Com esborrar imatges guardades per google. Sent que ha arribat el moment de netejar molt la seva telèfon mòbil i / o el seu PC. Té tota la intenció de reordenar les imatges que ha descarregat de Google i eliminar les que ja no li importen i / o que ja no necessita, però no té la menor idea de com procedir. L'hi expliquem aquí.

Com esborrar imatges guardades per Google

Si té la intenció d'eliminar les imatges que ha descarregat de Google o les de la col·lecció d'imatges del seu compte personal, aquesta és la secció de l'tutorial més adequada per al seu cas.

Li mostraré com procedir en aquesta direcció tant en telèfons mòbils i tauletes com a PC.

Smartphones i tablets

Per eliminar una imatge descarregada de Google a telèfons mòbils i tauletes, ha d'accedir a la carpeta on la va guardar (generalment descarregar en Android, Al rotllo de iOS ).

Si fas servir un dispositiu Android, Comença l'app de Arxius de Google (O qualsevol altre gestor de fitxers que desitgi), toqueu la icona Navega col·locat a la part inferior i, posteriorment, accedeixi a la carpeta DESCÀRREGUES, Col·locat a la secció categories.

Després d'això, col·loqueu la imatge de la qual desitja desfer entre els arxius que apareixen a la pantalla, toqueu el botó ▼ corresponent al seu nom i seleccioneu l'element Eliminar des del menú que apareix a la pantalla. Finalment, toca el botó Eliminar i llest.

Per eliminar diverses fotos a el mateix temps, al seu lloc, faci un toc prolongat en la primera imatge que s'eliminarà (per activar el mode de selecció), marqui les altres fotos de les que desitja desfer-se i toc la icona de la paperera, A dalt a la dreta, per després confirmar.

Si ho desitja, pot canviar l'ordre de la llista d'acord amb el nom dels arxius, la data darrera modificació o les dimensions. Per fer-ho, toqueu la icona de classificació (El que té tres línies horitzontals ) I triï l'opció que més li convingui de menú.

En iOS, En canvi, les coses són molt més simples. Atès que les imatges descarregades es guarden directament en el rotllo del sistema operatiu, Tot el que has de fer és iniciar l'aplicació imatges i, una vegada que s'ha identificat la imatge del seu interès, toc la seva vista prèvia i després la icona de paperera, A la cantonada inferior dreta.

finalment toca eliminar foto per eliminar-lo de el dispositiu (i de tots els altres dispositius combinats amb el mateix compte d'iCloud).

Per eliminar diverses fotos alhora, feu clic a l'element seleccionar situat a la cantonada superior dreta, selecciona les imatges que voleu eliminar i feu clic a la paperera, A baix a la dreta, per confirmar.

Eliminar imatges de la col·lecció de Google

Si, d'altra banda, està interessat a eliminar les fotos guardades a la col·lecció personal de Google Images, les coses són encara més fàcils.

Inicieu el navegador que fa servir habitualment en el seu telèfon mòbil o tauleta (p. ex. google Chrome en Android o safari en iOS), connecteu-vos a la pàgina web images.google.es i, un cop que la pàgina estigui completament carregada, toqueu el botó ☰ (a dalt a l'esquerra) i seleccioneu Col·leccions des del menú que apareix.

En aquest punt, premi imatges favorites present a la pàgina que s'obre, toca el botó (Â <®) col·locat immediatament per sobre de imatges favorites (Dreta) i toca la veu Seleccionar ... adjunt a menú que s'obre.

Finalment, poseu una marca de verificació al costat de la imatge (o imatges) que s'eliminaran de la col·lecció, toqueu la icona en forma de la paperera  que apareix a la cantonada superior dreta i, per eliminar el «favorit», premeu el botó treure.

ordinador personal

Els passos per eliminar imatges guardades per Google en PC no són molt diferents del que ja hem vist per a telèfons mòbils i tauletes.

També en aquest cas, ha d'anar a la carpeta predestinada per guardar els arxius obtinguts de el navegador (per defecte, aquesta és la carpeta DESCÀRREGUES, Tant en Windows com en Mac OS) i permet la seva eliminació manual.

És realment senzill tenir èxit: si estàs en Windows, Obriu el Explorador de fitxers (Fent clic a la icona en forma de carpeta groga ubicat a la barra de tasques) i feu clic a la carpeta de DESCÀRREGUES, A la barra lateral esquerra, a la secció accés ràpid.

Si té un MacOS en el seu lloc, pot trobar un enllaç ràpid a la carpeta Descàrregues directament en el Barra d'el dock, Generalment al costat de la Paperera de reciclatge.

Per accedir a directori en qüestió, feu clic a la icona esmentat, trieu l' Altres (X) en el cercador.

Alternativament, pot veure la carpeta de descàrregues de MacOS anant a menú Anar> Descarregar, Ubicat a la barra de menú de sistema operatiu (a dalt).

