Com formatar el iPhone

Està en el procés de vendre el seu iPhone per actualitzar-lo a un model més nou. Abans de lliurar el telèfon a compradors potencials, convé formatar i eliminar totes les dades de la seva memòria; però, mai ha fet això abans i no sap com procedir. Així és, oi? Així que no et preocupis: avui sóc aquí per explicar-te com formatar l'iPhone i com esborrar totes les dades que conté en qüestió de minuts.

Depenent de les seves necessitats, pot optar per formatar l'iPhone treballant directament des del dispositiu o la Pc, a través d'iTunes (si fa servir Windows) o Finder (si fa servir macOS). En el primer cas, les dades s'eliminaran de el dispositiu i es mantindrà la versió actual de iOS; en el segon, però, també s'instal·larà automàticament la versió més recent de l' sistema operatiu.

Havent fet aquesta necessària aclariment, diria que està preparat per continuar: per tant, prengui cinc minuts de temps lliure i intenti posar en pràctica les instruccions que trobarà a continuació. T'asseguro que podràs fer tot en molt poc temps.

  • operacions preliminars
  • Com formatar iPhone des de iOS
  • Com formatar l'iPhone des de la Pc
  • Com formatar un iPhone bloquejat

operacions preliminars

Abans que te n'adonis com formatar l'iPhone, Hi ha alguns passos preliminars que ha de seguir. En primer lloc, és bo que facis una còpia de seguretat Complet de les dades al dispositiu. A el fer una còpia de seguretat, de fet, tindrà la possibilitat de recuperar configuracions, fotos, aplicacions, etc., si pensa en lliurar el dispositiu a un tercer, i pot fer el mateix fins i tot si decideix comprar un nou iPhone.

Pot fer una còpia de seguretat de l'iPhone a través d' icloud (Opció que ja hauria d'estar activada per defecte, si ha configurat una ID d'Apple en el dispositiu) o via Pc, usant iTunes a Windows o el descobridor de macOS. Pot descobrir amb més detall com fer una còpia de seguretat de les dades en el seu iPhone llegint el meu guia sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone.

A més de fer una còpia de seguretat de les dades al teu iPhone, has de desactivar abans de formatar el dispositiu on és, El servei antirobatori d'Apple que li permet localitzar i controlar el dispositiu de forma remota i normalment evita que es formati localment.

Per fer això, aneu a l' configuracions d'iOS (el icona d'engranatge ubicat a la pantalla d'inici), seleccioneu el El teu nom, Després la veu on és, Toc en Trobar la meva iphone al menú que s'obre, puja APAGAT l'opció d'alternar Trobar la meva iphone i escriviu la contrasenya del seu ID d'Apple. Un cop fet això, pot prendre mesures.

Com formatar iPhone des de iOS

La forma més senzilla i immediata de formatar l'iPhone és la que implica actuar directament des configuració de dispositiu. En uns minuts, obtindràs l'eliminació completa de les dades de el dispositiu (que no seran recuperables de cap manera, ja que estan encriptats) i un reinici de la versió actual d'iOS.

Per formatar l'iPhone des de la configuració d'iOS, primer assegureu-vos que el dispositiu està connectat a Internet (En Wi-Fi o dades mòbils, no hi ha diferència). Premeu la icona de l'aplicació configuracions present a la pantalla inicial, seleccioneu l'element General des de la pantalla que se li mostra, aneu a la part inferior i toqueu l'element restaurar.

Ara seleccioneu l'opció Inicialitzar contingut i configuracions i, si apareix un advertiment a aquest efecte, trieu si acabar la càrrega dades encara no emmagatzemades en iCloud o si inicialitzar ara el dispositiu. Finalment, escriviu el codi de desbloqueig del teu iPhone i confirma l'operació prement el botó inicialitzar iPhone que comprar a la part inferior de la pantalla.

Si ho necessita, m'agradaria assenyalar que, a més de la funció per eliminar completament el contingut i la configuració de el dispositiu, a la pantalla de configuració en la qual es troba ara, també hi ha opcions de restauració parcial de el sistema, menys «dràstiques».

  • tocant a reiniciar ajustos pot restaurar tots els paràmetres de iOS sense esborrar dades;
  • tocant a Reiniciar configuració de la xarxa pot restaurar la configuració relacionada amb les xarxes sense fils i la connexió de dades;
  • tocant a Restablir el diccionari de l' teclat pot restaurar la configuració de el teclat a l'estat de fàbrica;
  • tocant a Restablir disseny d'inici té l'opció de restablir l'ordre predeterminat de les icones a la pantalla d'inici (les aplicacions s'ordenaran alfabèticament);
  • tocant a Restablir ubicació i privacitat en el seu lloc, pot restablir la configuració de privacitat i ubicació geogràfica.

A la fi de l'procediment de format de l'iPhone, el configuració inicial de iOS. Si vas a cedir el telèfon a una altra persona, No facis res més i deixa que el nou propietari de l' telèfon mòbil el completi.

