Com espiar SMS

Digues-me això SMS envia i et diré qui ets. Pot semblar una mica exagerat, però a hores d'ara els missatges de text en el telèfon mòbil són una de les principals eines a través de les quals els joves (però també els no tan joves) es comuniquen amb amics, companys i coneguts per parlar dels temes més dispars. Espiar-pot revelar molt sobre els hàbits i coneixements d'una persona, per la qual cosa és un delicte quan es realitza sense permís en els telèfons mòbils d'altres persones.

D'altra banda, espiar els missatges del seu telèfon a través del seu PC quan el seu telèfon ha estat robat o perdut pot ser una operació molt útil per recuperar (o eliminar) informació confidencial emmagatzemada a la memòria de l'aparell. Per això avui et vull explicar com espiar SMS present en un telèfon mòbil de forma ràpida i senzilla. Fes un bon ús d'ella.

Si vols esbrinar com espiar SMS present en el seu telèfon mòbil de forma remota i utilitzi un telèfon mòbil Android, Una de les millors solucions en les que pot confiar és AndroidLost. Es tracta d'un servei antirobatori gratuït per Android que et permet controlar de forma remota teu telèfon quan es perd, t'ho roben o molt més simplement si oblides el teu smartphone a casa. Entre les seves moltes funcions, també hi ha la que li permet veure una llista de SMS rebuts i enviats des del telèfon mòbil directament a l'ordinador.

Si vols provar-ho, connectat a Android Market, descàrrega AndroidLost al teu mòbil i inicia l'aplicació per activar-la. En aquest punt, connecteu-vos a la pàgina web AndroidLost des del seu PC i primer feu clic a Registrar (A dalt a la dreta) i després cap amunt permetre per connectar el servei al seu compte de google i iniciar sessió al lloc AndroidLost.

Un cop s'hagi iniciat sessió, pot llegir el SMS al seu telèfon mòbil de forma remota simplement fent clic al botó control S i anant a la secció missatges de la pàgina web AndroidLost. En aquest punt, s'ubiqui l'article Safata d'entrada de SMS i enviat, Configuri el nombre d'SMS que es mostraran al menú desplegable a continuació i feu clic al botó Enviar per iniciar l'operació de l' control remot. Tan aviat com el telèfon mòbil tingui una connexió a Internet disponible, veureu un quadre amb la llista dels SMS enviats i rebuts en el mòbil.

Si tu vols espiar SMS d'un iPhone, Pot recórrer a solucions professionals com a Mobile Spy i iPhone Spy, que li permeten monitoritzar constantment totes les versions de el telèfon mòbil d'Apple i controlar remotament el dispositiu llegint els SMS.

Desafortunadament, tots dos estan pagats. El primer preveu una tarifa trimestral, semestral o anual amb preus a partir de 49,97 $ mentre que el segon s'ofereix en versió completa a el preu no exactament moderat de 799 euros.

Per altres solucions relacionades amb el control remot de telèfons mòbils, no oblidis fer-li un cop d'ull també al meu guia sobre com espiar un telèfon mòbil on trobareu altres programes per estar sempre atent al teu telèfon mòbil. ¡Teva, si us plau!