I escollir un dels símbols de cor entre els disponibles: el cor vermell, el cor colorit, el cor amb arc, el cor trencat etcètera

Alternativament, si ha actualitzat el seu iPhone a iOS 10 o una versió posterior, pots aconseguir fer el cor amb el teclat configurat per defecte a l'iPhone simplement escrivint la paraula » cor »I després tocant un dels símbols que apareixen a la dreta. ¿Més simple que això?

nota: si ha desactivat el teclat emoji en l'iPhone i, per tant, no pot seguir les instruccions que li he donat en les línies anteriors, aneu a menú Configuració> General> Teclat> Teclats> Afegeix nou teclat ... i seleccioneu l'article emoji des de la pantalla que conté la llista de teclats disponibles.

Altres solucions útils per a fer el cor al telèfon.

Si vols, també hi ha altres solucions útils per a fer el cor al telèfon. En les següents línies, per exemple, explicaré com fer-ho utilitzant un símbol de text, caràcters ASCII i aplicacions que li permeten utilitzar composicions de emojis en forma de cor. Diverteix-te!

Emoticon de cor

Una manera bastant simple i immediata de representar el cor amb el teclat de el telèfon mòbil és usar emoticones que el representa, això és <3. Si ho notes, girant el símbol en qüestió a l'esquerra 90 °, sembla que és un cor! Ho vas notar? Fins i tot hi ha gent que utilitza la següent manera per expressar amor o cors: (L). Sí. Una L entre parèntesis. L de LOVE, amor en anglès. Que romàntic!

caràcters ASCII

També pot usar caràcters ASCII, És a dir, escriure caràcters que poden tenir diverses formes (inclòs el cor) pot ser una excel·lent manera d'incloure aquest símbol en els seus missatges i / o notes personals. Per usar-lo, tot el que has de fer és copiar el caràcter ASCII de cor des de baix i enganxa'l lliurement en el camp de text de l'aplicació del seu interès.

❥ ♥ ❤

Composicions de emojis en forma de cor.

Si vas arribar a aquesta guia amb l'objectiu de crear composicions de emojis en forma de cor, Li garanteixo que pot fer-ho mitjançant l'ús d'aplicacions ad hoc que són una mica simples d'utilitzar.

Un dels millors és ai.EmojiArtFunBox, Disponible gratis tant per Android que per iOS. Només un petit aclariment abans de mostrar-los com funciona. Recordeu que l'aparença dels emojis pot no ser la que es mostra en l'aplicació, ja que el seu disseny varia segons el sistema operatiu i la versió dels mateixos en ús.

Després de descarregar i iniciar ai.EmojiArtFunBox en el seu telèfon mòbil, llegiu el tutorial que apareix a l'inici per comprendre el seu funcionament general i després toqueu el botó Començar per començar a usar-lo. Després, pressiona el botó categoria i toca la veu Amor i romanç des del menú que s'obre, per accedir a la galeria que conté les composicions de emojis en forma de cor.

Quan trobi el que més li agradi, premeu el botó Còpia (La icona dels dos hojas situat a la part inferior dreta), obriu l'aplicació en la qual voleu enganxar la composició de emoji del seu interès i enganxeu-lo (fent un toc llarg en el camp de text de l'aplicació del seu interès i seleccionant l'element Agafar des del menú que s'obre).

Fins aquí el petit tutorial sobre c om es fa el cor amb el teclat de el telèfon mòbil.