Com esbrinar la contrasenya de Facebook sense canviar-la

Oblidar la contrasenya de Facebook pot ser una gran molèstia, però afortunadament no és gran cosa. De fet, per recuperar la possessió del seu compte, simplement verifiqui la seva identitat i sol·liciti un restabliment de contrasenya. Però i si vols descobrir la contrasenya de Facebook sense canviar-la ?

Aquesta és una pregunta bastant recurrent en els missatges que rebo diàriament d'amics i lectors però, lamentablement, he d'admetre que no hi ha una solució real a el problema. El sistema amb el qual Facebook guarda les contrasenyes dels usuaris, has de saber-ho, és tan segur que, per admissió dels propis administradors de xarxes socials, Ningú pot rastrejar.

En aquest marc, l'únic que pot fer per recuperar les seves credencials d'inici de sessió és verificar les contrasenyes guardades en els navegadors en telèfons mòbils, tauletes i Pcs i creuar els dits perquè al menys un d'ells mantingui la contrasenya per accedir a Facebook . . Si voleu fer aquest intent «extrem», a continuació es troben totes les instruccions que pot necessitar. Espero sincerament que pugui aconseguir el resultat desitjat. Bona sort!

Descobreixi la contrasenya de Facebook sense canviar-des del telèfon mòbil o la tauleta

Comencem pel costat mòbil. Com vaig dir a el principi, l'únic sistema real per poder descobrir la contrasenya de Facebook sense canviar-la que tens de el teu consisteix a intentar recuperar les credencials d'accés possiblement guardades en els navegadors i, en aquest cas concret, també en les apps. Per tant, a continuació trobareu explicat com fer l'operació en qüestió des de telèfons mòbils i tauletes, tant en Android que en iOS.

Android

Smartphones i tablets Android aprofitar una funció, anomenada pany intel·ligent, Que li permet iniciar sessió automàticament en llocs web i aplicacions. Per defecte, l'opció està habilitada quan compte Google està connectat a el dispositiu. Tenint en compte la funcionalitat de Smart Lock, Pot utilitzar-la per esbrinar la contrasenya del seu compte de Facebook sense haver de canviar-la.

Llavors, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici ia la qual estan agrupades totes les aplicacions, després pressioni la icona de configuracions (El que té el engranatge ) I toqueu l'element google. Després, premeu la veu Smart Lock per a contrasenyes.

A la pantalla que s'obre, s'ubiqui la secció contrasenyes guardades i toca l'enllaç compte Google. Un cop fet això, s'obrirà una pàgina web i se li demanarà que ingressi a l' credencials d'accés Compte Google. Alternativament, pot obrir el navegador en el seu telèfon mòbil o tauleta (o fins i tot en el seu PC) i anar a la pàgina web passwords.google.com.

En aquest punt, desplaceu-vos per la pàgina mostrada, localitzi la secció contrasenyes guardades i trobareu una llista de dominis pels quals s'han guardat les credencials d'inici de sessió. Entre aquests també podria haver facebook.com, Si va triar guardar la contrasenya quan va accedir a la xarxa social. En aquest cas, pressioni el símbol de ull que troba al costat de nosaltres i pot veure la clau d'accés relativa. Si no pot trobar Facebook a la llista de contrasenyes guardades, pot buscar per paraula clau tocant el símbol lupa.

iOS

Fins i tot en dispositius iOS hi ha un sistema, connectat a icloud, En certa manera similar a què es veu en conjunt en les línies anteriors a Android, per a guardar les contrasenyes escrites en Safari i en les aplicacions.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, prengui el seu iPhone o iPad, Desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici i premeu el configuracions (El que té el engranatge ). A la pantalla que se li mostra en aquest punt, pressiona la redacció Contrasenya i compte, Després en això Contrasenyes d'aplicacions i llocs web i desbloquegi l'accés a les contrasenyes mitjançant Identificació facial, Touch ID o codi d'accés (segons el model d'iPhone o iPad utilitzat i el que estigui configurat en el dispositiu).

A la pantalla que se li mostrarà en aquest punt, pot veure la llista completa de llocs i aplicacions per als quals ha triat emmagatzemar la contrasenya al dispositiu. Llavors, s'ubiqui el domini facebook.com (Si està present), toqueu i podrà veure la contrasenya relativa a text sense xifrar. Si ho troba necessari, pot ajudar-lo amb la barra de cerca a la part superior.

Recordeu que si utilitzeu un iPhone o iPad amb una versió anterior de iOS instal·lada, per veure les contrasenyes guardades en el dispositiu, haurà d'accedir a la secció configuracions, Pressiona la veu Safari present en la següent pantalla i en la redacció Contrasenya annex a la secció General.

Posteriorment, fins i tot en aquest cas, es trobarà en presència de la llista completa de totes les credencials relacionades amb els llocs i aplicacions guardades al telèfon mòbil i podrà veure les credencials de Facebook (si estan disponibles) procedint de la mateixa manera que es veuen juntes dalt.

Descobreixi la contrasenya de Facebook sense canviar-des de la Pc

Passem ara a la banda informàtic i descobrim com recuperar la contrasenya de la famosa xarxa social sense haver de canviar-la, utilitzant, fins i tot en aquest cas, les credencials d'accés guardades al navegador. A continuació trobareu explicat com fer l'operació en qüestió utilitzant tots aquells que són els navegadors més populars: crom, Firefox, ÉS A DIR, vora es Safari.

Google Chrome

Entre els navegadors al vostre PC hi ha crom ? Bé, llavors per comprovar si entre les contrasenyes que guarda el programa també hi ha la de Facebook, iniciï el navegador, feu clic al botó amb el tres punts verticalment situat a la part superior dreta de la finestra i seleccioneu l'element configuracions al menú que apareix.

