Com fer jailbreak per iPad. Has sentit parlar de jailbreak de l'iPad o iPhone però encara no tens una idea clara del que és? El jailbreak és un procediment que li permet eludir les restriccions imposades per Apple en els seus dispositius portàtils i instal·lar programari de fonts no oficials (és a dir, fora de l'App Store) a iPhone, iPad i iPod Touch, ampliant efectivament les funcions de iOS.

No és il·legal i és bastant fàcil de completar, però, Apple no ho considera d'el tot bé i pot provocar una certa inestabilitat de el sistema. La seva aplicació també comporta la pèrdua de la garantia de el dispositiu (llevat que es realitzi una restauració en mode DFU) i la fallada a l' executar aplicacions com Sky Go o Infinity, que aconsegueixen detectar la presència de l'jailbreak i bloquejar la reproducció dels continguts en el dispositiu.

Una altra contraindicació dels dispositius amb jailbreak és la incapacitat d'actualitzar lliurement el sistema operatiu.

Com acabo d'esmentar, Apple no està d'acord amb el «desbloqueig» de les seves terminals i, per tant, en cada actualització de iOS corregeix les falles que van permetre el jailbreak en la versió anterior. Això vol dir que actualitzar un iPad o un iPhone desbloquejat et fa perdre tot aplicacions i personalitzacions no oficials aplicades a sistema (l'anomenat Ajustament ).

El més intel·ligent per mantenir la seva dispositiu desbloquejat és retardar, és a dir, esperar que es llanci un programari per aplicar el jailbreak a l'última versió de iOS (cosa que no sempre passa) i actualitzar només en aquest moment.

Com fer jailbreak per iPad pas a pas

operacions preliminars

El primer pas fonamental que ha de realitzar abans de desbloquejar el seu iPad és crear una còpia de seguretat de l'aplicació, les dades i la configuració de l'aparell.

Per tant, connecti la tauleta a la Pc, seleccioneu la icona de l'iPad al menú iTunes (A dalt a l'esquerra) i feu clic al botó Còpia de seguretat ara.

Molts aconsellen restablir completament el contingut de l'iPad abans d'aplicar el jailbreak perquè això redueix a l'mínim la possibilitat de trobar errors durant el procés de desbloqueig, però aquest pas no és obligatori.

Si no desitja córrer riscos innecessaris, reiniciat el dispositiu connectant a la PC i prement el botó restaurar iPad d'iTunes. Se li demanarà que desbloquegi el dispositiu i desactivi la funció Troba el meu iPad de menú Configuració> el teu nom> iCloud d'iOS.

Si se li notifica la presència d'articles comprats que encara no es van transferir a la biblioteca d'iTunes, resolgui el problema seleccionant l'article Transferir compres des iPad de menú Arxiu> Dispositius

El procediment de recuperació es descarrega de Internet i instal·la automàticament a la tauleta l'última versió de iOS, de manera que si decideix seguir aquest camí, vos de no descarregar una versió de iOS incompatible amb el jailbreak. Pel que fa a les dades i les aplicacions, una vegada que es realitza el jailbreak, pot recuperar tot utilitzant la còpia de seguretat creada en aquesta situació.

Com desbloquejar iPad

Ara podem veure-ho efectivament com fer jailbreak per iPad basat en la versió de iOS instal·lada al dispositiu. Seguiu acuradament tots els passos a continuació i no hauria de tenir problemes per completar l'operació.

iOS 11

Al moment de escriure, iOS 11 és l'última versió de sistema operatiu d'Apple i el jailbreak està disponible per a totes les versions que van des 11.0 una 11.1.2 (Independentment de el model d'iPad utilitzat).

Per desbloquejar-lo, només descarrega un Paquet d'IPA que conté Electra, L'aplicació per realitzar jailbreak a iPad, i Impactor de Cydia, Un programa gratuït per a Windows, macOS i Linux que li permet copiar arxius IPA a iPhone i iPad.

Llavors, el primer pas que ha de prendre és connectar-se a aquesta pàgina web i feu clic al botó descarregar per descarregar el paquet Electra IPA. Si l'enllaç de descàrrega no funciona, feu clic a l'enllaç Mirall: mega i procedeixi a descarregar a través de l'servei MEGA.

En aquest punt, ha de descarregar el programa Impactor de Cydia i copiar el paquet Electra IPA a iPad. A la pàgina web de Cydia, feu clic a l'entrada de el sistema operatiu en ús en el seu PC: Mac OS X, Finestres, Linux (bits 32) o Linux (64 bits de).

La descàrrega està completa, obriu el Arxiu cremallera que conté Cydia Impactor i extreu el contingut a qualsevol carpeta (o carpeta) aplicacions si fas servir macOS.

