Com formatar XNUMX unitat flash USB. A l'formatar XNUMX unitat flash USB, Ha de triar un format basat en el que vol fer amb ella. Si penseu usar-lo només en PC amb Mac OS X, triï Mac OS Plus (registrat) o Mac OS Plus (cas registrat). Si desitja que la memòria USB copieu i obri arxius en Mac i Windows, triï entre sistemes d'arxius MS-DOS (FAT) o exFAT.

Mac OS Plus (amb registre) és el format per defecte per Mac OS X i pot copiar ràpidament arxius de qualsevol mida. Mac OS Plus (cas registrat) també permet que el sistema distingeixi entre majúscules i minúscules. El format MS-DOS (FAT), que és l'equivalent de Windows FAT32, només li permet copiar arxius de fins a 4 GB. El sistema d'arxius exFAT li permet guardar arxius més grans.

Com formatar una unitat flash USB per a ús exclusiu de MAC

Per formatar una memòria USB només per a Mac, connecti la memòria USB a la seva Pc i vagi a aplicacions > utilitats > Utilitat de disc.

Seleccioneu la unitat flaix que voleu formatar, feu clic al botó Eliminar, Seleccioneu Mac OS Plus (registrat) o Mac OS Plus (registrat en majúscules / minúscules) i feu clic al excloure.

Com formatar una memòria USB per a usar en Mac i Windows

Connecteu la memòria USB al seu Mac i vagi a aplicacions > utilitats > Utilitat de disc. Seleccioneu la unitat flash desitjada, feu clic al botó Eliminar i seleccioneu el format MS-DOS (FAT) o exFAT.

Feu clic al botó excloure per començar el procés de format. La memòria USB està preparada per utilitzar tant en Mac com en Windows.