Com exportar contactes de iPhone a PC. Necessita exportar els contactes a la llibreta d'adreces del seu iPhone al seu Pc però no vol perdre temps amb configuracions o procediments complicats de fer?

Amb la guia d'avui, veurem com exportar contactes d'iPhone a PC per usar-los en programes com Microsoft Outlook i Mozilla Thunderbird en Windows i Mail a macOS.

Hi ha dues formes diferents per arribar al seu objectiu: la primera és exportar «manualment» els contactes de l'iPhone i transferir-los a la Pc, la segona li permet sincronitzar automàticament els contactes entre el telèfon mòbil i la Pc usant iCloud.

Com exportar contactes d'iPhone a PC pas a pas

Exportació de contactes des d'iPhone (VCF)

Si tu vols saber com exportar contactes d'iPhone a PC sense massa adorns ni pèrdua de temps, t'aconsello que obris l'App Store i busqui Còpia de seguretat fàcil.

Aquesta és una aplicació que guarda tots els contactes a la llibreta d'adreces de l'iPhone i els recopila en un arxiu en format vcard (VCF) per a ser enviat automàticament i importat a totes les aplicacions i dispositius desitjats.

Està disponible en dues versions: una gratuïta que només et permet autoenviar el arxiu VCF amb els teus contactes i una de pagament (2,99 €) que admet l'exportació de contactes a Dropbox, google Drive o altres aplicacions en l'iPhone. .

Vols saber com utilitzar-lo?

Tot el que has de fer és iniciar la còpia de seguretat fàcil, Pressiona el botó Començar per accedir a la pantalla principal de l'aplicació i denegar l'accés a les notificacions per part d'aquest últim.

A continuació, prement una fletxa col·locat en el centre de la pantalla, autoritza a Easy Backup a accedir a la llibreta d'adreces de iOS i esperar que es completi la còpia de seguretat de l'contacte (hauria de trigar uns segons).

A la pantalla que s'obre, trieu si voleu enviar la còpia de seguretat a través de correu electrònic a la seva adreça de correu electrònic (pressionant la icona de el sobre). Si desitja exportar l'arxiu a una altra aplicació en el seu telèfon (per exemple, Dropbox o Google Drive) Pressionant la icona Exportar o si guardar l'arxiu com un full Excel (xlsx) «Tocant» a la icona corresponent a la part inferior dreta.

Independentment de l'opció que triï, se li demanarà que s'autentiqui utilitzant el seu compte de Facebook, El compte de Google o la seva adreça de correu electrònic. Trieu l'opció que prefereixi i continuï per completar l'exportació dels seus contactes.

En el cas d'enviar per correu electrònic, tot el que ha de fer és escriure la seva adreça de correu electrònic en el camp de destinatari (A 🙂 i enviar-li el missatge que conté la llibreta d'adreces.

Et recordo novament que l'exportació directa a Dropbox, Google Drive i altres aplicacions només està disponible a la versió completa d'Easy Backup, que costa 2,99 euros i entre altres coses també et permet fusionar contactes duplicats, moure noms d'un rumb a un altre i molt més.

Nota: Si esteu connectat a Easy Backup amb Google o Facebook, després d'exportar els contactes del seu iPhone, pot eliminar l'associació entre el seu compte i l'aplicació connectant-se a aquesta pàgina de Facebook o aquesta pàgina de Google. No és una operació obligatòria, però des d'una perspectiva de privacitat sempre és millor reduir a l'mínim la quantitat d'aplicacions que poden accedir als nostres perfils en línia (aquesta és una regla general, no hi ha riscos particulars associats amb l'ús de Easy Backup).

Exportació de contactes des d'iPhone (CSV)

Per a algunes aplicacions, com Microsoft Outlook, pot resultar més convenient exportar els contactes en format de valors separats per comes (CSV).

Per a això, li suggereixo que instal La meva Contacts Backup, una aplicació gratuïta que li permet exportar els seus contactes d'iPhone en formats CSV i VCF i autoenviarlos per correu electrònic.

Està disponible en dues versions: una gratuïta que limita el nombre de contactes que es poden exportar a 500 i una de pagament (1,99 €) que no té aquest límit i no inclou banners publicitaris.

Per exportar contactes en format CSV amb My Contacts Backup, obriu l'aplicació, permeta-accedir als seus contactes de iOS i pressioni la icona de engranatge que es troba a la part inferior dreta.

A la pantalla que s'obre, pressiona l'element Tipus / Format  tria l'opció CSV (Excel ) I deseu els canvis «tocant» el botó final (A dalt a l'esquerra) per dues vegades consecutives.