En aquest punt, connecti l'iPad al seu Pc, tancament iTunes i iniciï Cydia Impactor iniciant l'executable Impactor.exe a Windows o fent clic dret a l'aplicació Impactor a macOS.

Ara tot el que has de fer és arrossegar l'arxiu Electra xx.ipa a la finestra de Cydia Impactor i inseriu la Direcció e-mail i la contrasenya de la seva ID d'Apple en les finestres que apareixen a l'escriptori.

També pot usar una ID d'Apple diferent a la configurada en l'iPad. Feu clic a Retorn i esperi uns segons perquè els arxius d'Electra es copiïn a la tauleta.

Una vegada que la còpia de Electra en el seu iPad, ha d'autoritzar l'execució de l'aplicació. Després veu a menú ajustos d'iOS (la icona de engranatge ubicat a la pantalla d'inici), aneu a General> Gestió de dispositius, Seleccioneu la adreça de correu electrònic de la ID d'Apple que va ingressar prèviament en Cydia Impactor i pressiona els botons Autoritzar «adreça de correu electrònic» y autoritzar per completar el procediment

Ara, inicia l'aplicació Electra a través de la seva icona a la pantalla d'inici, pressiona el botó esc (Assegurant-se que l'opció retocs està habilitat) i espereu uns segons.

Quan iOS mostra la seva pantalla de bloqueig, pot començar a usar el seu iPad desbloquejat i accedir Cydia, L'App Store alternativa per a dispositius amb jailbreak, que mentrestant haurà aparegut a la pantalla d'inici de la tauleta.

Cal assenyalar que el jailbreak realitzat per Electra és de el tipus semi-sense lligams : Això significa que cada vegada que s'apagui el seu iPad per complet, ha de reactivar-iniciant l'aplicació Electra i prement el botó esc (En cas contrari, Cydia no serà accessible i els ajustos instal·lats no funcionaran).

Versions anteriors d'iOS

Si té un iPad antiquat o, per una raó o una altra, ha decidit utilitzar una versió desactualitzada d'iOS, ha de recórrer a altres solucions de jailbreak.

iOS 10

Si fa servir un iPad equipat amb iOS 10.1 / 10.1.1, Pot desbloquejar-seguint el procediment que es mostra a continuació (que no és molt diferent de l'vist anteriorment per iOS 11).

 • Desactiva el codi de desbloqueig a l'iPad anant a menú Configuració> Touch ID i codi i tocant la veu deshabilitar codi. Per canviar la configuració, haurà d'ingressar el codi de desbloqueig actual de el dispositiu.
 • Deshabilita 'Explora el meu iPad » anant a menú Configuració> iCloud> Cerca meu iPad i seguir endavant OFF la palanca relativa a la funció Troba el meu iPad. Per aplicar els canvis, haurà d'escriure la contrasenya del seu ID d'Apple.
 • Descarregar el programa Cydia Impactor, Com s'explica en el capítol dedicat a iOS 11 i extreure'l en una carpeta de la seva elecció (oa la carpeta aplicacions de macOS, si fa servir un Mac).
 • Descarregueu el Arxiu IPA de l'aplicació de jailbreak per iPad.
 • Connecta l'iPad al teu Pc, Després tanca iTunes, comença Impactor de Cydia, arrossega el arxiu IPA que vas descarregar anteriorment i escriu la adreça de correu electrònic y contrasenya d'una ID d'Apple vàlida (com s'explica en el capítol dedicat a iOS 11).
 • Autoritza l'aplicació per jailbreak a iPad, Anant a menú Configuració> General> Administració de dispositius d'iOS, seleccionant la adreça de correu electrònic de la ID d'Apple ingressat prèviament en Cydia Impactor i fent clic al botó Autoritzar (adreça de correu electrònic).
 • Inicieu l'aplicació mach_portal a través de la seva icona a la pantalla d'inici de l'iPad i esperi uns segons.

A la fi de l'procediment, hauria de poder accedir a Cydia i tots els seus ajustos. Cal assenyalar que aquest jailbreak està sense lligams, de manera que en cada reinici de l'iPad haurà de reactivar-a través de l'aplicació mach_portal.

iOS 9

Si el seu iPad està equipat amb iOS 9, Fins a la versió 9.3.3, Pot fer jailbreak seguint un procediment molt similar a què s'acaba de veure en conjunt per iOS 10.