No obstant això, una vegada que obri la carpeta en qüestió, col·loqueu la vista prèvia de la imatge de la qual desitja desfer-se, feu clic amb el botó dret a la icona i seleccioneu l'element Eliminar / Mou a la paperera des del menú contextual que es mostra.

Per seleccionar diverses fotos a el mateix temps, mantingui pressionat el botó Ctrl en Windows o la clau cmd en macOS i feu clic a les imatges de les que desitja desfer-se, després feu clic dret en qualsevol d'elles i procedeixi com es va explicar anteriorment.

Per eliminar permanentment les imatges, aneu a buidar la paperera de el PC.

Eliminar imatges de la col·lecció de Google

 No és la seva intenció eliminar les imatges descarregades per Google de la memòria del seu Pc sinó de la col·lecció en imatges de Google ?

Aneu a Google, feu clic a la icona en forma d'una graella situat a la part superior dreta (a la banda de l'avatar del seu compte, per exemple), pressiona l'enllaç més ubicat al panell que apareix a la pantalla i, posteriorment, feu clic a la icona Col·leccions.

En aquest punt, feu clic a la carpeta imatges favorites (Situat a l'esquerra), premeu el botó seleccionar i poseu una marca de verificació al costat de la foto que voleu eliminar de la col·lecció. Finalment, feu clic al botó Treure / Esborrar  dues vegades consecutives, per eliminar les imatges de la seva llista personal.

Com eliminar imatges guardades de Google Photos

La informació que he proporcionat fins ara no ho va tenir molt útil, ja que havia activat prèviament la sincronització automàtica de les seves imatges en el núvol Fotos de Google i, ara, estàs buscant un mètode per eliminar aquells que ja no t'interessen?

Llavors aquesta és la secció de l'tutorial adequada per a vostè: de fet, li vaig a mostrar Com esborrar imatges guardades de Fotos de Google actuant tant des de telèfons mòbils i tauletes com des de PC.

Smartphones i tauletes

Des del telèfon mòbil o tauleta, iniciï l'aplicació Fotos de Google per Android o iOS, col·loqueu la imatge que voleu suprimir i feu un toc perllongat en la seva vista prèvia per posar la marca de verificació. Per seleccionar diverses imatges, escollir els quadres corresponents als seus vistas previas.

Una vegada que la selecció estigui completa, toqueu la icona de la paperera que apareix a la part superior.

A partir d'aquest moment, les imatges ja no apareixeran en la seva col·lecció de Google Photos, sinó que romandran a la cistella per un període de 60 dies, després de la qual cosa s'eliminaran permanentment.

Si voleu eliminar immediatament, toqueu el botó ☰ situat en la cantonada superior esquerra de l'aplicació, toqueu la paperera situada en el panell que apareix, seleccioneu les imatges que s'eliminaran permanentment (fent un toc prolongat en el primer i un toc «curt» en les següents) i, quan hagi acabat, toqueu l'element Elimina.

nota : Si vol desactivar la sincronització automàtica d'imatges a Google Photos, comenceu l'aplicació dedicada a l'servei, toqueu el botó ☰ situat en la cantonada superior esquerra i accedeixi als ajustos adjunt a el menú que apareix. Després, aneu a la secció de Còpia de seguretat i sincronització i posi en OFF la palanca.

ordinador personal

Per aprendre com esborrar imatges guardades per Google, si prefereix operar des ordinador personal, D'altra banda, connecteu-vos a la pàgina web de Google Photos i, després d'iniciar la sessió al compte de Google (si cal), poseu el ratolí a la imatge que voleu eliminar i marqui la casella «desaparició» es mostra a la part superior. Si té la intenció d'eliminar diverses fotos a el mateix temps, seleccioneu de la mateixa manera.

Després de la fase de selecció, feu clic a la icona de la paperera que apareix a la part superior i, per moure les imatges a la paperera de reciclatge de Google Photos (dins de les quals romandran durant 60 dies, abans d'eliminar-permanentment), feu clic a acceptar  y moure a la paperera.

Eliminar fotos de la paperera de Google Photos

Ara, si té la intenció de desfer-se de les fotos eliminades immediatament, tot el que ha de fer és eliminar-les de la paperera de Google Photos.

Per poder fer-ho, feu clic al botó located situat en la cantonada superior esquerra i després a l'element paperera ubicat al menú que es mostra a la pantalla.

Finalment, seleccioneu les fotos que voleu eliminar, feu clic al botó eliminar permanentment situat en la cantonada superior dreta ( la X ) I confirmeu fent clic al botó Eliminar.

nota : Si ha activat la sincronització de les imatges a Google Photos a través dels clients oficials per a PC i Mac (Còpia de seguretat i sincronització de Google) i desitja desactivar-la, iniciï el programa, aneu a les seves preferències i elimini check de l'element Pugi les fotos i vídeos recentment agregats a Google Photos, Ubicat a El meu Pc.

Fins aquí l'entrada sobre com esborrar imatges guardades per Google.