Si, per contra, vols seguir fent servir el dispositiu, segueix les instruccions de la pantalla i, en uns minuts, pots triar si configurar el terminal utilitzant un altre dispositiu iOS (simplement apropant-te aquest últim a l' «iPhone per»), si configurar el dispositiu com un nou iPhone, restauri les dades d'una còpia de seguretat local o d'iCloud o copieu les dades d'un dispositiu Android.

Com formatar l'iPhone des de la Pc

Si el teu prefereixes formatar l'iPhone des de la Pc, Després va a formatar iPhone i instal·lar l'última versió de iOS en aquest últim, necessita iTunes (El famós programari multimèdia d'Apple a través de el qual administrar dispositius iOS / iPadOS des d'una Pc) o, si té una Mac equipada amb macOS 10.15 Caterina o posterior (on iTunes s'ha eliminat), l'aplicació descobridor preinstal·lat en el sistema operatiu.

Per tant, si utilitzeu una Pc equipada amb Windows i encara no ho ha fet, instal iTunes a través de Microsoft Store d' Windows 10 o, si fa servir una versió anterior de el sistema operatiu, mitjançant el paquet d'instal·lació clàssic disponible al lloc web d'Apple. Per a més informació, no dubteu a llegir el meu tutorial sobre com instal·lar iTunes de forma gratuïta.

A continuació, per formatar l'iPhone, ha de connectar el telèfon a la Pc mitjançant cable USB. Si és la primera vegada que fa això, ha de autoritzar comunicació entre els dos dispositius, pressionant els botons corresponents en ambdós i ingressant el codi de desbloqueig al telèfon.

En aquest punt, si fa servir iTunes, Feu clic al iPhone que apareix a la part superior esquerra, seleccioneu l'element Resum de la barra lateral i feu clic al botó restaurar iphone situat a la part superior dreta. Accepti, per tant, les condicions d'ús de iOS, punxant en Restablir / Restaurar i Actualitzar, seguint es accepto, I això és.

Si fa servir el descobridor de macOS, d'altra banda, obriu aquest últim (la icona de la cara somrient a la barra moll ), Seleccioni el seu nom iPhone a la barra lateral esquerra, seleccioneu la pestanya General i procedeixi a formatar el dispositiu fent clic al botó restaurar iphone i després procedeixi com es va explicar anteriorment per iTunes.

Passats uns minuts (la durada de l'procés depèn de la velocitat de la teva connexió a Internet, ja que l'última versió de iOS es descarrega d'Internet), apareixerà un missatge advertint-te que s'ha formatat l'iPhone i s'ha tornat a estat de fàbrica.

A la fi de l'procediment, se us demanarà si voleu configurar el telèfon com nou dispositiu o desitja restaurar les aplicacions i les dades d'un Suport realitzat prèviament. Si té la intenció de vendre el dispositiu, no faci més passos i deixi que el seu nou propietari el configuri per si mateix.

Com formatar un iPhone bloquejat

Estàs tractant amb un iPhone bloquejat, Quin no s'encén correctament o en el qual s'ha realitzat el procediment de fugida? En aquest cas, per formatar-de manera eficaç cal recórrer a la manera DFU: una manera que permet instal·lar iOS sense passar pel gestor d'arrencada i, per tant, molts errors que normalment impedeixen que el dispositiu es restauri des de iOS o des de l'ordinador. Es recomana per a dispositius amb jailbreak, ja que pot esborrar Cydia i dades de jailbreak que d'una altra manera ocuparien espai a la memòria de l'aparell.

Per posar el seu iPhone a DFU, procedent d'acord amb el model «iPhone d'» que tingui. Si vostè té iPhone X o després, iPhone 8 / 8 Plus o més tard o iPhone SE 2020 o més tard, assegureu-vos que el dispositiu estigui encès i premeu ràpidament les tecles volum +, volum - i el botó de la part dreta. Així que mantingues el botó de la part dreta fins que la pantalla es torni negra, després deixeu anar totes les tecles, mantingueu botó de la part dreta es + Volum - durant 5 segons, deixeu anar el botó de la part dreta, Continuï sostenint volum - durant altres 5 segons i espereu que aparegui el missatge sobre la presència d'un dispositiu en mode de recuperació a la Pc.

En models de IPhones més antics, Ha apagar el dispositiu, després de la qual cosa ha de mantenir pressionada la tecla PoderEspereu uns 3 segons i també mantingui pressionat el botó Llar. Espereu uns altres 10 segons, deixeu anar el botó Poder i seguir pressionant la tecla Llar durant altres 8 segons. Si tens un iPhone 7 o un iPhone 7 Plus, En lloc de al botó Inici, has de fer servir el botó volum -.

Si la pantalla d'el telèfon no roman apagada, vol dir que l'iPhone ha entrat en mode de recuperació i no en DFU, pel que ha de repetir tot el procediment novament.

Un cop en la manera DFU, restauri l'iPhone des de la Pc com es va explicar en un capítol anterior. S'eliminaran totes les dades de l' «iPhone per» i s'instal·larà l'última versió de iOS.