 • Descarregar el programa Cydia Impactor.
 • Descarregueu el Arxiu IPA de l'aplicació de jailbreak per iPad.
 • Connecta l'iPad al teu Pc, Tanca iTunes, comenceu Impactor de Cydia, arrossega el arxiu IPA que vas descarregar anteriorment i escriu la adreça de correu electrònic y contrasenya d'una ID d'Apple vàlida.
 • Autoritza l'aplicació per jailbreak a iPad, Anant a menú Configuració> General> Administració de dispositius de iOS i pressionant primer a la adreça de correu electrònic de la ID d'Apple prèviament ingressat en Cydia Impactor i després en els botons Autoritzar (adreça de correu electrònic) y autoritzar.
 • Inicieu l'aplicació Pangu a través de la seva icona a la pantalla d'inici de l'iPad i pressiona els botons acceptar e inici.

A la fi de l'procediment podrà accedir Cydia. A cada reinici de l'iPad, haurà reactivar el jailbreak a través de l'aplicació pangu, Com acabo d'explicar.

iOS 8

Si tens un iPad equipat amb iOS 8, Pots fer jailbreak per Pangu8, Un programa gratuït per a Windows i macOS capaç de desbloquejar tots els models animats d'iPad des de iOS 8.0-8.1.

Per descarregar Pangu8 en el seu PC, si fa servir Windows, A la seva pàgina web, feu clic en un dels dos enllaços que es troben davant de la redacció 1.2.1 a la taula ubicada al centre de la pantalla.

si fa servir MacOS, Al seu lloc, feu clic en un dels dos enllaços que es troben davant de la redacció 1.0.0 en la taula dedicada a OS X.

Una vegada que es completi la descàrrega, connecti l'iPad a la PC i iniciï l'aplicació Pangu8_v1.xxexe amb privilegis d'administrador fent clic dret a la icona i seleccionant l'element Executar com a administrador des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, esperi a que aparegui el nom de la seva iPad i feu clic al botó Inicia Jailbreak. Poseu la tauleta en Mode vol obrint el centre de control de iOS (lliscant el dit de baix a dalt) i pressionant la icona de l'avió i iniciant el procés de jailbreak prement el botó Ja ho vaig fer.

Després d'uns segons, se li demanarà que desbloquegi l'iPad ingressant el codi de desbloqueig o usant el Touch ID ( Desbloquegi el dispositiu ) I aquesta és l'única operació que haurà de realitzar per completar el jailbreak.

Si tot funciona sense problemes, la inscripció apareix a la finestra de Pangu en segons Jailbreak va tenir èxit! i l'iPad es reinicia automàticament.

Per assegurar que tot va sortir bé, verifiqui que les icones d'iOS hagin aparegut a la pantalla d'inici de iOS Cydia y Pangu. La primera és la botiga alternativa des de la qual pot descarregar ajustos per personalitzar iOS i altre programari no oficial, la segona és una aplicació de control de jailbreak que li permet reconstruir la llista d'aplicacions en l'iPad, reiniciar / apagar el dispositiu o reiniciar la pantalla d'inici (respring). Mai els cancells!

Si el seu iPad es reinicia abans que finalitzi el procediment de desbloqueig, no es desanimi. Espereu que el seu nom torni a aparèixer a la finestra de Pangu i feu clic al botó Inicia Jailbreak per repetir l'operació (que aquesta vegada hauria d'estar bé).

Primers passos amb iPad amb jailbreak

Després de desbloquejar el seu iPad, comenci Cydia i espereu que s'actualitzi el sistema d'arxius per accedir a la botiga alternativa des d'on descarregar els ajustos. Costa un moment.

Atenció: si reinicia l'iPad abans d'aplicar el jailbreak i ara voleu restaurar la còpia de seguretat d'iTunes (simplement feu clic al botó Restaurar còpia de seguretat i seleccioneu la data de la còpia de seguretat per restaurar). Després de reintegrar l'aplicació i les dades a la tauleta, ha de reinstal·lar alguns components de Cydia que busquen el paquet instal·lador Cydia dins de la mateixa Cydia i pressiona editar, reinstal·lació y confirmació.

Una altra operació que t'aconsello que facis és el canvi de contrasenyes arrel i mòbils d'iOS, és a dir, les contrasenyes que permeten accedir a sistema com a administrador i com a usuari estàndard, ja que per omissió són les mateixes per a tots ( alpí ) I, per tant, exposar el dispositiu a possibles riscos de seguretat.

Per canviar les contrasenyes abans esmentades, ha de descarregar el modifiqui MTerminal de Cydia i doni les ordres.

 • passwd.
 • alpí (La contrasenya actual de l'usuari mòbil)
 • Introduïu la nova voleu utilitzar per a l'usuari root.
 • Repetir l'operació.
 • Arrel.
 • alpí (La contrasenya actual de l'usuari root).
 • passwd.
 • Introduïu la nova voleu utilitzar per a l'usuari root.
 • Repetir l'operació.