Com esborrar números de la SI. S'ha adonat que tots els números de telèfon apareixen dues vegades, perquè estan tant a la SIM com al telèfon. Per aquesta raó, ha decidit eliminar números de la SIM però, a la pràctica, no ha pogut trobar l'opció per fer-ho.

A continuació, li proporcionaré tota la informació necessària per desfer-se dels contactes de la targeta SIM en un parell de tocs, mostrant-li les dues funcions connectades a l' sistema operatiu Android , I un parell d'excel·lents aplicacions dissenyades per a tal fi.

Com esborrar números de la SIM en Android

Si té un telèfon intel·ligent amb un sistema operatiu Android, Aquesta és la secció de l'tutorial adequada. A continuació, explicaré com eliminar els contactes de la targeta SIM inserida al telèfon i usar la funcionalitat adequada de sistema operatiu de google (Disponible només en algunes versions d'ell mateix), o mitjançant l'ús de dues aplicacions de tercers dissenyades per a tal fi.

Sistema operatiu

Inicialment A nDroid va proporcionar la funcionalitat «estàndard» per actuar sobre els contactes a la targeta SIM. No obstant això, amb el temps, la capacitat de veure, afegir i eliminar contactes SIM s'ha eliminat gradualment, deixant intactes les funcions d'importació i exportació.

No obstant això, això no s'aplica a totes les variants de el sistema operatiu. Algunes versions d'Android personalitzades pels fabricants, per exemple, MIUI de Xiaomi, Han mantingut intacta la capacitat d'eliminar contactes de la SIM.

Com? Molt simple: primer, iniciï els contactes (La icona en forma de homenet a llibreta d'adreces). Després, pressiona el botó (Â <®) col·locat a la part superior dreta i seleccioneu els ajustos de menú.

Un cop fet això, activa només la visualització dels contactes SIM movent-se a ON la palanca corresponent a Mostra contactes SIM, I després toqueu l'element Configura llistes de contactes. I toca l'entrada de la SIM actualment en ús (p. Ex. SIM 1 ) Per mostrar només els números de telèfon continguts a la targeta SIM a la llista.

Un cop fet això, premeu el botó dues vegades < per tornar a la llista de contactes, que ara ha de contenir només les entrades que pertanyen a la SIM. Per eliminar un sol número, faci un toc llarg en ell, seleccioneu l'element Elimina.

No obstant això, si té la intenció d'eliminar tots els contactes de la SIM d'un sol cop, feu un toc prolongat en un d'ells, triï l'element eliminació múltiple i, en el següent panell, premeu el botó Selecciona-ho tot situat a la part inferior.

Per continuar amb l'eliminació, toqueu la icona en forma d'una paperera situat a la part superior dreta i confirma el desig de continuar tocant el botó Eliminar contacte / Eliminar contactes i ja està.

Si tot va ser en la direcció correcta, la llista de nombres ara hauria d'estar buida ja que, prèviament, ha amagat totes les altres categories de contactes (per exemple, els agregats a Gmail). Per restaurar la vista anterior, premeu novament botó (Â <®) toca els ajustos des del menú, posi en OFF la palanca corresponent a l'article Mostra contractes SIM i finalment pressiona a Configura llistes de contactes.

Recordeu que les instruccions proporcionades anteriorment es refereixen precisament a la versió d'Android característica dels dispositius Xiaomi. en altres sistemes operatius, Els elements de menú i els botons que s'han de pressionar poden variar lleugerament, deixant el procediment gairebé idèntic.

contactes SIM

Si la versió d'Android inclosa en el seu dispositiu no proporciona la funcionalitat per accedir (i eliminar) contactes des de la SIM, pot recórrer a una aplicació «externa» que pugui realitzar aquesta tasca.

Per a aquest propòsit, et recomano que confiïs en contactes SIM, Un petit programari disponible de forma gratuïta a Play Store capaç de realitzar l'operació sol·licitada per vostè molt bé.

Després de descarregar i instal · lar l'aplicació, iníciela i otórguele permisos d'accés als contactes prement el botó permetre. Fet això, pressiona a contactes SIM ubicat a la part superior, identifiqui el número que voleu eliminar i toqueu la icona en forma de paperera  en correspondència i en  acceptar.

Si ho desitja, també pot eliminar diversos contactes d'una sola vegada: faci un toc llarg en un dels números de la llista, poseu la marca de verificació al costat dels elements que desitja eliminar i, quan hagi acabat, toqueu el botó en forma de paperera  col·locat a la part superior i confirmi l'eliminació tocant el botó acceptar.

Administrador de contactes SIM

Si no és útil l'aplicació anterior, pot donar l'oportunitat de Administrador de contactes SIM. En aquest cas també, és una aplicació disponible de forma gratuïta a Play Store el que li permet accedir fàcilment als contactes SIM i, d'una manera força similar al que vam veure anteriorment, eliminar-los en un parell de tocs.

Una vegada que l'aplicació es descarregui i s'iniciï, toqueu el botó permetre per permetre-li accedir als contactes al telèfon, toqueu la pestanya contactes SIM col·locat a la part superior, premeu el botó (Â <®) corresponent a l'número de telèfon que voleu eliminar. I, per continuar, seleccioneu l'element Eliminar des del menú proposat i conclogui prement el botó acceptar.

Si ho desitja, també pot eliminar diversos contactes d'una vegada. doni un toc llarg en un dels elements de la llista, poseu la marca de verificació al costat dels números que s'eliminaran (o premeu el botó (Â <®) i triï l'article Selecciona-ho tot des del menú proposat per seleccionar-los a tots). Després premeu la icona en forma de paperera de la part superior i confirma tot tocant el botó acceptar.

Com esborrar números de la SIM a iPhone

iPhone i li agradaria eliminar els números de la SIM inserit al telèfon? Lamentablement, no tinc bones notícies per a tu: si bé permet l'accés, Apple evita la modificació de les dades guardades a la targeta SIM, per tant, no pots fer-ho mitjançant iOS (Ni ha aplicacions dissenyades per a aquest propòsit).

Però no es desesperi, no tot està perdut, ja que té a el menys dues opcions vàlides per triar: la primera, així com la més simple, és extreure la SIM de l'iPhone i inserir-la en qualsevol Telèfon Android. Després, elimini els números de telèfon no desitjats seguint els passos que he proporcionat anteriorment.

Si no, l'altra opció és la de confiar en un Lector d'USB SIM per PC. És un adaptador especial des del qual pot inserir la targeta telefònica i accedir-hi directament des de la PC.

Quan obtingui l'adaptador, simplement connecteu-lo a la Pc mitjançant el port USB, instal·leu el programa subministrat i, després d'haver inserit correctament la SIM dins d'ell, iniciï el programa esmentat i procedeixi a eliminar els contactes usant els botons i menús disponible a la seva interfície.

Fins aquí l'entrada sobre com esborrar números de la SIM.