Com escanejar codi QR a Instagram? La xarxa social Instagram s'ha convertit en una de les favorites de el públic, no només per la seva facilitat d'ús sinó també per les increïbles funcions que ha incorporat a la seva plataforma, una d'elles la de el codi QR.

Ara els usuaris d'aquesta plataforma tenen l'opció de compartir els seus perfils a través d'un codi QR. Només hauràs d'enviar aquest codi a qualsevol persona i aquesta podrà accedir al teu perfil i començar a seguir-te d'una forma molt més fàcil, ràpida i senzilla.

Escanejar usant l'app d'Instagram

A través de l'aplicació d'Instagram els usuaris poden escanejar sense cap problema qualsevol codi QR. Si bé és cert que hi ha altres mètodes que podem fer servir, aquest és sens dubte un dels més fàcils i directes.

Pas 1: Obre Instagram

Una de les primeres coses que necessitem fer serà obrir l'aplicació Instagram en el nostre dispositiu mòbil. Recorda que si encara no la tens instal·lada la pots descarregar des de la Play Store i de forma gratuïta.

Pas 2:-vos

Després d'obrir l'app Instagram anem a procedir a iniciar sessió amb les nostres dades de registre. Aquí hauràs d'introduir la teva adreça de correu electrònic i contrasenya d'accés.

Pas 3: Fes clic al teu perfil

Un cop dins de la plataforma d'Instagram haurem de dirigir-nos fins al nostre perfil. Per a això anem a pressionar sobre la foto de perfil que apareix a la cantonada inferior dreta de la pantalla.

Pas 4: Feu les tres ratlles horitzontals

Ara és moment de pressionar sobre les tres ratlles horitzontals que apareixen a la part superior dreta de la pantalla. Automàticament es desplegaran diverses opcions, però en aquest cas ens correspon seleccionar l'opció "Codi QR".

Pas 5: Escanejar el codi

A l'clicar sobre l'opció "Codi QR"T'apareixerà en pantalla el codi del teu perfil. Recorda que pots compartir aquest codi amb qualsevol amic o familiar que vulguis. D'aquesta manera podran accedir al teu perfil d'una forma molt més fàcil i directa.

Ara bé, en aquest cas ens interessa com escanejar un codi QR des de l'aplicació Instagram. L'únic que hem de fer serà prem en l'opció "Escanejar codi QR"Que apareix a la part inferior de la pantalla.

S'obrirà la càmera i l'única cosa que restaria per fer serà escanejar el codi QR, i llest. Així de fàcil i ràpid podem escanejar qualsevol codi QR directament des de l'aplicació d'Instagram.

Passos per obtenir el meu codi QR a Instagram

Si el que vols és saber quin és el teu codi QR d'Instagram llavors has de fer aquest senzill procediment:

  1. Obre l'app Instagram
  2. inicia sessió
  3. Fes clic al teu foto de perfil
  4. Selecciona l'opció "Codi QR"
  5. automàticament et sortirà en pantalla el teu codi QR

Per compartir la teva codi amb altres usuaris simplement hauràs de prémer a la icona "compartir" que apareix a la part superior dreta de la pantalla.