Com fer un arxiu PDF més petit. Ha d'enviar PDF molt pesats per correu electrònic, de manera que ha intentat reduir el seu pes tancant-los en un arxiu Codi postal, Però el resultat que va obtenir no va ser excel·lent, els documents van mantenir el seu pes original gairebé igual. I si intenta alleugerir »directament els documents que necessita enviar en lloc de agrupar-los en un arxiu comprimit? Vegem com fer-ho.

Com fer un arxiu PDF més petit en Windows

Comencem aquesta guia ràpida sobre com fer un arxiu PDF més petit parlant de PDF Reduir ORPALIS, Una aplicació gratuïta per a Windows que, com el seu nom indica fàcilment, li permet reduir el pes dels documents en format PDF.

PDF Reduir Orpalis

És molt fàcil d'usar i ofereix el millor de si mateix amb arxius que contenen moltes imatges o gràfics, els documents de sol text es redueixen molt poc.

Per descarregar PDF Reducer en el seu PC, connectat a la pàgina web de el programa a través del enllaç que se li va proporcionar en aquest moment i feu clic al botó Descàrrega gratuïta.

Després completi el formulari que se li proposa ingressant el seu nom, cognom i adreça de correu electrònic (també podeu omplir ficticis), configuri l'entrada individual al menú desplegable Perfil, Tregui la marca de verificació de l'article rep notícies i ofertes (Per no rebre correus electrònics promocionals de ORPALIS) i feu clic al botó Enter per començar la descàrrega.

Un cop completada la descàrrega, obriu el arxiu ZIP que conté el programari i iniciï l'executable pdfreducerfree.exe.

A la finestra que es mostra a l'escriptori en aquest moment, feu clic al botó Següent, Posi la marca de verificació en Accepto els termes de l'acord de llicència  per acceptar les condicions d'ús de el programa i completar la configuració pressionant primer a Següent per dues vegades consecutives i després cap amunt instal·lar, y acabat.

En aquest punt, tot el que ha de fer és fer clic a acceptar per accedir a la pantalla principal de l'aplicació i seleccionar el PDF que es va a comprimir amb el botó (...) col·locat a la banda de camp font.

Després, feu clic al botó (...) col·locat a la banda de camp destinació per indicar la carpeta en la qual guardar els arxius PDF comprimits i iniciar el procés de reducció de documents fent clic a Començar.

També pot personalitzar la configuració de compressió de el document anant a menú OPCIONS de ORPALIS PDF Reducer i triar els paràmetres del seu grat en les targetes compressió y imatges. Depenent de quines siguin les seves necessitats, pot ajustar la resolució de la imatge en els PDF de sortida, la seva qualitat i molt més.

Com reduir un arxiu PDF en Mac

Tens un Mac? Llavors pots reduir un PDF utilitzant vista Prèvia, El programari «estàndard» disponible a totes les PC Apple per obrir i mostrar imatges i altres tipus de documents, i perfils de compressió addicionals.

vista Prèvia

Només per començar a connectar-se a aquest lloc de Internet i fer clic al botó Clonar o descarregar col·locat a la dreta i després a descarregar ZIP present al menú que es mostra per descarregar els perfils de compressió per a Vista prèvia en el seu PC.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer fent doble clic Apple-Quartz-Filters-master.zip acaba de descarregar i copiar tots els arxius extrets d'ell a la carpeta Macintosh HD> Biblioteca> Serveis PDF.

Si no sap com arribar, seleccioneu l'element Ordinador de menú situat a la part superior esquerra de la barra de menú, feu doble clic a la icona de disc dur en el qual està instal·lat macOS (p. ex. Macintosh HD ) I després vagi a les carpetes biblioteca ja  serveis PDF.

Després de copiar els perfils de compressió al seu Mac, obriu el document en format PDF, que és la seva intenció de reduir (fent doble clic) i seleccioneu l'element Exporta ... de menú expedient situat a la part superior esquerra de la pantalla.

