Ha planejat un viatge pel seu compte i no veu el moment de marxar cap al destí que ha triat. Només hi ha un petit problema: com que no portarà cap company de viatge, es pregunta qui prendrà les fotos per recordar la nova experiència realitzada. Tret que vulgueu confiar en alguns transeünts, pot intentar fer fotos de vostè mateix. I després diu la dita ... els que s'obliguen a fer per tres!

Si vols aprofundir en el tema i descobrir- com fer fotos tu mateix, Segueix llegint: en les properes línies, trobaràs tot el que cal saber explicat per fil i per signe. Li diré per endavant que li donaré instruccions que seran útils per a tots dos si voleu utilitzar el Reflex i el telèfon mòbil, De manera que no ha de témer: a la fin d'aquesta lectura, no tindrà dubtes sobre què fer.

Si el tema li interessa, jo diria que no perdi més temps parlant i que vagi directament a la feina. Valor: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir les següents línies i, sobretot, tracta de posar en pràctica les instruccions que et donaré. Estic convençut que, gràcies als meus «consells», podrà completar la seva «empresa» sense la menor dificultat. Bona sort per a tot!

Com fer fotos vostè mateix amb el Reflex

Si és la teva intenció saber Com fer fotos vostè mateix amb el Reflex, Sàpiga que pot fer-ho utilitzant un trípode, sobre el qual col·locar la càmera, i un control remot de l'obturador. Alternativament, pot aprofitar la funció d'alliberament remota de l'obturador disponible en algunes càmeres SLR d'última generació o utilitzar el temporitzador automàtic: trobarà tot el que s'explica a continuació.

Comprar un trípode

Comprar un trípode És imprescindible poder fer una foto vostè mateix amb un reflex. Hi ha diversos tipus i preus en el mercat: si no té necessitats especials, també pot comprar altres barates (si es troben fàcilment en 20-30 euros ) O molt cars (hi ha alguns que costen fins i tot més que 150 euros ).

Per a la seva informació, hi ha diversos tipus de cavallets, cada un dels quals està dissenyat per a certs tipus d'ús: hi ha cavallets de nivell d'entrada, Que li permeten assegurar la seva càmera a través d'una placa que s'ajusta a un sistema lliscant, els de rang mitjà i finalment jo estands d'alta gamma, Que són més pesats i voluminosos i, per tant, ofereixen una major estabilitat fins i tot en condicions climàtiques més adverses (per exemple, quan hi ha ràfegues de vent relativament sostingudes). A més, aquest últim sovint consisteix en un cap fluïda que pot ser útil si voleu utilitzar la seva càmera per gravar vídeos.

Ja sigui que decideixi comprar un estand de gamma baixa o un estand de gamma alta, presti atenció a tipus d'accessori a el cos de la màquina ofert per aquest últim. T'aconsello que compris un que integri un clip d'alliberament ràpida, Aquest és un petit ganxo que es pot separar i unir al capdavant de l'trípode: d'aquesta manera, a través del mecanisme d'alliberament ràpida, és possible muntar (o desmuntar) ràpidament la càmera a la mateixa sense perdre temps. A més, verifiqui que el sistema d'instal·lació La càmera de l'trípode és compatible amb la que té en el seu poder per evitar cometre un error a l'comprar.

On pot comprar el trípode per a usar en combinació amb la seva càmera? Tant a les botigues d'electrònica més subministrades com en les especialitzades en la venda d'accessoris fotogràfics i, òbviament, també en botigues en línia, com Amazon.

 

AmazonBasics: trípode lleuger extensible fins a 1,52 m, amb ...

Veure oferta en Amazon

 

GEEKOTO Tripod Tripod Camera 200cm, Tripod Monopod Per ...

Veure oferta en Amazon

 

Manfrotto MK290LTA3-V Kit 290 Light amb capçal de fluid de vídeo, negre

Veure oferta en Amazon

 

Després de comprar el trípode que sigui més adequat per a vostè, seguiu les instruccions en el manual d'l'usuari d'aquest últim, per col·loqui la càmera correctament i evitar que caigui (desafortunadament no puc donar-li instruccions més específiques referent a això, ja que el sistema d'instal·lació de el cos de la càmera en el suport pot variar segons la càmera i el trípode utilitzat).

Pren la foto

Després d'assegurar la càmera a l'trípode, enceneu amb el seu botó d'encesa i, depenent de el model que posseeixi, prengui la fotografia amb un obturador de control remot, El disparador remot o el mode de temporitzador automàtic.

Sobre l'ús d'un feu clic en control remot, O un dispositiu de maquinari que es connectarà a la càmera per utilitzar-lo per fer fotos a distància, sàpiga que això generalment no està inclòs en el paquet de venda de la càmera (pel que ha de comprar-se per separat) i utilitza un tecnologia infraroja per permetre a l'usuari fer fotografies a distància, fins i tot a més de 5 metres de la càmera. A l'comprar un, assegureu-vos que sigui compatible amb la marca i el model Reflex que posseeix.

 

Control remot infraroig Cànon RC-6 per a càmeres EOS

Veure oferta en Amazon

 

AmazonBasics - Control remot sense fil per a càmeres digitals Nikon SRL ...

