Com esborrar totes les AirPods i AirPods Pro. És molt fàcil restablir les teves AirPods o AirPods Pro d'Apple una vegada que descobreixes com fer-ho. En realitat, és tan senzill que Apple no diu com fer-ho, sinó que dóna per fet que pots solucionar-ho per tu mateix. En qualsevol cas, avui parada Creativa t'expliquem com pots fer-ho pas a pas perquè no tinguis cap problema.

 

Només has de mantenir premut el botó de la part posterior de l'estoig de càrrega dels AirPods, De manera que la llum es torni ambre. (Tingues en compte, per descomptat, que després d'aparellar teu telèfon amb la configuració, és possible que hagis de canviar el nom dels AirPods si tenen el mateix nom que abans).

 

No obstant això, si ho has intentat i no ha funcionat, a continuació tenim una completa guia pas a pas per restablir els AirPods a aquesta sensació de recent estrenats.

Com esborrar totes les AirPods i AirPods Pro pas a pas

Pas 1. Assegura't de carregar les AirPods i l'estoig de càrrega dels AirPods

És probable que, per estar apagats, hagis intentat reiniciar les teves AirPods mantenint premut el botó del darrere i no vegis una llum parpellejant dins de la carcassa. Cárgalo durant 15 minuts per assegurar-te que es reinicia correctament.

Pas 2. Obre la caixa i prem el petit botó de la part posterior de la caixa

Aquest petit botó de la part posterior de l'estoig de càrrega dels AirPods és, per tant, el més important per reiniciar els AirPods. Mantenlo premut 15 segons i la llum LED canviarà de blanc a ambre a l'estoig. No pots mantenir massa temps, així que no et preocupis per espatllar-lo.

És una bona idea fer això lluny de el telèfon que intentes desemparellar. Simplement, si està massa a prop, traurà les mateixes dades que abans.

 

Pas 3. Emparéjalo amb un nou dispositiu Apple mantenint-prop o emparéjalo a través de Bluetooth.

Bé, ha arribat el moment de sincronitzar els AirPods amb un nou dispositiu iOS després d'haver-los desaparellada. Per a això, has de mantenir tots dos dispositius prop i connectar-los ... sempre que utilitzis un dispositiu Apple.

Has d'anar a Connexions i després connectar-los en Paràmetres> Sense> Bluetooth quan siguis un usuari de Android.

Pas 4. Canvia el nom de l'AirPod. (Opcional)

Si has reinstal·lat teus AirPods, però no vols mantenir el seu antic nom, hauràs canviar-los anant a Configuració> Bluetooth, i després fent clic al botó d'informació a la banda de l'AirPod per canviar el seu nom.

Aquests són els senzills passos que has de seguir per esborrar totes les AirPods. Fàcil, oi?