Com fer trucades amb iPad amb SIM. Vas comprar un iPad recentment i ¿li agradaria entendre com podria usar-lo per fer trucades telefòniques amb el vostre targeta SIM? Llavors diria que has vingut a la guia correcta en el moment correcte. Si em concedeix alguna cosa del teu preciós temps, de fet, puc explicar-li tot.

En les següents línies, anem a descobrir-junts. Com fer trucades amb iPad amb SIM. Operació que, però, és bo que ho sàpigues, pots fer-sempre que també tinguis un iPhone (Fent ús de la targeta inserida de el telèfon i no de l'iPad). Si va comptar amb poder fer trucades telefòniques a la xarxa telefònica utilitzant la SIM inserida en la tauleta (sempre que tingui un iPad amb suport cel·lular), lament dir-li, però no es pot fer.

Les úniques coses que es poden fer amb iPad són, precisament, trucades telefòniques usant un iPhone com un «pont». O trucades de Internet, Usant aplicacions dedicades a l'propòsit. Per a més informació, segueix llegint. Troba tot el que s'explica a continuació. Els desitjo, com sempre, bona lectura i els desitjo a tots molta sort.

Com fer trucades amb iPad amb SIM. Informació general.

Abans d'entrar en el programa d'aprenentatge sobre Com fer trucades amb iPad amb SIM, És el meu deure fer alguns aclariments prèvies.

Comencem amb un punt fix. Com et vaig dir a el principi de l'article, no és possible fer trucades telefòniques usant la SIM inserida al dispositiu, Ja que Apple no ho permet. La targeta utilitzada en iPads amb suport cel·lular només es pot utilitzar per explotar la connexió de dades. Mai per fer trucades a la xarxa de veu o per enviar missatges de text. A l'almenys no fins ara.

Dit això, pots fer trucades des de l'iPad a través d'un iPhone per a ser utilitzat com un «pont», explotant així la SIM inserida en ell. Per dur a terme l'operació en qüestió (així com per a respondre trucades telefòniques i enviar / rebre missatges de text), és essencial que la tauleta i el telèfon mòbil de la companyia Cupertino estiguin connectats a Internet a través d' Wi-Fi, i estiguin físicament a prop.

A més, s'ha d'accedir a tots dos dispositius amb el mateix ID d'Apple.  Per realitzar trucades, S'aplicarà pla de tarifa  en l'iPhone.

Com fer trucades amb iPad amb SIM, pas a pas.

Després de fer els aclariments abans esmentades, vam arribar a el moll de l'assumpte i descobrim, junts, com cridar amb iPad.

Connectar-se a wifi des iPad

Per poder fer trucades telefòniques amb l'iPad, primer assegureu-vos que el dispositiu compleixi amb certs requisits bàsics.

Per tant, primer assegureu-vos que la connexió Wi-Fi estigui activada tant en l'iPhone com en l'iPad. Per fer això, només mireu la part superior dreta de la pantalla del dispositiu. Si a la banda de el rellotge de sistema veus la icona de l'  wifi, La connexió està activa. En cas contrari, pot habilitar la connexió sense fils accedint a la pantalla d'inici de iOS, tocant la icona ajustos (El que té engranatge ). Selecciona l'element Wi-Fi des de la pantalla que es mostra i clica ON. Si cal, també seleccioneu el nom de xarxa a la que voleu connectar i escriviu el contrasenya.

Alternativament, si la connexió Wi-Fi a la qual voleu connectar és de lliure accés o si ja s'ha connectat a una connexió sense fils específica en el passat, pot procedir de la següent manera. Truqui a l' Centre de control d'iOS lliscant des del costat superior dret de la pantalla cap avall o de baix a dalt (segons el model d'iPhone / iPad que tingui i la versió de iOS instal·lada). Toqueu el botó de wifi perquè s'acoloreixi blau.

Verificar connexió amb ID d'Apple

Després, verifiqui que hagi iniciat sessió en la seva ID d'Apple en tots dos dispositius. Per fer això, obriu novament ajustos de iOS i assegureu-vos que a la part superior de la pantalla realitzi el el teu nom. Si no, toca l'entrada de veu Registreu-vos iPhone o Registreu-vos iPad (Segons el dispositiu que utilitzeu). Inicieu sessió amb el seu compte. Si encara no té una ID d'Apple, pot crear una seguint les instruccions del meu tutorial sobre el tema.

Una vegada que es completa aquesta operació, ha d'activar l'ús de l'servei per trucar des de l'iPad a través del iPhone SIM. Prengui, per tant, el seu iPhone, obriu el ajustos d'iOS, premeu telèfon, present a la pantalla que es mostra. Toca l'element En altres dispositius . Canvia a la banda de l'opció permetre trucades. També toca la palanca que trobes a la banda de l' nom del teu iPad, A la llista adjunta a la secció Permetre trucades a.

