Com fer Streaming des de YouTube. D'un temps ençà, les transmissions a YouTube s'han tornat bastant populars i, encara que hi ha plataformes que estan guanyant terreny, aquesta segueix sent la principal plataforma de contingut en directe. No obstant això, no tothom coneix com realitzar un Streaming de manera correcta i s'acaben desil·lusionant.

Perquè això no passi, des Parada Creativa, anem a explicar-te pas a pas el que has de fer per realitzar un directe a YouTube sense perdre el temps. ¿Comencem ?.

En articles anteriors hem parlat sobre com monetitzar un vídeo a YouTube ocom actualitzar YouTube sense la Play Store. No obstant això, en aquesta ocasió ens centrarem en explicar com fer Streaming des de YouTube.

Com fer Streaming des de YouTube pas a pas

Com fer Streaming des de Youtube pas a pas

A continuació anem a mostrar tots els passos que has de seguir per fer streaming des de YouTube de manera fàcil i ràpida.

1. Crea una transmissió en viu

El primer que has de fer abans d'iniciar una transmissió a YouTube, és descarregar i instal·lar un programa de gravació i transmissió en viu. Aquest tipus de programes, s'encarreguen de codificar els arxius multimèdia, comprimir el format original i descomprimir-los en el moment de la reproducció. A més, els programes poden capturar contingut d'escriptori (escriptori), càmera i micròfon.

Els programes que pots utilitzar per crear els teus directes són els següents:

  • XSplit Broadcaster.
  • XSplit Gamecaster.
  • Game Capture HD.
  • Wirecast.

Quan tot estigui llest, pots connectar el programa al teu compte de YouTube per a una transmissió en viu.

2. Tria el tipus de transmissió

Hi ha dos tipus de transmissió:

  • transmetre ara: Més ràpid i amb menys possibilitats de configuració.
  • esdeveniments: que es poden provar abans de sortir en viu.

Com «Transmetre ara» a YouTube

Si tries utilitzar l'opció «transmetre ara«, Només has de començar a gravar el contingut i YouTube detectarà automàticament el marc i la resolució de la teva transmissió per iniciar-la.

Quan et trobis en directe, la plataforma es farà càrrec de reduir la transmissió a la resolució apropiada perquè tothom pugui veure el vídeo sense cap tipus de limitació al dispositiu.

Com «fer Esdeveniments» a YouTube

Una altra de les opcions que permet la plataforma, es tracta de crear un «Esdeveniment»Programat. A través dels esdeveniments, tens la possibilitat de editar i configurar les teves directes en temps real. A més, pots establir l'hora d'inici de l'directe, activar un flux de suport o crear diversos fluxos perquè siguin transmesos de forma simultània.

3. Què fer durant un Streaming a YouTube

Un cop hagis instal·lat el teu programa favorit de transmissió i hagis triat el tipus de transmissió que millor s'adapti a les teves circumstàncies, ha arribat l'hora d'iniciar el Streaming. Per a això, has de començar a interactuar amb les persones que et segueixin habilitant el xat i creant targetes.

A més, cal que portis un control de les mètriques en viu per analitzar els punts febles i els punts forts de la teva audiència i així seguir avançant

Com Xatejar en Streaming de YouTube

El xat es manté habilitat en els streamings i es desactiva a la fi de l'esdeveniment per defecte. Et garanteix XNUMX:XNUMX major interactivitat amb els teus seguidors i per tant més audiència. No obstant això, si ho prefereixes, pot optar per desactivar la funció abans o durant l'esdeveniment, per concentrar-se en el vídeo.

Com afegir targetes a un esdeveniment a YouTube

A més d'habilitar el xat, una altra forma d'augmentar la interactivitat en els teus streamings és agregant targetes al teu esdeveniment. aquestes redirigeixen a l'espectador a on vulguis portar-. Apareixen en pantalla amb imatges i títols personalitzats.

Les targetes es poden activar en qualsevol moment i no hi ha límit en les targetes que es crearan per transmissió. Per afegir, l'usuari certament no tindrà cap problema, ja que és molt simple i ràpid de fer.

4. Com interrompre l'emissió en un Streaming de YouTube

La forma d'aturar la transmissió en viu depèn de l'opció de transmissió que has realitzat:

  • Si has triat fer servir la pestanya «Transmetre en viu«, Activant la transmissió només a través del codificador, simplement obriu el programari i finalitzi l'esdeveniment en viu en el mateix camp en el qual li vas donar a iniciar.
  • En el cas de esdeveniments programats, YouTube pot realitzar manualment tant l'inici com el final de la transmissió. A el principi, hauràs configurar el teu codificador per a aquesta transmissió en viu amb la informació proporcionada per la plataforma. Quan vulguis aturar la transmissió, simplement fes clic en "aturar transmissió»A la pantalla de YouTube, sense haver d'obrir el codificador.

5. Analitza els teus mètriques a YouTube Analytics

Rastrejar els teus mètriques de transmissió a la pestanya de Google Analytics, durant una transmissió en viu, t'ajudarà a conèixer el nombre de persones connectades en el moment de l'directe i tots els comentaris que han realitzat al xat. És una bona manera de veure si el teu contingut està agradant a la gent.

A més de mostrar només números i dades generals, Analytics fa una anàlisi detallada de les teves mètriques de transmissió, mostrant, per exemple, dades com el gènere i la ubicació dels espectadors, així com informació sobre la participació i el rendiment. Totes les dades es recopilen i estan disponibles per a baixar entre 48 i 72 hores després de la fi de la transmissió.

Quan finalitzis la teva Streaming, no t'has de preocupar per publicar el contingut de la transmissió, ja que això ho fa automàticament YouTube a l'acabar cada esdeveniment. No obstant això, pots editar el fitxer generat, editar la informació, la configuració i fins i tot poder triar millorar la qualitat de l'video per als espectadors del teu canal.

Això ha estat tot !. Esperem que aquest article t'hagi resultat útil. Si ara vols aprendre a transmetre un joc a YouTube, Continua navegant per Parada Creativa.