A la pantalla que s'obre, feu clic a l'entrada Contrasenya que trobes en correspondència amb la secció Persones (A dalt). A la nova pàgina que se li mostrarà en aquest punt, pot veure la llista de totes les contrasenyes guardades al navegador. Després feu servir la barra de cerca situada a la part superior dreta per buscar facebook.com i, si ho troba, feu clic al ull present al domini per veure la contrasenya per accedir al seu perfil en text clar.

Mozilla Firefox

En Mozilla Firefox el procediment per veure les contrasenyes emmagatzemades en el seu PC és bastant simple. Primer ha d'iniciar el navegador, feu clic al botó amb el tres línies horitzontals situat a la part superior dreta de la finestra i seleccioneu l'element Opcions al menú que apareix.

A la finestra que s'obre, has d'anar a la secció Privadesa i seguretat a l'fer clic a l'element rellevant situat a l'esquerra, premeu el botó Inicis de sessió guardats que trobes en correspondència amb la redacció Inicis de sessió i contrasenyes i cercar facebook.com a la barra ubicada a la finestra que apareix.

Quan es completi l'operació, feu clic a la direcció de la xarxa social, al botó Mostra la contrasenya i finalment en Sip per esbrinar la contrasenya del compte. Va ser fàcil, no?

Microsoft Edge i Internet Explorer

Si voleu intentar esbrinar la contrasenya de Facebook sense canviar-la i l'ha utilitzat en el passat microsoft Edge o explorador d'Internet per accedir al seu perfil a la xarxa social, intenti fer això: vagi a Panell de control Windows trucant a aquest últim des Menú d'inici, Busca el terme cartes credencials a la barra de cerca situada a la part superior dreta i feu clic a l'element Gestió de credencials que apareix a la finestra.

En aquest punt, feu clic a la redacció credencials web, Cerca la direcció https://www.facebook.com a la llista de llocs d'Internet als quals ha accedit en correspondència amb la redacció clau web i, si està present, primer premi fletxa col·locat en la seva correspondència i en l'article Exposició situat a la banda de l'article Contrasenya. Finalment, escriviu el contrasenya del seu compte d'usuari en Windows i la contrasenya per accedir al seu compte a la xarxa social es mostrarà en text sense xifrar.

Òpera

Utilitza el navegador Òpera i t'agradaria saber com descobrir la contrasenya del teu compte de Facebook a través d'ella? Llavors, per començar, iniciï el navegador en el seu PC, després feu clic en el seu logo (aquí "O" ) Situat a la part superior esquerra de la finestra i seleccioneu l'element de menú que s'obre configuracions.

En la nova pestanya que s'obrirà en aquest punt, s'expandeixi el menú Avançat a l'esquerra, seleccioneu l'element Confidencialitat i seguretat, Pressiona la redacció Contrasenya annex a la secció Contrasenyes i formularis i cercar facebook.com a la llista de llocs d'Internet per als que heu anat contrasenyes, sota la capçalera contrasenyes guardades.

Un cop hagueu identificat Facebook (si ho desitja, pot ajudar-se a si mateix usant la barra de cerca a la part superior dreta), feu clic al ull present en la seva correspondència i la contrasenya relativa es mostrarà immediatament en text clar.

Safari

Si utilitzeu una Mac i desitja examinar les contrasenyes emmagatzemades en Safari, Amb l'esperança de poder recuperar la del seu compte de Facebook, primer iniciï el navegador i aneu a menú Safari> Preferències que es troba a la part superior esquerra.

A la finestra que s'obre, seleccioneu la pestanya Contrasenya, Escriu el contrasenya relacionat amb el seu compte d'usuari en Mac en el camp corresponent que veu aparèixer, busqui la direcció facebook.com i, si està present, feu-hi clic per veure la contrasenya rellevant en text sense xifrar. Això és tot!

A més del que acabo d'indicar, pots veure la contrasenya de Facebook que es pot guardar en Safari usant l'aplicació Accés a l'clauer de macOS. Pot accedir-hi fent clic al icona (El que té el parell de claus ) A la carpeta Un altre del Plataforma de llançament o de la carpeta Aplicacions> Utilitats o, de nou, a través d' Destacar o Siri.

Una vegada que aparegui la finestra en pantalla corresponent, escriviu facebook.com en el camp de cerca a la part superior dreta, feu doble clic en el resultat corresponent al centre, marqui la casella al costat de l'element Mostra la contrasenya en la nova finestra que s'obre, escriviu el contrasenya relacionat amb el seu compte d'usuari en macOS en el camp corresponent i finalment podrà veure la contrasenya del seu compte de Facebook.

Restableix la contrasenya de Facebook

¿Vas seguir en detall les instruccions que et vaig donar en les línies anteriors però no vas poder trobar la contrasenya de Facebook de cap manera? Ho sento realment. Si és així, l'única solució que li queda és Restablir la contrasenya accedir al seu compte a la xarxa social canviant-la.

Per fer això, simplement iniciï l'aplicació de Facebook per Android o iOS en el seu dispositiu mòbil o, actuant com una Pc, connecteu-vos a la pàgina d'inici de la xarxa social, seleccioneu la redacció que fa referència a el fet que ja no recordes com accedir al compte present a la pantalla d'inici de sessió, escriviu adreça de correu electrònic o el número de telèfon associat amb el seu perfil i seguiu l'assistent de restabliment de contrasenya que se li proposa.

Les operacions a realitzar, com pots veure, són força senzilles. De totes maneres, si creu que necessita més detalls sobre què fer, llegiu el meu article dedicat específicament a com restablir la contrasenya de Facebook.