Com expandir la memòria de l' iPad. Darrerament, quan comença a gravar un nou vídeo o intenta descarregar una aplicació en l'iPad, apareix un missatge a la pantalla per advertir-li que l'espai disponible al dispositiu s'està esgotant. No té la intenció d'eliminar fotos, vídeos i totes les dades que ocupen el memòria de la tauleta Apple. Però sí li agradaria augmentar l'espai d'emmagatzematge disponible. I per això estic jo aquí.

li xplicaré com expandir la memòria de l'iPad enumerant totes les solucions disponible. Primer, li mostraré com connectar una unitat de disc dur o un disc dur extern a la seva iPad, per transferir tots els fitxers del seu interès i alliberar la memòria interna d'aquest últim. A continuació, també trobarà una llista de serveis en el núvol que li permeten emmagatzemar els seus arxius en línia.

Seguiu els meus instruccions curosament per trobar la solució que cregui que millor s'adapta a les seves necessitats i li asseguro que, en poc temps, tindrà més espai d'emmagatzematge en el teu iPad.

Com expandir la memòria de l'iPad. informació prèvia

Abans d'entrar en els detalls d'aquest tutorial i explicar- com expandir la memòria de l'iPad, Cal fer una pausa inicial necessària.

De fet, ha de saber que no és possible augmentar la memòria interna de cap model d'iPad. A diferència d'algunes tauletes Android i Windows, els dispositius Apple no tenen ranures microSD. I, en conseqüència, no li permeten expandir la memòria interna de manera permanent.

No obstant això, és possible connectar unitats externes a la tauleta d'Apple, directament o mitjançant adaptadors. I fer-les servir per copiar arxius de la memòria de l'aparell. Alternativament, pot confiar serveis de emmagatzematge en el núvol que permeten l'emmagatzematge en línia d'arxius de tota mena. Per a més informació, seguiu llegint.

memòries externes

Després de la premissa inicial necessària, està a punt per comprendre com expandir la memòria del seu iPad, pot utilitzar memòries externes, Com a dispositius USB / Lightning, discs durs externs i també targetes SD (encara que en absència de ranures dedicades).

De fet, amb l'arribada de iPadOS, el sistema operatiu basat en iOS que Apple ha dedicat a l'iPad, És possible connectar dispositius d'emmagatzematge extern i usar-los a través de l'aplicació expedient (proceedings), Instal·lat com a estàndard en totes les tauletes Apple, o fins i tot en els administradors d'arxius de tercers.

Dit això, si tens un iPad Pro equipat amb Port USB-C, La primera solució que pot considerar per ampliar la memòria és utilitzar el pendrive, USB-C que es pot connectar directament a l'entrada USB-C de l'iPad.

Alternativament, podeu usar un adaptador USB-C / USB-A que permet no només connectar memòries USB tradicionals sinó també discs durs externs a l'iPad Pro.

Si prefereix una solució completa que li permeti connectar memòries USB, discs durs externs i targetes SD (fins i tot simultàniament), pot optar per un Concentrador USB-C. Els dispositius en qüestió també poden equipar-se amb ports addicionals (p. Ex. HDMI, VGA, Ethernet etc.) per connectar el seu iPad a la televisió, Monitor o mòdem.

Ipad No Pro.

Si, d'altra banda, tens un iPad no Pro, per tant, només està equipat amb una entrada llampec, Per augmentar l'espai d'emmagatzematge disponible, pot utilitzar-les anar «especials» equipades amb connectors Lightning per connectar-se directament a l'iPad i especials Adaptadors Lightning / USB que li permeten connectar memòries USB tradicionals i discos durs externs.

Independentment de el model d'iPad que tingui en el seu poder i de el dispositiu que hagi triat per augmentar l'espai d'emmagatzematge disponible, tot el que ha de fer és inserir el dispositiu / adaptador en el seu poder a l'entrada USB-C / Lighting del seu iPad i connecti emmagatzematge extern (si utilitzeu un concentrador o adaptador USB-C).

