Com esborrar una ressenya google. Després de llegir el meu guia sobre com publicar una ressenya a Google, va començar la seva carrera com a «revisor» de aplicacions, música, Negocis i més. Desafortunadament, va notar que havia publicat una ressenya sense voler i voldria saber si hi ha una manera d'eliminar-la. Però és clar que sí, i si vols, també puc explicar-te com fer-ho.

Com esborrar una ressenya a Google Play Store

Anem a veure primer com eliminar una ressenya a Google Play Store publicat per jutjar una aplicació, un llibre, una pel·lícula o qualsevol altre producte a la botiga digital de «Big G».

Smartphones i tauletes

Si vols actuar des del teu telèfon mòbil o de la Rajola Android, El primer que ha de fer és iniciar el google Play Store pressionant el símbol de triangle de color que ha d'estar present en la pantalla inicial o al calaix (la pantalla amb totes les aplicacions instal·lades).

Llavors entreu en el seu compte de Google (si encara no ho ha fet), toc barra de cerca col·locat a la part superior (on és present l'escriptura) Google Joc ), Escriviu el nom de l'aplicació o contingut multimèdia que revisaste (ex. » instagram «) I toca el resultat de la cerca corresponent.

Una vegada que hagi assolit la pàgina de descàrrega de l'contingut de què voleu eliminar la revisió, desplaceu-vos per la revisió i situï la secció La seva opinió, Que conté, de fet, la revisió que va realitzar anteriorment.

Per procedir amb la cancel·lació, pressiona el símbol de tres punts col·locat a la dreta de la revisió i seleccioneu l'element Eliminar des del menú que s'obre.

Per confirmar que la cancel·lació va ser reeixida, a la part inferior de la pantalla, l'advertència hauria d'aparèixer per uns moments revisió eliminada.

ordinador

Si prefereix suprimir una ressenya realitzada el Google Play Store actuant des Ordinador, Primer s'ha de connectar a la pàgina principal d'aquest últim i, si cal, accedir al seu compte de Google prement el botó entrar i omplint el formulari d'accés amb les seves dades d'inici de sessió.

Després escriviu la barra de cerca col·locat a la part superior, el nom de l'contingut que va revisar (per exemple, » instagram «) I feu clic a Retorn en l' teclat (O feu clic a la lupa ). Ara, col·loqueu la secció El meu ressenya col·locat a la part inferior i feu clic a la icona cubell de les escombraries, Per cancel·lar la revisió.

Com eliminar una opinió a Google Maps

Ha revisat un restaurant, un lloc d'interès o qualsevol altra activitat informada en Google Maps i ¿ara vols saber com eliminar la teva opinió?

Smartphones i tauletes

Si vols actuar com telèfon mòbil o tauleta, Sàpiga que pot eliminar una ressenya publicada a Google Maps simplement iniciant l'aplicació de servei oficial i anant a la secció que allotja totes les seves contribucions, per eliminar la revisió del seu interès.

Per continuar, comenceu l'aplicació oficial de Google Maps en el seu dispositiu Android o iOS, Entreu al seu compte de Google (si encara no ho ha fet) i, per veure la llista de totes les ressenyes escrites fins ara, pressiona el botó (≡) situat en la cantonada superior esquerra de la pantalla i toqui primer l'element les seves contribucions i amb Comentaris.

En la nova pantalla que se li proposa, podrà veure totes les ressenyes que ha publicat fins ara. Busqui, per tant, el que desitja eliminar, toqueu el símbol de tres punts que està en correspondència amb la revisió del seu interès, toca l'opció eliminar ressenya i feu clic a acceptar per a procedir amb la seva cancel·lació.

ordinador

Prefereixes suprimir una opinió a Google Maps actuant directament des Ordinador ? En aquest cas, sàpiga que les operacions que necessita realitzar són pràcticament les mateixes que he descrit al capítol anterior dedicat a telèfons mòbils i tauletes, encara que en aquest cas haurà d'actuar des del navegador i no des de l'aplicació Google Maps.

Primer, connectat a la pàgina d'inici de Google Maps, entreu en el seu compte de Google (si encara no ho ha fet), premeu el botó (≡) que es troba a la cantonada superior esquerra de la pàgina i selecciona les seves contribucions des de la barra lateral que apareix a l'esquerra.

Després feu clic a la pestanya Comentaris, Per mostrar la llista de ressenyes que va publicar a Google Maps, trobi la qual desitja eliminar, feu clic a la icona tres punts que es troba a la mateixa àrea i selecciona l'opció eliminar ressenya des del menú que s'obre.

Finalment, confirmeu l'operació responent Eliminar a la pregunta Estàs segur que vols eliminar aquesta revisió? i llest.

Com suprimir una crítica negativa a Google

El seu negoci ha rebut una crítica negativa a Google i li agradaria saber si és possible eliminar-lo?

Podeu provar de enviar una sol·licitud a Google per eliminar la revisió negativa, però només si sospita que és contrària a les regles d'ús de l'servei (és a dir, va ser escrit només per causar-li dany i / o incloure informació no real). Per aquesta raó, abans d'enviar un informe sobre una revisió negativa, assegureu-vos que realment violi la regulació.

Si creu que una crítica negativa que va rebre mereix ser informada Google per cancel·lar-la, procedeixi de la següent manera.

  • Smartphone o tauleta - inicia l'aplicació Google My Business al dispositiu Android o iOS, entreu en el seu compte, premeu el botó (≡) i seleccioneu l'article Comentaris des del menú que s'obre. Després identifiqui la revisió que voleu notificar, premeu el símbol de tres punts col·locat en correspondència de la mateixa i fas tap en la veu Informe de revisió des del menú que s'obre.

 

  • ordinador - entreu en el seu compte de Google My Business anant a aquesta pàgina, canvieu a la vista de pestanyes prement el botó que representen els XNUMX:XNUMX rectangles i feu clic a l'element Gestiona ubicació. Anar a menú Comentaris, S'ubiqui la revisió que voleu notificar, feu clic al símbol de tres punts i després feu clic a Informar com inapropiat des del menú que s'obre.

Un cop que s'ha enviat l'informe, tot el que ha de fer és esperar. De fet, Google pot trigar diversos dies a fer-se càrrec de la seva sol·licitud i només l'acceptarà si ho considera apropiat.

Fins aquí l'entrada sobre com esborrar una ressenya a Google.