Veure oferta en Amazon

 

Alternativament, si el seu Reflex integra la funció de disparador remot mitjançant Wi-Fi, Pot usar-lo per controlar-ho a través de l'aplicació disponible per al seu telèfon mòbil o tauleta. El procediment a implementar varia de màquina a màquina: al Reflex que vaig utilitzar per aquest tutorial (un Cànon EOS 1300D ), Per exemple, s'ha de pressionar la tecla menú present en el cos de la màquina i després vagi a Funció Wi-Fi> Connectar a telèfon mòbil> Conness. i confirmi la connexió al dispositiu seleccionant el botó bo.

En aquest punt, heu d'iniciar l'aplicació CameraCanonnect de Cànon en el seu dispositiu Android o iOS, Connecteu-vos a Xarxa wifi generat per la càmera (tenint cura abans d'apagar la connexió de dades, si està activa) i seguiu les instruccions que es mostren en el telèfon mòbil per completar el procediment guiat per connectar-se a l'Reflex (bàsicament ha d'anar a ajustos telèfon i seleccioneu el nom de la xarxa wifi generat per Cànon en la seva possessió).

Quan el dispositiu està connectat a la càmera, tot el que ha de fer és obrir la funció Tret remot en live view i pressioni botó d'obturador virtual que apareix a la pantalla (si cal, també pot actuar sobre els paràmetres i maneres de tret, exactament com ho pot fer quan té la càmera a la mà).

Si ho desitja, pot fer una foto vostè mateix utilitzant funció de temporitzador, Que també es pot trucar seguint els procediments que varien d'una màquina a una altra. Al Reflex que vaig utilitzar per a aquest tutorial ( Cànon EOS 1300D ), Per exemple, ha de pressionar el botó selecció de la manera de maneig / temporitzador (La tecla que representa la icona de temporitzador que està present en el cos de la càmera, a la banda de el botó setembre ), Escollir un de les maneres de temporitzador automàtic disponibles amb els botons de direcció (p. Ex. Obturador automàtic: 10 segons o Obturador automàtic: 2 segons.) I confirmeu l'operació prement el botó bo (En el cos de la càmera setembre ).

Com fer fotos vostè mateix amb un telèfon mòbil

perquè fer fotos vostè mateix amb el seu telèfon mòbil, Simplement pot prendre una selfie o comprar un suport per col·locar el telèfon mòbil: en aquest últim cas, ha de configurar el temporitzador per fer la foto «a distància»: a continuació trobareu totes les instruccions necessàries per a continuar.

Compra un suport

Si vol prendre una selfie o una foto de grup «clàssica», pot ser útil (si no és essencial) comprar un suport adequat. En el primer cas, t'aconsello que compris XNUMX pal selfie (És a dir, una subhasta de dimensions ajustables, a la fi de el qual està connectat el telèfon mòbil i permet autoretrats remots, usant un botó especial o control remot), mentre que per a fotos grupals pot equipar amb un trípode o un gorilapodi (Un cavallet de «taula» les potes estan fetes d'esferes de goma, per enganxar el suport a diverses superfícies).

Al mercat hi ha diversos tipus de productes que acabem d'esmentar, de diversos preus, per als quals avalua el que és adequat per a vostè, assegurant-se, sobretot, que sigui compatible amb el model de telèfon mòbil que posseeix.

 

Mpow Selfie Bluetooth Estic, monopod extensible lleuger per 31.9 p ...

Veure oferta en Amazon

 

Rhodesy RT-01 Octopus Style Trípode portàtil amb suport per iPhon ...

Veure oferta en Amazon

 

Hitchy Tripod Smartphone lular 42Inch 106cm Alumini Llum ...

Veure oferta en Amazon

 

Foneso, Bluetooth Selfie Estic, amb trípode per telèfon mòbil i càmera ...

Veure oferta en Amazon

 

Selfie Estic Trípode, BlitzWolf 4 en 1 Selfie Estic ajustable amb ...

Veure oferta en Amazon

 

Pren la foto

Després de comprar finalment el suport i tenir el seu telèfon mòbil connectat a aquest últim (ja sigui un pal selfie d'un trípode, Etc.), finalment pots pren la foto.

Si és una selfie, tot el que has de fer és iniciar l'aplicació càmera al telèfon, premeu el botó per obrir el càmera frontal, Estengui el braç tant com sigui possible, per prendre la seva cara i part de el fons, i finalment premeu botó disparador visible a la pantalla. Si heu fet servir un pal selfie equipat amb botó d'obturador físic, Al seu lloc, pot prendre-les també a través d'aquest últim (sempre que sigui compatible amb el seu telèfon mòbil).

Si, en canvi, desitja utilitzar el funció de temporitzador, Disponible tant en Android com en iPhone, Lo, de la següent manera.

  • en Android - obre l'aplicació càmera, Toca la icona de engranatge, Pressiona la veu temporitzador i seleccioneu una de les opcions disponibles (p. ex. 3 segons, 10 segons, Etc.) Tingueu en compte que el procediment anterior pot diferir lleugerament segons la marca i el model de el dispositiu que posseeix (així com la versió d'Android instal·lada en aquest últim).
  • En l'iphone - obre l'aplicació càmera, Toca el temporitzador ubicat a la part superior dreta i seleccioneu una de les opcions disponibles al menú que s'obre (p. ex. 3s o 10s ).

Després de configurar el temporitzador, tot el que ha de fer és pressionar botó disparador que veu a la pantalla i es col·loca davant de la càmera del seu telèfon: a la fin del compte regressiva se li prendrà les. ¿Més simple que això?