En aquest punt, iniciï l'aplicació expedient pressionant la icona (a carpeta celestial sobre un fons blanc ) I, a la secció posicions visible a la barra lateral esquerra. toc nom associat a la memòria externa que prèviament va connectar a l'iPad, per veure el seu contingut. Si, d'altra banda, desitja transferir un fitxer des de l'iPad a el dispositiu connectat, tot el que ha de fer és seleccionar l'arxiu en qüestió i prémer el nom associat amb la memòria externa.

Per exemple, si voleu moure una foto o vídeo, obriu l'aplicació imatges, Toqueu la foto / vídeo del seu interès, premi botó compartir (La icona de la fletxa dins d'un quadrat ), Seleccioneu l'opció Desar en arxiu. premeu nom associat amb el dispositiu connectat a l'iPad i toqueu l'element Desa.

Si, d'altra banda, desitja moure un document en Arxiu, comenceu l'aplicació en qüestió, s'ubiqui l'arxiu del seu interès i faci un llarg toc sobre ell, després seleccioneu l'opció moviment, premeu el nom associat amb la memòria externa connectada a l'iPad i toqueu el botó copiar.

Alternativament, si la seva intenció és moure diversos elements simultàniament, premi l'opció seleccionar, A la part superior dreta. Col·loqui la marca de verificació al costat dels arxius que es mouran, triï l'opció moviment ubicat al menú inferior, premi nom de el dispositiu connectat a l'iPad i toqueu l'element moviment (A el fer-ho, els arxius es copiaran i no es mouran).

Com expandir la memòria de l'iPad amb serveis d'emmagatzematge en el núvol

Els serveis d'emmagatzematge en el núvol són una altra solució vàlida per augmentar l'espai disponible en l'iPad. Aquí hi ha alguns serveis d'aquest tipus que poden ser adequats per a vostè.

icloud

icloud és el servei d'emmagatzematge en línia d'Apple, per tant integrat «estàndard» en iPad, que li permet guardar fotos, documents i qualsevol altre tipus d'arxiu (incloses les còpies de seguretat) en el núvol, sincronitzant tots els elements emmagatzemats entre els dispositius associats amb ell ID d'Apple

El pla gratuït ofereix un espai d'emmagatzematge de 5 GB, Que es pot augmentar comprant un dels plans de subscripció (a partir de 0,99 euros / mes per 50 GB).

Per veure l'espai disponible en iCloud i les aplicacions que usen el servei en qüestió, toqueu la icona roda d'engranatge, Per accedir a ajustos iPadOS. premeu la seva nom i, en la nova pantalla que es mostra, seleccioneu l'opció icloud. A la secció espai, Pot veure l'espai disponible mentre està sota la capçalera Aplicacions que usen iCloud, La llista d'aplicacions que emmagatzemen dades en iCloud està disponible (pot desactivar una aplicació movent la palanca relativa de ON per OFF).

En aquesta secció també pots activar iCloud Drive, Un servei que li permet emmagatzemar els seus arxius de forma segura en iCloud i accedir-hi des de tots els dispositius associats amb el seu ID d'Apple. A l'activar el servei en qüestió, també pot administrar els seus documents directament des expedient, Seleccionant l'opció iCloud Drive visible a la barra lateral esquerra.

Per exemple, si voleu moure un document des de la seva iPad per augmentar l'espai disponible, comenci expedient, Mantingui pressionat el fitxer que voleu moure i seleccioneu les opcions iCloud Drive y Desar. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com emmagatzemar en iCloud.

Google Drive

google Conduir és una altra solució vàlida que pot considerar per emmagatzemar els seus documents en línia i, en conseqüència, augmentar l'espai disponible en l'iPad. En la seva versió gratuïta ofereix 15 GB d'espai, Que es pot augmentar activant una subscripció a Google One (A partir de 1,99 euros / mes per 100 GB).