Ara pot exportar la llibreta d'adreces del seu iPhone simplement prement el botó Suport, responent l'advertència que apareix a la pantalla i prement el botó blau Correu electrònic.

S'obrirà una pantalla de correu a través de la qual pot enviar automàticament el fitxer CSV amb els contactes de l'iPhone. Escriu la teva adreça de correu electrònic en el camp A. Prem el botó Enviar dalt a la dreta i això és tot.

Importa contactes d'iPhone a PC

Després d'exportar la llibreta d'adreces de l'iPhone, tot el que ha de fer és encendre la PC, obrir el correu electrònic que es va enviar fa un moment i descarregar el arxiu VCF o CSV amb tots els contactes de l'iPhone.

Si no va usar el correu electrònic per exportar contactes, sinó Dropbox o Google Drive, entreu al servei de la seva elecció i descarregui l'arxiu de contacte des d'allà.

Quan es completi la descàrrega, obri el seu client de correu electrònic favorit i import l'arxiu VCF / CSV prèviament exportat des de l'iPhone seguint les instruccions a continuació.

 • Microsoft Outlook - si fa servir Microsoft Outlook com el seu programa de correu electrònic, necessita utilitzar un fitxer CSV per importar contactes des d'iPhone. Després feu clic al botó Convenient situat a la part superior esquerra, aneu a menú Obrir i exportar i feu clic al botó Importació i exportació. Ara seguiu les instruccions a continuació.
  • Tria Importa dades d'altres programes o arxius y Confirma.
  • Tria Valors Separats per Comes y Confirma. ;
  • Feu clic al botó Cop d'ull, Selecciona el arxiu CSV des d'on importar els contactes i fer clic a Confirma.
  • Seleccioneu la carpeta Contactes (només aquesta Pc) y Confirma.
  • Poseu la marca de verificació al costat de el nom de l'arxiu CSV i utilitzeu la taula que apareix a la pantalla per especificar quins valors de l'arxiu CSV corresponen a les dades que s'importaran a Outlook.
  • Feu clic als botons final i espereu que finalitzi la importació.

 

 • Mozilla Thunderbird - si fa servir Mozilla Thunderbird, pot importar contactes d'iPhone usant un arxiu VCF. Per fer això, feu clic al botó Directori situat a la part superior esquerra, aneu a menú Eines> Importa de la finestra que s'obre i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Seccions. Després feu clic al botó Confirmar, Tria l'article arxiu vCard (.vcf), Veu una altra vegada en Confirmar i seleccioneu el fitxer VCF des del qual importar els contactes.

 

 • mail (Mac) - per importar contactes d'iPhone a Mail per a Mac, pot utilitzar un fitxer VCF. Tot el que has de fer és obrir l'aplicació Contactes macOS, veu a menú Arxiu> Importa (A dalt a l'esquerra) i seleccioneu el fitxer amb els contactes de l'iPhone.

Com sincronitzar contactes entre iPhone i PC

si voleu exportar contactes d'iPhone a PC i mantenir-los constantment sincronitzats amb programes com Outlook (Windows) i Contactes / mail (Mac) necessita sincronitzar la llibreta d'adreces de l'iPhone amb iCloud i activar la sincronització de dades en el seu PC.

Primer, t'has d'assegurar que la sincronització dels contactes de l'iPhone amb iCloud estigui activada. Llavors veu a configuracions d'iOS, pressiona El teu nom, Després en icloud i comprovar que la palanca corresponent a l'article Contactes s'estableix en ON (És a dir, de color verd). en iOS 10.2.xy versions anteriors, no cal seleccionar el seu nom, només vagi a Configuració> iCloud.

Ara s'ha d'assegurar que la sincronització d'iCloud també estigui activa en la Pc.

Si té un Mac, Tot el que has de fer és ingressar a l' Preferències de el Sistema, Seleccioneu la icona icloud i verifiqui que hi hagi una marca de verificació al costat de l'element Contactes.

Si utilitzeu un PC amb Windows, heu d'instal·lar el panell de control d'iCloud en la Pc, iniciar sessió amb les dades de la seva ID d'Apple i activar la sincronització de Mail, contactes, calendaris i tasques amb Microsoft Outlook.

Connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó descarregar per descarregar el client d'iCloud per a Windows a l'ordinador, obriu el fitxer iCloudSetup.exe, Poseu la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'acord de llicència.

Feu clic a primer Instal·lar en pc,  en Sip dues vegades seguides i final per completar la instal·lació del programari. Caldrà reiniciar la Pc després que es completi l'operació.