Su iPhone conté totes les seves dades importants, com fotos, contactes, adreces d'interès, contrasenyes i més. És important tenir una còpia d'aquesta informació en un altre lloc si el seu dispositiu és robat, perdut o danyat i no pot reparar-se. I per minimitzar les seves pèrdues en aquest cas, és important actualitzar amb freqüència aquestes còpies de seguretat. La forma més fàcil de fer això és utilitzar les solucions suggerides per Apple.

Hi ha dues opcions principals. pot utilitzar iCloud per fer una còpia de seguretat de la seva informació en els servidors d'Apple o guardar les seves dades en la seva Pc usant iTunes. Tots dos mètodes s'expliquen a continuació:

Opció 1. Feu una còpia de seguretat del seu iPhone en iCloud

El més probable és que les teves dades ja estiguin protegits en iCloud, encara que no ho sabies. Però per assegurar-se que la funció estigui activada per al seu iPhone, aneu a Configuració i després:

Toc (el seu nom)> iCloud> Còpia de seguretat d'iCloud> Toc alternar si està definit a Inactiu.

Això activarà el procés de suport automàtic, que s'activa quan el seu iPhone no està en ús, però està connectat a Wi-Fi i carregant. Si voleu desar seves dades immediatament després d'activar «Còpia de seguretat d'iCloud», premeu el botó «Fer còpia de seguretat ara» que apareixerà a continuació. Un cop completada la còpia de seguretat, en el botó «Còpia de seguretat ara» veurà la data de l'última còpia de seguretat reeixida.

 

Cada compte d'Apple obté 5 GB d'emmagatzematge gratuït en iCloud. Per a més, ha de pagar un càrrec mensual, depenent de la quantitat que desitgi. Si desitja tenir més emmagatzematge d'iCloud, pot pausar algunes aplicacions que no necessiten còpies de seguretat de dades utilitzant els interruptors de menú d'iCloud en el seu iPhone.

Podeu eliminar les seves fotos de el procés de còpia de seguretat i obtenir funcions addicionals activant iCloud Photo Library. Al menú d'iCloud, feu clic a Fotos i canviï a «Biblioteca de fotos d'iCloud». Això sincronitzarà totes les teves fotos i vídeos a iCloud quan el teu telèfon no estigui en ús i estigui connectat a Wi-Fi. Seguiran sent segurs, però les còpies de seguretat seran molt menys voluminoses.

Opció 2. Fer la còpia de seguretat de la seva iPhone en el seu Pc a través d'iTunes

Si no confia en el núvol per mantenir les seves dades segures o simplement voleu una còpia local en el seu PC, pot fer-ho fàcilment a través d'iTunes. Si està usant una Pc portàtil o de Escriptori Apple, ja té iTunes, però si té un PC amb Windows i encara no ha instal·lat el programari, ara és el moment de fer-ho. després de executar iTunes amb el seu compte vinculat, feu el següent:

1. Usant el cable Lightning de la configuració, connecti l'iPhone al seu Pc.
2. Si aquesta és la primera vegada que l'iPhone es connecta al seu PC, apareixerà una pantalla que us demanarà «¿Confia en aquesta Pc?». Feu clic a «Confiar».
3. Seleccioneu l'iPhone a la cantonada superior esquerra de la finestra d'iTunes (una petita icona d'iPhone que generalment es troba sota el botó «Compte»).
4. Feu clic a Summay.
5. Feu clic a «Fer còpia de seguretat ara» per crear la primera còpia de seguretat. A la part superior de la finestra, veureu el progrés de l'procés de còpia de seguretat.

Si desitja que el seu telèfon faci una còpia de seguretat automàticament en el seu PC quan està connectat a ella, seleccioneu «Aquesta Pc» en «Còpia de seguretat automàtica», i després toqueu 'Aplica' a la part inferior de la finestra d'iTunes per confirmar la seva selecció