En aquest punt, obriu el ajustos iOS en l'iPad, seleccioneu l'element FaceTime a la pantalla que es mostra i apareix ON l'interruptor que trobes a la banda de l'article FaceTime. després pujar a ON també la palanca col·locada a la banda de la redacció Trucades d'iPhone.

Fer trucades telefòniques

Després de completar totes les operacions preliminars que li he descrit al capítol anterior, finalment pot començar a trucar amb el iPad. Per fer-ho, obriu l'aplicació FaceTime (El que té la icona amb el fons verd i la càmera blanca ), Premeu el botó (+) situat a la part superior esquerra. Escrigui el nombre de  Telèfon del seu interès o el nom de contacte voleu marcar. Premeu el botó àudio i, si cal, també seleccioni l'opció anomenada, Per començar la trucada.

Alternativament, si el nombre a què voleu marcar es guarda a la llista de contactes, també pot iniciar l'anomenada obrint l'aplicació contactes (El que té la icona amb el guia telefònica ). Selecciona el nominatiu del seu interès de la llista que se li mostra i prement el botó anomenada, Que podeu trobar al costat dret de la pantalla.

També pot aprofitar Siri per fer la seva crida trucant a l'assistent de veu d'Apple i dient una frase com. «Crida (nom de contacte)» o «Trucar a el nombre (número de telèfon)».

L'anomenada s'iniciarà amb mans lliures, però si ha connectat auriculars o audiòfons a l'iPad (Com li vaig explicar al meu publicació sobre com connectar els auriculars Bluetooth. Podeu configurar el dispositiu en qüestió com una sortida d'àudio, tocant el botó altaveu visible a la pantalla.

Per finalitzar la trucada, al seu lloc, toca el botó vermell, col·locat a la part inferior de la pantalla.

Com fer trucades amb iPad amb SIM amb aplicacions

Com vaig dir a l'inici de la guia, si desitja poder cridar amb iPad sense haver de fer servir un iPhone com «pont», pot recórrer a Aplicacions de VoIP. Aquestes li permeten trucar a través d'Internet (en Wi-Fi o 3G / 4G) sense utilitzar necessàriament una SIM. A continuació trobaràs alguns dels millors.

  • FaceTime - l'aplicació FaceTime, la que et vaig convidar a fer servir en el capítol anterior per fer trucades amb iPad a través d'iPhone, també es pot usar per fer i rebre trucades / videotrucades a través d'Internet. Sempre que altres usuaris també tinguin un dispositiu Apple ja ha configurat i habilitat l'ús de el servei. A més d'iPad, FaceTime també es pot usar en iPhone, Mac y Apple Seguir.

 

  • Skype - si necessita trucar a persones que no fan servir productes de la marca Apple, pot considerar l'ús de Skype. Aquest és el famós servei VoIP de Microsoft, que es pot usar en l'iPad a través de l'aplicació. Gràcies a la qual cosa no només es poden fer trucades i videotrucades gratuïtes a través d'Internet (a altres usuaris que usen el servei) sinó també, a l'comprar crèdit de Skype o activar una subscripció mensual, pot trucar a telèfons mòbils tradicionals i números fixos a preus molt favorables.

 

  • Facebook Missatger - Si té un compte de Facebook, podeu utilitzar l'aplicació Messenger per trucar als contactes que li interessen, sempre que estiguin registrats a la xarxa social. El servei, que en iPad es pot usar a través d'una aplicació dedicada, permet no només xatejar, sinó també trucar (i fer videotrucades) De forma gratuïta, utilitzant la connexió a Internet.

 

  • telegram - Alguna vegada has sentit parlar de Telegram? No? Estrany, és un servei molt famós. En qualsevol cas, cap problema, ho solucionem immediatament. És una aplicació dedicada principalment a la missatgeria instantània que també integra les funcions de trucada i videotrucada. Fins i tot en aquest cas, les trucades telefòniques aprofiten la connexió a Internet i és possible trucar només a aquells contactes que usen el servei ells mateixos.

 

  • Viber - aplicació dedicada a la missatgeria instantània que també inclou funcions de trucades i videotrucades, sense càrrec per als usuaris registrats al seu torn en el servei. A l'igual que Skype, també li permet trucar a telèfons fixos i mòbils a preus assequibles, comprar crèdit per telèfon per avançat o activar una subscripció.

Fins aquí l'entrada d'avui sobre Com fer trucades amb iPad amb SIM. Espero que li hagi resultat útil i pugui començar a utilitzar el dispositiu per trucar a tot el món.