Com esborrar tots els emails en Gmail Gmail s'ha convertit en un dels serveis de correu electrònic més utilitzats, superant a Outlook a finals de 2012. La seva capacitat d'emmagatzematge ha augmentat amb els anys, Arran de l'aparició de google Drive, un sistema d'emmagatzematge d'arxius en el núvol. Això fa que tinguem la temptació d'acumular un munt de correus caducats i inservibles. En aquesta entrada de parada Creativa t'expliquem com eliminar-los. És una tasca molt senzilla si saps com ... i per això ets aquí, oi?

La gran quantitat d'emmagatzematge de Gmail té els seus avantatges i els seus inconvenients. En primer lloc et proporciona 15 GB de forma gratuïta, el que implica que no has de fer un gran esforç al hora de pensar què vols conservar i què no. No obstant això, això pot convertir-se en un parany, ja que si no el portes a el dia pots acabar amb una llista interminable de correus pendents de llegir i / o d'eliminar.

Potser no et resulti fàcil trobar la manera de fer-ho en un simple cop d'ull perquè Gmail no ho fa massa evident. Per això necessites llegir aquesta entrada. Aquests són els passos que has de seguir per eliminar tots els emails de el servei de correu de Google.

Passos per eliminar els correus electrònics de Gmail

Només hauràs de seguir cinc senzills passos per netejar el teu pissarra en el compte de Gmail. comencem:

1. Tria la categoria de correu electrònic a eliminar

Aquest servei de correu classifica els diferents correus en tres categories: principal, social i promocions. Aquesta és una forma d'organitzar que pot resultar bastant útil a l'una que molesta, doncs, d'una banda, limita l'entrada de correu molest a la teva safata principal, però per un altre t'obliga a gestionar aquests mateixos correus obrint cada un dels apartats.

De fet, aquesta és la manera més senzilla d'eliminar correus electrònics a Gmail: en primer lloc, selecciona la categoria que vas a començar a netejar fent un simple clic a la pestanya corresponent.

2. Marqueu la casella de verificació «Selecciona-ho tot».

Hi ha una petita casella ressaltada a la part de dalt, situada entre la barra de cerca i la selecció de pestanyes. Marca aquesta casella i hauràs seleccionat tots els correus electrònics que es troben en aquesta pàgina de la categoria. No obstant això, a cada pàgina apareixeran un màxim de 50 correus, De manera que no hauràs acabat amb la tasca si tens més de cinquanta mails.

3. Afegeix els correus electrònics de la resta de pàgines

Un cop hagis seleccionat la pàgina amb aquests cinquanta correus a l'punxar a la casella de verificació, apareixerà un missatge que t'avisarà que els cinquanta correus de la pàgina estan seleccionats, seguit de «Selecciona totes les converses en Promocions». Punxa aquí i tots els correus d'aquesta categoria estaran preparats per al seu esborrat.

4. Prem el botó «Eliminar»

Com esborrar tots els emails a Gmail-2

A sota de la barra de cerca, veuràs una icona en forma de paperera (és la quarta icona). Quant ajudants en ell, s'obrirà una finestra emergent que et preguntarà sobre si estàs segur d'eliminar aquesta gran quantitat de correus electrònics. És el moment de prendre una decisió.

En el cas que tinguis una quantitat molt gran de correus (i per gran m'estic referint a milers, sabem que podria passar-te), et recomanem que esperis uns segons perquè el servei de Gmail et confirmi l'eliminació dels mateixos. S'obrirà una finestra emergent a la cantonada inferior esquerra. Fes una actualització ràpida i comprova que s'han esborrat tots els missatges d'aquesta categoria.

5. Buida la paperera i repeteix el procés en les altres categories

Aquest mateix procés hauràs repetir-ho amb les altres dues categories per deixar el teu Gmail totalment buit. Després pots buidar la paperera, tot i que no és una cosa imprescindible, Ja que el mateix Google eliminarà els correus que contingui a la paperera una vegada que passin trenta dies.

En aquesta entrada de Parada Creativa t'hem explicat tots els passos de la manera més fàcil possible perquè no et perdis en el procés. Hauràs comprovat que és una tasca molt senzilla, però sempre hi ha una primera vegada en la qual ens trobem amb algunes petites dificultats. Segur que en posteriors ocasions no hauràs de tornar a llegir aquesta entrada. Però si ho necessites, ja saps com trobar-la.