Com esborrar l'historial d' Skype.   A la guia d'avui, explicaré en detall com esborrar l'historial de Skype des de tots els dispositius. Tant si veniu a un PC, usant el client de Skype per a Windows i macOS o des de la versió web de l'servei, o des d'un telèfon mòbil o tauleta.

Com esborrar l'historial de Skype de l'ordinador

si voleu esborrar l'historial de Skype des del Ordinador, Pot fer-ho utilitzant el mateix skype i la seva versió web.

Skype per a Windows i macOS

Per esborrar les converses de Skype per a Windows i macOS, Iniciï aquest últim i entreu en el seu compte.

Un cop s'hagi iniciat sessió, s'ubiqui la conversa que va a eliminar, feu clic dret sobre ella, seleccioneu eliminar conversa i confirmeu l'operació prement el botó Eliminar.

Com probablement ja sàpiga, si fa servir el client de Skype en el seu PC, l'historial de converses es guarda en el disc local durant un cert període de temps. A l'hora de escriure, Una opció que li permet canviar aquesta configuració no està disponible al client de Skype per a Windows i macOS (encara que en el passat era possible fer-ho).

Per eliminar permanentment totes les converses guardades a la memòria cau de la Pc, ha de fer-ho de manera diferent, anant a la carpeta on es guarden les còpies dels xats i eliminant-des d'allà.

Per continuar en Windows, tanca Skype (si està obert), obriu el Explorador de fitxers Windows (la icona de carpeta groga situat a la part inferior esquerra de la barra de tasques).

Enganxeu la ruta C: Usuaris (Nom d'usuari) AppData Roaming Skype en l' camp de text situat en la cantonada superior esquerra (en lloc de (Nom d'usuari) has d'ingressar el nom d'usuari amb el qual inicies sessió en Windows) i donar a Intro al teclat.

Després, elimini la carpeta en qüestió arrossegant-la a la paperera.

En el passat, era possible eliminar totes les converses de Skype d'una sola vegada, triar el període de temps dins de el qual les converses havien de eliminar automàticament de la Pc i fins i tot era possible assegurar-se que l'historial no fos rastrejat en absolut. Malauradament, després d'una actualització llançada en 2018, ja no és possible fer això.

Des de la web de Skype

No té la possibilitat d'accedir al seu compte de Skype des del seu client oficial, perquè encara no està instal·lada a la Pc en la qual està treballant. No es preocupi: si ho desitja, pot procedir directament des del navegador amb el vostre Versió web de Skype, La interfície reprèn en tots els aspectes la de client per a Windows i macOS (que encara pot descarregar quan vulguis).

Per continuar, connecteu-vos a la pàgina d'inici de sessió web de Skype, entreu en el seu compte ingressant les seves credencials en els camps de text apropiats i prement el botó entrar.

Un cop s'hagi iniciat sessió, s'ubiqui la conversa que voleu suprimir, feu clic dret sobre ella i després feu clic a l'element eliminar conversa des del menú que s'obre.

Per confirmar l'operació, tot el que ha de fer és respondre Eliminar a la pregunta ¿Eliminar conversa? i ja està.

Com esborrar l'historial de Skype des telèfons mòbils i tauletes

Aquesta operació és encara més simple i intuïtiva que la que vam veure en les línies anteriors per a PC. De fet, tot el que ha de fer és identificar la conversa que es va a eliminar i eliminar-la utilitzant l'opció adequada que apareix a la pantalla.

Android

Per procedir a eliminar l'historial de Skype d'un dispositiu Android, Primer iniciï l'aplicació oficial de l'servei pressionant la icona amb el «S» blau sobre un fons blanc ubicat a la pantalla inicial o al calaix de aplicacions (La pantalla amb totes les aplicacions instal·lades en el seu dispositiu) i entreu en el seu compte de Skype.

Després d'iniciar sessió, aneu a l'  xat, S'ubiqui la conversa que voleu eliminar de l'historial i faci un llarg toc sobre ella.

Finalment, selecciona l'element eliminar conversa des del menú que s'obre i confirma l'operació, responent Eliminar a la pregunta Eliminar el xat de Skype. Vols eliminar aquest xat?.

iOS

Per procedir a eliminar l'historial de Skype d'un iPhone o d'un iPad ha de seguir més o menys els mateixos passos que vaig indicar en el paràgraf anterior dedicat a Android.

Fins i tot en aquest cas, de fet, heu d'iniciar l'aplicació oficial de Skype en el seu dispositiu i després entreu en el seu compte.

Un cop s'hagi iniciat sessió, aneu a l'  xat (Pressionant la icona de núvol situat a la part inferior esquerra), s'ubiqui la conversa que voleu eliminar de l'historial de xat i faci un toc prolongat en la seva vista prèvia.

Seleccioneu l'article eliminar conversa des del menú que s'obre, confirmeu responent Eliminar a la pregunta Vols eliminar aquest xat? i ja està.