A la finestra que s'obre, seleccioneu l'element PDF des del menú desplegable Format després de la qual cosa troba el menú desplegable Filtre de quars i triï, segons les seves necessitats, una de les noves opcions disponibles: Reduir a 075 ppp de qualitat mitjana, Reduir a 075 ppp de baixa qualitat, Redueixi a 110 ppp de qualitat mitjana etcètera

Tingueu en compte que el perfil és adequat per a la majoria dels casos, és a dir, el que li permet fer un arxiu PDF més petit, assegurant el millor compromís entre el pes i la qualitat de l'arxiu de sortida. Redueixi a 150 ppp de qualitat mitjana però, és clar, com menor sigui la resolució de el document triat, més «lleuger» serà el document obtingut després de la compressió.

Serveis en línia per fer un arxiu PDF més petit

PDFFaid

Per reduir un arxiu PDF sense instal·lar programari addicional a l'ordinador, pot contactar PDFaid. És un servei gratuït en línia que li permet reduir el pes dels documents PDF amb només uns pocs clics utilitzant qualsevol navegador i qualsevol sistema operatiu. L'única limitació és la de no poder carregar arxius de més de 20 MB.

Per poder reduir un arxiu PDF amb aquest servei, enllaç a la pàgina principal de PDFaid usant l'enllaç que li vaig proporcionar anteriorment i feu clic al botó Seleccionar arxiu PDF per seleccionar el document a alleugerir.

Ajust els indicadors i les opcions sota Opcions de compressió de PDF segons les seves preferències (en general, la configuració per defecte està bé) i feu clic al botó comprimir PDF per iniciar el procés de compressió de documents.

Després d'uns segons, apareixerà una casella que us avisarà de la finalització de l'operació: feu clic a l'enllaç Descarregar PDFEspereu que s'obri la nova pàgina web amb el document dins i guardi-la en la seva Pc fent clic al botó de descàrrega corresponent que es mostra a la pantalla.

Alternativament, un cop que s'obre la nova pàgina web amb el document, primer s'obre la funció d'impressió i després la que s'usa per guardar la pàgina en format PDF.

A més de reduir el pes de l'arxiu, amb PDFaid també pot canviar la mida de les fulles que componen els documents PDF. Feu clic al botó Seleccionar arxiu PDF per seleccionar l'arxiu a modificar i selecciona el format en què adaptar el document (p. ex. A3, A4, Etc.) de menú desplegable que es troba en Mida de pàgina de sortida. Després feu clic al botó Escales PDF.

iLovePDF

Finalment, vull dir-te també iLovePDF. Aquest és un altre servei en línia que pot utilitzar per reduir la mida d'un arxiu PDF. És molt simple i intuïtiu d'utilitzar.

La versió bàsica de el servei, que és completament gratuïta, no requereix registre i permet processar només un arxiu alhora. El seu límit de càrrega és de 200 MB.

Per fer un arxiu PDF més petit amb iLovePDF, simplement comenci connectant-se a la pàgina web de l'servei fent servir l'enllaç que li vaig proporcionar una mica més tard i després seleccioneu el document sobre el qual va a actuar en el seu PC i arrossegueu-lo a la finestra de navegador.

Si arrossegar no us funciona, feu el document «manualment» fent clic al botó Seleccionar arxiu PDF.

També podeu seleccionar arxius PDF en què desitja actuar des del seu compte de Dropbox o google Drive simplement fent clic als botons corresponents.

Espere, per tant, al fet que es completi la càrrega de l'arxiu i seleccioneu el nivell de compressió que se li aplicarà fent clic als botons corresponents.

Depenent de les seves preferències i necessitats, pot triar entre compressió recomanada que maximitza la mida de el PDF sense afectar massa la seva qualitat visual, compressió màxima que li permet comprimir arxius PDF a el màxim a costa de la qualitat.

Després feu clic al botó comprimir PDF i espereu que el PDF es processi primer i després es descarregui automàticament al seu Pc.

Si la descàrrega automàtica de l'arxiu no comença, feu clic al botó amb escrit Descarregui el PDF optimitzat per iniciar manualment.

Alternativament, premeu el botó amb la icona de Dropbox o el que té la icona de Google Drive per guardar l'arxiu comprimit directament al seu compte de servei de emmagatzematge en el núvol que generalment fa servir.