Com fer una anàlisi en línia amb Eset Nod32. escàner de virus en línia d'Eset ha de descarregar-per al seu ús. T'expliquem com fer-ho ara pas a pas.

Com fer una anàlisi en línia amb Eset Nod32. pas a pas

Per a això, cerqueu a google: Eset Online Scanner. I, per començar a descarregar, primer ha d'acceptar els Termes d'ús i atorgar els permisos necessaris.

Després feu clic a configuracions avançades (Configuració avançada) per mostrar el menú i seleccionar les opcions que necessita per escanejar parcial o completament la seva Pc.

Es recomana que desactivi el antivirus de la seva Pc sempre que estigui escanejant l'escàner per no entrar en conflicte amb l'antivirus actiu en el seu PC i no rebre missatges d'alerta.

Quan se us demani, accepti descarregar les signatures, és a dir, actualitzi les signatures de virus més recents que es troben en Internet. El programa començarà a escanejar quan es completi l'actualització.

I després de l'escaneig, el servei mostrarà el resultat. Si no es detecta cap virus, mostrarà una interfície d'imatge de Pc amb una V en el fons verd.

Ara, si detecta virus i el malware, Veurà la informació en pantalla. El servei generarà un informe. Feu clic a Resultats d'escaneig (Llista de missatges detectats) i en Exporta a fitxer de text. Pot registrar-lo en el Escriptori donant-li un nom. Sempre és bo publicar-lo en fòrums de seguretat. Després d'això, tanca el programa.

altres decisions

Després pot prendre algunes decisions:

posar arxius infectats en quarantena. Sempre és preferible posar en quarantena els arxius ja que el virus està inactiu abans d'eliminar-los. D'aquesta manera pot recuperar si ho necessita.

Un cop fet tot i si voleu desinstal·lar Eset Nod32 Scanner, feu-ho. També pot deixar que escanegi el seu Pc regularment (un cop a l'mes és suficient), el temps de càrrega serà més ràpid.

És de destacar que, només causa conflicte en l'acció, és a dir, quan s'usa juntament amb l'antivirus. Ara, si prefereix desinstal·lar, aneu a Afegir / treure programes, o programes i característiques en el teu Panell de control.