Si creu que aquesta és la solució que millor s'adapta a les seves necessitats, tot el que heu de fer és descarregar l'aplicació Google Drive en el seu iPad, iniciar-la i prémer el botó entrar, Per iniciar la sessió al compte de Google.

En aquest punt, prement el botó +, A la part inferior dreta, i seleccionant l'opció Pujar, Pot carregar les fotos i vídeos disponibles en el seu iPad. Si, d'altra banda, desitja moure els documents disponibles en el seu iPad a Google Drive. Inicieu l'aplicació Arxiu, seleccioni l'element iPad, localitzi l'arxiu del seu interès i faci un llarg toc sobre ell. Després triï l'opció moviment des del menú que s'obre, pressioni l'element Google Drive i toqueu el botó Desar.

En qualsevol moment, pot veure i administrar els arxius en Google Drive directament des de l'aplicació iPad File. Tot el que has de fer és localitzar la secció. posicions i pressioni sobre l'element Google Drive. Si no ho veus, toca la icona tres punts dalt, i mogui la palanca a la banda de l'article Google Drive de OFF perquè EN. Per obtenir més informació sobre el servei en qüestió, et deixo la meva guia sobre com funciona Google Conduir.

Dropbox

Dropbox és un altre servei per emmagatzemar documents en línia. A l'crear un compte gratuïta, només posa a disposició 2 GB d'espai que es pot augmentar subscrivint a un dels plans de subscripció (a partir de € 11.99 / mes o € 9.99 / mes amb facturació anual per 2 TB d'espai).

Després de descarregar Dropbox al seu iPad, iniciï l'aplicació en qüestió i premeu el botó entrar, Per accedir al seu compte. Si encara no té un, seleccioneu una de les opcions disponibles a Registrar-se amb Apple, Per crear un compte amb el seu ID d'Apple, Fes-amb Google, Per usar el seu compte de Google, o Registre, Per al registre tradicional per correu electrònic.

En aquest punt, pot començar a carregar i administrar els seus documents utilitzant l'aplicació Dropbox (en aquest cas, el meu guia sobre com funciona Dropbox) Pot ser útil i iniciar l'aplicació expedient. En aquest últim cas, pot ser necessari pressionar la icona amb tres punts, Seleccioneu l'opció editar i mou la palanca a la banda de l'opció Dropbox d'OFF per ON. El procediment per moure documents des del seu iPad a Dropbox és idèntic a què vaig indicar anteriorment per a Google Drive.

Altres serveis d'emmagatzematge en el núvol

A més de les solucions d'emmagatzematge de documents en línia que he esmentat en els paràgrafs anteriors, ha de saber que existeixen altres serveis d'emmagatzematge en el núvol que pot considerar per augmentar l'espai disponible en l'iPad. Aquí hi ha alguns que poden ser adequats per a vostè.

  • onedrive : És el servei d'emmagatzematge en el núvol de Microsoft. El pla gratuït ofereix 5 GB d'espai d'emmagatzematge, però l'activació d'una subscripció Premium (a partir de 2 euros / mes per 100 GB) li permet tenir fins a 6 TB d'espai disponible.

 

  • MEGA : És un altre servei vàlid per emmagatzemar arxius i documents en línia. Crear un compte gratuïta fa que estigui bé disponible 50 GB d'espai, A l'activar un dels plans PRO pagats (a partir de 4,99 euros / mes per 400 GB) és possible obtenir fins a 16 TB.

 

  • Caixa:  aquest servei d'emmagatzematge en el núvol ofereix 10 GB d'espai lliure però no permet carregar arxius de més de 250 MB. A l'activar el pla personal PRO (9 euros / mes), proporciona un espai d'emmagatzematge de 100 GB amb un límit de càrrega per a cada arxiu de 5 GB.

Fins aquí l'entrada d'avui sobre com expandir la memòria de l'iPad